Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
84.938
Cevap
1.066
Favori
5.604.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42244225422642274228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunexpress sitesindeki 2850 tl ederindeki yurtdışı uçak bileti için 3950 tl istediler. Puanları 2 ile çarpsa ne yazar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

TL olarak hesaplarsanız sizin için daha iyi olur. Bilet/Otel alırken TL puan x2 (Örnek) olarak hesaplanıyor.

Puan olarak da TL puan x200 olarak hesaplayabilirsiniz.

• Yurtışında Alışveriş kampanyasına Aralık ayında mis gibi güncelleme gelmiş! 5.000 puan ödül veriyor ama 100.000 lira harcama yapana…😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Adios um var. Ama crystal e geçmek istiyorum. Adios un tüm özelliklerini kapsıyor değil mi?

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Kapsar.

• Crystal geçmek için bir kart limiti var mı ? Varsa ne kadar ve 2024 de kart ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?

• sarveniko kullanıcısına yanıt

Azar azar da olsa tutturuyorduk ama şu an minimum 20.000 TL harcama şartı gelmiş, daha az harcamaları kabul etmiyor.

Resmen reklamlarda kullanılmak için yapılmış bir kampanya, 5.000 TL WP demek için yapmışlar, içi boş...

Crystal kart ücreti 01.01.2024 itibariyle 2.648 TL, ek kart için 870 TL olacak.

• emronr kullanıcısına yanıt
    Maaş müşterileri ödüyor mu bilginiz var mı?

Bilgim yok maalesef.

• migros 7500/500 puan ne zaman yatacaktı

• E-ticaret kampanyası gelmedi mi bu ay ben mi göremiyorum?
    Vakıfbank world de görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bende de gözükmüyor

• 8.000 lira birikmiş puanım vardı, ki bu puanın en az 5 binini TL'nin TL olduğu zamanlarda biriktirmiştim. İlk başladığım zamanlarda (geç bile başladım sayılır) 4-5 bin puana ABD uçuşu bile alınabiliyordu. Gelin görün ki 8 bin puanla şu an neredeyse hiçbir şey yapma imkanı kalmadı. Zaten konuşulduğu üzere kampanya da gelmiyor, ki gelse bile 3-4 katsayı bile artık kurtarmıyor.

Puanı nakte çevirmek epeydir aklımdaydı ama sürekli erteledim, bir umut bir şeyler düzelir diye. Ama umudum kalmayınca, ben de wp geçen bir kuyumcuda puanı önce altına çevirdim, sonra da altını bozdurup 300 dolarlık spekülatif bir kripto para aldım. TL'de durup sürekli değer kaybedeceğine, aklıma geldikçe sürekli üzüleceğime, YKB'den zararımızı telafi edecek daha yüksek katsayılı kampanya bekleyeceğime, kriptodan 10-20x beklemek daha gerçekçi geldi. 10x yaparsa 3.000 dolarla güzel bir tatil yaparım :) Çöp olursa da hayıflanmam, çünkü zaten Adios'ta yapabilecek bir şey kalmamıştı.

Adios alırken ne ummuştuk, karşılığında ne bulduk! Tamam bu geldiğimiz noktayı tamamen bankalara yıkmak doğru değil ama onların da şark kurnazlıklarını görmezden gelecek değilim. Ben ilk başladığımda 50 liralık alışverişe 10 lira wp veriyordu. Zaman içinde TL'deki değer kaybıyla alışveriş tutarının minimumu sürekli arttı (buna itirazımız yok) ama ödül wp hep aynı kaldı, dalga mı geçiyorsunuz ya, 500 liralık alışveriş yap 10 lira wp al. Alışveriş tutarını arttırdığın gibi ödülü de aynı oranda arttır, bu o kadar zor mu? Elbet bunu düşünebilecek kadar biliyorlar ama işlerine gelmiyor. Buna karşılık aidatı 7-8 kat artırmak akıllarına geliyor ama!

Adios kartı da kapatıp aidatı olmayan bir worldcarda çevirmeyi düşünüyorum. Bu konuda önerilerinize açığım arkadaşlar. O da yoksa YKB ile işim tamamen bitecek.

• mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi aidatsız free kart alırsanız yanında world karta aidat ödemiyorsunuz diye biliyorum. Forumlarda araştırmanızı öneririm, bu tarz yorumlar vardı.

Yani freecard + worldcard alınca worldcard aidatsız oluyor. Teşekkürler, bakayım.

• mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, axess wings kart forumunda da konuşulmuştu diye hatırlıyorum.

• E ticaret kampanyası gelecek mi acaba? Amazon'dan alışveriş yapcagim, beklesem mi acaba 1-2 gün?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufukefe U kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bi kampanya mevcut.

Bunu gördüm de ilave olarak e-ticaret kampanyası da olursa birleştirebilirim demek istemiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42244225422642274228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.