Öyle birşey olsa bankalar açık açık yazardı ya da bir şekilde basına sızardı. Yine de Setur ile birleşip kampanya yapmaması da böyle bir senaryoya uyar :( |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4225. sayfa)
-
-
Hocam orta sınıf yok olacak döviz harcamayacak ki elde kalan son dövizler makam araçlarına saraylara 5li Çetelere peşkeş çekilebilsin. Ben de aynı şekilde düşünmekteyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 15K puan var kartta. Yıl içinde direk kullanabileceğim o zaman. Ama x2 katsayı kurtarmaz artık. x3-4 katsayılı bir kampanya gelse de bari biraz anlamlı olsa puanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 k puanı bir yılda kullandırmıyor ki yıllık sınır en son 5bin di.
-
Puan kullanım limiti yükselmiş ve 15K olmuş. O açıdan güzel gelişme ama standart çarpan düşük kalıyor. Uçak bileti ve hotel fiyatları malum.
Her gün yeni şeyler öğreniyorum,bana özel harcama hedefi gelmişti ben de bunun bir kısmını hepsiburadadan alışveriş yaparak tamamladım, ancak mail order işlemleri harcama hedefine dahil değilmiş,hepsi burada daki harcamalarım mail order olarak geçmiş,hepsi burada neden mail order olarak geçiyor,bunu engellemek için ne yapılmalı,bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla Aralık sonu ve en geç Ocak başında, Şubattaki Sömestr ve 14 Şubat Sevgililer gününü kapsayacak şekilde İsviçre-Almanya-Fransa yani Alplerde Kış tatili kayak cart curt Kampanyası gelmezse, anlayın ki kampanya işi patates olmuş, zira yıl içinde Avrupa için daha geberik bir sezon yok.
Avrupalı genelde kış aylarında Ortadoğu, Uzakdoğu ve Güney Amerika’ya uçuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 28 Kasım 2023; 19:7:23 >
O zaman adios tarihin tozlu sayfalarına girer..
Mail order neden dahil olmasın hocam? Yıllardır böyle bir durum yoktu.
Bana da Kasım sonuna kadar bir harcama hedefi geldi. Şimdi detaylara baktım, mail order dahil değil yazıyor.
Diğer arkadaşın hepsiburada harcaması neden mail order sayılmış acaba?
Ben de hepsiburada dan alışveriş yapmıştım. Şimdi şüpheye düştüm.
Kafalarına göre yapıyorlar sanırım,eskiden fon alımı da vardı,ben hepsiburadaya mail order yapma mi diyeyim,çok ilginç
Burada sıkıntı mail-order değil de Hepsiburada'dan yapılan alışverişin mail order olup olmayacağını neye göre belirleyebiliriz ki?
Geçmiş senelerde böyle olaylar olmuştu, mesela Gitti Gidiyor için kampanya yapıp sonra diyorlardı ki YKB posundan geçmemiş, bunu da seçme şansımız olmadığını MH ne yazıp anlatmıştık sonra yatmıştı puanlar.
Bunda da şikayet etmenizi tavsiye ederim, gerçi bu biraz muallakta ama şansınız deneyin ve mutlaka "Bize Ulaşın" dan yazılı olarak şikayette bulunun.
-
hepsiburada mail order ilişkisini ilk defa duyuyorum çok ilginç. eğer normal bir hb harcaması ise anlık sorun olmuştur bence kayıt açılınca düzelecektir
-
Mail-order olmaması için çözüm:
Kartlarım
Kart Ayarları
-Kart Yetkileri/Talimatları ve Otomatik Ödeme
İstenen kart seçilip
-İnternetten Alışveriş (açık)
-Talimatlı Alışveriş Yetkisi (mail Order) Bunu kapatmak gerekiyor..
-
Teşekkür ederim ilginiz için,ancak ben asıl kart ile değil sanal kart ile yaptım bu işlemi,onda da kapatma işlemi yok sanırım.
Bende ilk defa duydum,hepsiburada müşteri temsilcisine sordum,bilmiyordu kayıt aldı,ben mail order olmaması için ne yapayım diye sordum,hepsiburadanin cuzdan yüklemesi filanda değildi,başka bir çeşit harcama dediğiniz nedir bilmiyorum,açıkçası,zaten 40.000 tllik harcama hedefi gelmişti bende buna ulaşmak için yapmıştım,harcama hedefine niye mail order konur onu da bilmiyorum,abidik kubudik bir şeyler yapan var sanırım,bizim gibi adamlarda buna kurban oluyor,yeni yeni icatlar çıkıyor,tek yaptığım şey çoklu kredi karti kullanmak,hem vakif hem de ykb den e ticaret ile puan kazanayım diye,bunu mu istemiyorlar, anlayamadım,neyse anlarız yakinda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 29 Kasım 2023; 11:21:13 >
Zaten sayaç istemeyince müşteri temsilcisine ulaştım,o da puan yatmaz ise yazın inceleme yapılır dedi,ven bu alışverişi çoklu kredi karti ile yaptım acaba çoklu kredi kartlarında mail order ile mi yapılıyor bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 29 Kasım 2023; 11:19:26 >
Şimdi hepsiburadadan aradılar biz mail order ile çekim yapmıyoruz dediler,akla yatan bu zaten.Sanırım müşteri temsilcisi bana yanlış bilgi verdi,kayıt açınca düzeltilir umarım.
Adios premium bugün elime ulaştı. Bu kartta mil biriktirme yok sanırım, world puan mı birikiyor?
World puanlar uygulamada TL olarak gözüküyor. Puan cinsinden görmek için web üzerinden girince görebildim. Uygulama üzerinden görmek için bir ayar var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X