Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.938
Cevap
1.066
Favori
5.604.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42214222422342244225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hepsiburada

• Yemeksepeti 250 TL'ye 30 TL world puan toplamda 150 tl puan kampanyası gelmiş. Ayda ister istemez 4-5 kere sipariş veriyorum ve artık 250 TL altına tavuk dürüm dışında öğün bulmak da imkansız hiç yoktan iyi bir kampanya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

YPK internet sitesinden World Card ile MTV ödenmesi, harcama limitine dahil oluyor mu? Bende sayaçta bir değişiklik olmadı.

• Odabasi kullanıcısına yanıt

şartlarda vergi ödemeleri hariç diye yazıyor zaten.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak "fatura ödemeleri, mail order işlemleri, nakit avans ve taksitli nakit avans işlemleri hedefe dahil değildir" diye yazıyor. Vergi ödemeleri diye bir ibare yok, onun için yazdım, daha önceleri gelir vergisini ödemiştim ve dahil edilmişti.

Benim 3 farklı vergi ödemem sayıldı.

bir önceki ayda banada gelmişti orada yazıyordu ben bunda da vardır diye düşündüm. genelde vergi sigorta gibi şeyler pek çok bankada saymıyor zaten. daha farklı yerlerde harcama yapmak lazım

• Troy banka kartındaki world puanları adios karta aktarabiliyor muyuz?

• Seçili e-ticaret platformlarında 1.500 liraya 75 puan kampanyası başlamış! Vah vah vah! Hepsiburada ve GittiGidiyor’da 500 liralık alışverişe 50+25=75 puandan nerelere gelmiş durum!

• sarveniko kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi düşünmüştüm geçen gün. Oranlar rezalet. Ama ilginç bir şekilde LCW'nin 2 ayrı kampanyası vardı geçen ay. 500 TL hediye çekine 150 WP ve 50 Chippin kazanmayı başardım. Bu ay yalnızca tek kampanyası var şimdilik.

alacak birşey varsa oran kötü de olsa yine de fena değil. misal ben bu ay cam balkon yaptıracam. hb den ödüyorum hem puan hemde papel kazanıyorum

Cam balkoncuya Hepsiburadadan nasıl ödeme yapıyorsunuz hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Koçtaş 2.000 liralık alışverişe,
    500 puan
    75 puan Yapı marketi ile de birleşir.
    300 chip puan

Çok ciddi bir rakam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 6 Kasım 2023; 13:43:46 >

hocam koçtaş'dan 2000tl ne alıyoruz sorun orada. bir ara tuvalet kağıdı stokluyorduk ama şu an bişey bulamıyorum

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

hb kart var ya hocam onunla ödüyorum

• Beyler ve Bayanlar)

Müjdemi isterim!

Yıllık 5.000 kullanım limiti, 15.000 olmuş!

* Yıl içinde 4.650 kullanımım var ve bugün Setur müşteri hizmetlerinde yaptığım bilet sorgulamasında 2.650 daha kullanabileceğim söylendi. Uygulamaya geçilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 11 Kasım 2023; 15:42:48 >
    Uygulamaya geçilmiş mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlamadım inanın,4650+2650=7300 ediyor 15.000 etmiyor ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gezginci06 G kullanıcısına yanıt
    Puanım olsa 15.000’e kadar kullanabilirdim. Yani 10.350 puanım olsa kullanabilirdim. O kadar puanı kim bulmuş da kullansın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 11 Kasım 2023; 17:0:34 >
    Süper, yakında kampanya geliyor demek🎉🎉🎉

• 
Sayfa: önceki 42214222422342244225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.