Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.938
Cevap
1.066
Favori
5.604.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42194220422142224223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl avans kullandım ve ödedim, tekrar avans kullanmam için 1 Ocak tarihini mi beklemem lazım, yoksa 1 temmuzda kullandıysam 1 Temmuz 2024 mü ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scorpit kullanıcısına yanıt

avans kullandıysan ve kapattıysan tekrar çekebiliyorsun yılı beklemen gerekmiyor. ama 1 takvim yılı içinde avans dahil 5000 puan kullanımını geçemiyorsun o sebeple o limite takılabilirsin

• Galiba bilet kampanyası gelmeyecek. Ekim ayına da girdik gelen giden yok.

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Zaten bu sene olmazsa, gelecek yıl için de tüm ümitler biter. Bir devrin sonu deriz :(

• gezginci06 G kullanıcısına yanıt

şu an world mobile görünüyor kampanya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duduco kullanıcısına yanıt

adios doğası gereği kampanyalar ile yürüyen bir sistematiğe bağlı, bir süre kampanya çıkmıyor ama elbet tekrar gelecektir. yoksa kartın bir anlamı kalmaz.

kimse 1.8-2.0 çarpanı ile kartı kullanmaz. dolayısıyla kampanya mecbur yaparlar eğer banka bu işi devam ettirmek istiyorsa. ben sene sonuna doğru çıkar diye düşünüyorum bir tane

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Takvim yolu dediğimiz 1 ocakta sıfırlanıyor değil mi ? 5000 puan kullandım kardeşim (900 avans)

• Ülke ne kadar geriye gitmiş kısacık bir zamanda? tüp kuyruklarına kadar gitmeye gerek yok!... bundan 7-8 sene önce ay içinde farklı sitelerden 500tl harcamaya 100wp veren en az bir kaç kampanya oluyordu ve o zamanlar 499wp ile kıtalar arası uçuş alınıyordu, gerçekten hayal gibi!

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Bilet fiyatları, katsayı ve puan limiti kampanya yapmaya uygun olmadığı için yapamıyorlar. Yapmıyorlar değil, yapamıyorlar.

Kısa mesafe bilet almak isteyenler, bugünden itibaren çıkan THY Avrupa kış kampanyası gidiş-dönüş biletleri Almanya için 154$. Yani 4.250 lira. +33$ hizmet bedeli ile en azından 2.500 puana bir bilet alınabilir.

THY hazretleri karakış ortasında Kopenhag, Helsinki, Oslo, Stockholm, Göteborg için 300$ yapmışlar promosyonu. Hizmet bedeli ile 9.000 lira yapar. Yani 4.500 puan. Yapacaklarsa Adios kampanyasının tam zamanı! Zira bundan daha uygun rakam olmaz artık. Evet gülmeyin, bunlar en uygun)

Yani mesela 10.000 liraya kadar x3 yani 3.300 lira gibi bir kampanya yapabilirler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 6 Ekim 2023; 11:15:30 >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

Kesinlikle durum bu, zaten adiosun devamını istiyor ve düşünüyorlarsa yıllık limiti en az 20.000 yapmak zorundalar. Bu bile yıllık tek sefer 1 çocuklu aileye anca bilet alır..

• Profesyonel Okur kullanıcısına yanıt

Telefonla mı kayıt açmıştınız?

Eğer öyleyse bize ulaşından yazılı olarak başvurun derim. Buradan yaptıysanız tekrar yazın ve katılım şartlarını hangi gerekçeyle karşılayamadığınızı sorun.

250 bu zor şartlarda az puan değil..

bize yazından açtığınız kayda da olumsuz dönüş yaparlarsa bu resimler ve bankanın resmi cevabı ile bddk'ya yazın. bakın nasıl kuzuya dönüyorlar :)

• Önerilerinizi için teşekkürler evet telefondan kayıt açmıştım. Bize yazından da yazıyorum şimdi.

444 0 440 Özel Hizmet Hattı arayın.

• -frambuaz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam arayacağım

• Bulunsun

• Arkadaşlar, yurtdışı uçak bileti için Adios seyahat hattını (Setur) aradım. Mevcut puanlarımı uçak biletinde sadece 2 kat değerli kullanabileceğimi, maksimum 1000₺ avans puan kullandırabildiklerini iletti. Benim aklımda 5000₺ avans alabileceğimiz kalmıştı.

Bankaya artan uçak biletlerinden ötürü Adios puan avans limitlerini arttırmalarını talep ettiklerini ancak henüz dönüş olmadığını söyledi.

• magicjoe kullanıcısına yanıt

Aklınızda kalan 5.000 TL puan yıllık kullanım limiti oradan karıştırdınız herhalde..

• magicjoe kullanıcısına yanıt

duduco arkadaşımızın dediği gibi o yıllık puan kullanım limiti 5000. avans zaten hep 1000tl adios'da

yıllık 15.000 puan kullanım istiyorsanız crystal kart almanız gerekir.

• Anne ,babadan puan aktarımı için güncel fax numarası ve işleyiş nasıl arkadaşlar? Fax yolu dışında bir alternatif var mı?Yakın zamanda yapan varmı puan aktarımı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42194220422142224223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.