< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4224. sayfa)
-
-
Bir otel rezervasyonu için nakit avans puan kullandıktan sonra 40 tl puan açığım kalıyor bu puanı anlık nasıl kazanabiliriz anında puan yüklenen kampanya göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman crystal kart için kaç olmuş eskiden o 15.000 normal Adios 5000 di
şimdi adios 15 olduysa crystal da 30 olmuştur o zaman
puan limiti arttığına göre kampanya hazırlıkları var demektir
5300 Tl 'lik puan iki kişi amsterdam - istanbul tek yöne bile yetmedi, çarpan 1.80 miş. 3 yıldır kullanmıyordum yaa kart bitmiş yada ülkece biz bitmişiz.
-
Maalesef iki tespitte doğru.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, uzun zaman sonra harcama hedefi geldi. Fon alımı dahil değilmiş. Alternatif önerisi olan var mı acaba...
Crystal kart limiti 15.000 puan idi,artış oldumu,bilen arkadaşımız var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adios sayfa guncellenmemis-kesin bilgi degil mi hocam?
-
Arkadaşlar söylemesi ayıp 20bin civarı puanım var. Ancak setur.dan Antalya otellerine bı baktım 5 gece için ama fiyatlar çok uçuk. Önceki yıllarda hep Mart Nisan gibi rezervasyon yaptırirdim. Bu erken rezervasyonun gerçekten bı faydası var mi yoksa mi yoksa yine o dönemleri beklesem otel alternatifi artınca daha makul fiyatlar bulunur mu?
hocam artık tr'de otel alınmaz zira fiyatlar inanılmaz artmış durumda, 20.000puan dediğin 40.000tl eder o da sana antalyada 5 gece otel bile almaz. erken rezervasyon da indirimler oluyor ama yine de değecek fiyatlar değil bence
ben olsam hyurtdışına çıkar orada tatil yaparım bu paralara
-
Müşteri temsilcisi ile konuştum değerli puan kullanımı arkadaşımızın da dediği gibi 3 milyon puana (15 bin tl) yükseltilmiş, fakat avans puan maximum eskiden olduğu gibi 1000 puan kullanabiliyor
Avans puan kullanımının da en az 2 misline çıkması lazım.
1.000 avans puan gerçekten çok komik rakam artık.
acaba crystal kart için ne olmuş. o da eskiden 15.000 idi yeni güncelleme ile o da artmışmı
-
Artı seyahat kampanyası lazım, 2 senede biriken puanlarla sadece uzak yöne 1 bilet almak çok can sıkıcı..
-
zaten 2 yıllık puanla 1 bilet almak bu enflasyonist ortamda hiç mantıklı hareket de değil. ya puan kampanyaları agresif gelmeli yada çarpanlar eskisi gibi 5-5,5 bandına yükselmeli yoksa bu kart ile puan toplamaya değmez.
2 sene öncesinin 500 puanı 2 sene sonunda 100tl edere düşüyor
-
Şu an onu bile yapamıyoruz, seyahat kampanyası gelmezse kart özelliğini yitirmiş demektir. Farklı kartlara yöneliriz artık yapacak birşey yok..
-
Puanlarla rezervasyon yapabileceğimiz yurtdışı otellerine nereden bakıyorduk acaba? bookinturkey'di eskiden ama sanırım site kapanmış.
-
Onu sormadım kardeşim, aklıma gelmedi
Kesinlikle katılıyorum
Ama malasef pişman oldum ben biriktirdiğim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baykuş gibi şom ağızlılık yapma diyeceksiniz gerçi ama aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
10 aydır hiç kampanya gelmiyor. 10 aydır hiçbir bankaya kampanya gelmiyor! Normalde Adios ile hemen hemen aynı zamanda Parafly’a da “x4 puanlarınızı kullanabilirsiniz” kampanyası gelirdi, o da gelmedi 10 aydır. Parafly’cılar da bunu doğrulayabilir. 8 yıldır bu kampanyaların içini dışını biliyorum. 8 yıldır hiç böyle bir durum olmadı. Her sene en az 4 kampanya çıkardı. Sömestr, Bahar, Bayram ve Yılbaşında.
Yahu acaba diyorum BDDK tüm bankalara, default x2 dışında tüm fazladan çarpan kampanyalarını durdurma teleksi mi çekti!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 24 Kasım 2023; 11:55:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X