< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4219. sayfa)
-
-
Geçen ay 400 TL gelmişti
Paracard için ama kredi kartı için değil
Paracard ile yapip transfer ertim kredi kartıma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 bin TL yakın world puanım var bir türlü kullanamadim 2/3 yıldır bekliyorum
1 yıl önce 3 geceye yakın konaklama yapabiliyorken
Bu yıl bir güne düştü.
Acaba normal harcasam daha mı karlı olur benim için bilemedim .
Önerisi olan var mi
Yurtdışı uçak bileti( Lizbon) için Setur hazretleri 33$ hizmet bedeli alıyor. Yaklaşık 1 yıldır puanlarımla bilet almıyordum. THY şu anda güzel bir promosyon yaptığı için Lizbon gidiş-dönüş 5.300+900 lira hizmet bedeli = 6.200 lira yani 3.100 puana bilet aldım. Lizbon 13-15k civarı oluyor ve kampanya olsa bile x3 de olsa, x4 de olsa aynı hesaba gelecek.
Diyeceğim o ki, THY son gün 20 Eylül olmak üzere birçok Avrupa şehri için sağlam bir promosyon yapıyor. Kaçmaz!
Kampanya gelecek de bilmemne riskine giremedim. Setur yetkilisinin de ağzını aradım bu arada) Ne 5.000 puan kullanım limiti, ne de yakın zamanda bir kampanya için umudu olmadığını gizliden ima etti) Şunu da çok net olarak söyledi! Bilet fiyatları çok yüksek, düşmesini bekliyoruz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 15 Eylül 2023; 9:48:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Thy kampanyasının linkini paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.turkishairlines.com/tr-int/kampanyalar/turkiye-den-guney-avrupa-nin-en-guzel-sehirlerine-avantajla-ucun/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 15 Eylül 2023; 9:50:3 >
Hocam covid bitip kur artışı hızlanınca puan biriktirmeyi bıraktım, hep avans kullanıp borçlanıyorum. 4 seyahat kartım var hepsi eksi puanda (sık seyahat ediyorum). Mümkünse x2 katsayı ile avans da kullanıp kendinize bir tatil hediye edin derim 😁
Vakko da 30000 tl harcamaya cyrstal ile 5000 puan ve normal kartlarla 3000 puan kampanyası var,crystal ile harcama yapsak combo olup 8000 tl yüklenir mi acaba,bir kampanya yapsa 8000 tl ile 24-25 binlik bilet alınır alışveriş bedavaya gelir combo olsa
selam arkadaşlar. en son ne zaman yurt dışı uçak bileti kampanyası olduydu? ekim ayında gelir mi acaba
-
Avans puan nasıl kullanılıyor?
-
kampanyalara katılıp puan kazanarak
-
Yapı kredi seyahat hattı nı arayıp, puan ile uçak otel vs alırken "avans puan kullanmak istiyorum" derseniz, kart limitinize göre alabileceğiniz maksimum avansı öğrenebilirsiniz. Değişmedi ise, en fazla 1.000 TL lik avans puan mümkün.
teşekkür ederim
-
Geçen sene Ekim ayında olmuştu, sonra olmadı diye hatırlıyorum..
-
bu sene içinde rastladım ama ne zamandı hatırlayamıyorum. ekim ayında gelmesini umut ediyorum
-
Valla herkes beklemede, inşallah yılbaşı kampanyası gelir..
-
Bu beklemeler pek hayra alamet değil yalnız. O yüzden havayolları promosyon yaptığında bilet almak daha mantıklı.
Mesela THY Lizbon yada Porto gidiş-dönüş 12-13k civarı taban fiyat. +33$ Setur hizmet bedeli! Diyelim ki kampanya oldu ve x4 olarak 3.000 puana bilet alabiliyoruz. Aylarca kampanya beklemek yerine THY promosyon yaptığında bilet almak daha mantıklı değil mi, ki geçenlerde oldu promosyon ve hizmet bedeli dahil 3.000 puana Lizbon gidiş-dönüş vardı Kasım-Mart aralığında. Ayvaz kasap hep bir hesap, hizmet bedeli dahil 6.000 lira bedeli olan bilet, yine 3.000 puan. Kaçırmadım bu fırsatı ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 29 Eylül 2023; 12:14:19 >
Evet çok doğru bir hesap, ancak bu uzak uçuşlarda tutmuyor maalesef.. Ben İzmir-N.Y. alıyorum 20.000'den aşağı yok, avrupa aktarmalı olsa da schengenim olmuyor her zaman, abd uçuşlarında istenmiyor dense de kapıdan dönen örnekler de olduğu için o riske girmiyorum hiç.
O yüzden benim beklemekten başka bir çarem kalmıyor :(
-
hocam amerika uçuşlarında hollanda aktarma da schengen istemiyor. hatta resmi konsolosluk sitesinde de ibare mevcut. başka ülkeler usa vize olsa da transit vize istiyor ama hollanda istemiyor. aklında olsun amsterdam aktarmalı uygun NY uçuşları oluyor
-
Hemen hemen her ülke öyle diyor ama uçağın kapısından döndürülen çok insan var, bilgisiz uçuş görevlileri yüzünden. Çok forumda okudum, o yüzden o riski hiç almıyorum..
Bu arada İzmir'den en uygun çoğu zaman Almanya aktarmalı oluyor, kardeşim hep öyle gidip geliyor ama tabi arada başka havalimanları da olabiliyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X