Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.938
Cevap
1.066
Favori
5.604.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42164217421842194220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boş yapmanın anlamı yok. 10 yıldır bu kartı kullanıyorum ve çoğunda ya ücretin tamamını yada yüzde 75 ini iade alıyordum. bu sene sadece wp ile ödeme çıktı.

ayrıca ek bilgi kartımı kapattıktan sonra aradılar. kartımı açık tutarsam 2 yıl kart ücreti almayacaklarını belirttiler.

• HyDeS kullanıcısına yanıt

kartı kapatma blöfü genelde iş yapıyor ama tersi durumlarda var. bizim arkadaş da nasılsa arayacaklar teklif yapacaklar diye kartını kapattırdı. 10 gün içinde kartınız kapanacak kırın atın demişler. normal şartlarda o 10 gün içerisinde biri arayıp teklif yapardı ama arkadaş da yapmamışlar. kart 10 gün sonra direkt kapandı.

yani bu riskleri bilerek yapmak lazım. kart bir kez kapanınca geri tekrar almakta çok zor. çünkü yenilenmiş şartları ağır. ben şahsen adios vakıf gibi kartlarda kapatma blöfüne girmiyorum. 600tl kazanmak için 6000tl çöpe atmak çok mantıklı gelmiyor bana

• Bilgilendirme ;

Geçen sene %75 iade, telefonla itiraz geri alma başlayınca, bu sene riske girmek istemedim, bana göre sene başı olan 1 temmuzda ekokart istedim. Adios premium kapatıldı. Ekokart gönderildi.

1 hafta sonra telefonla aradım adios premium talebinde bulundum. Ekokart olduğu sürece Adios premiumdan da yıllık aidat alınmayacak diye özellikle teyit alarak adios premium kart gönderildi. ( Eko -gold- adios pr. 3 karttan da yıllık ücret alınmadı )

Belki işinize yarar diye yazıyorum.

( Not : Bende adios premium kapatıldı yeniden açıldı , belki siz hiç kapatılmadan geçiş yaptırabilir siniz )

• Arkadaşlar harcama hedefi kampanyasına geldi bana yıllar sonra, ufak bir meblağ açığım var. Bunu tamamlamak için ne yapabilirim? Yöntem bilenler buradan veya dm den aydınlatabilir mi? Fon alımlarını saymıyor. Belki hepsiburada cüzdana yükleyip sonra geri çeksem falan olur mu sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Profesyonel Okur kullanıcısına yanıt

Kredi kartı? TL card?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 471 TL kart ücreti yansımış, iyice uçtu bu hizmet bedelleri. İptal ettirebilen var mı?

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı. Gereksiz tüketim yapmadan aynı değerde nakite çevirebileceğim önerileri olan var mıdır?

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt

hocam artık banka kişiye özel tanımlamaya geçti. yani arıyorsan sana sistme ne tanımladıysa onu mh telefonda okuyor sende içlerinden birini seçiyorsun.

ha hiç birini beğenmedin kapatma blöfü ile geri alanlar olmuş ama tam tersi kartı kapananda olmuş orada risk senin artık. önce bankayı arayıp kişiye özel teklifini öğren ona göre hareket edersin

• 477 TL Adios kart ücretim, 6 ay açık tutma sözüne karşılık iptal edildi.

Düzenli ödediğiniz için iptal ediyorum dedi, hoşuma gitti.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, direk iptal ettiler. Geçmiş yıllarda puanla ödediğim veya direk iptal ettikleri de oldu. Son 1 yıldır çok ciddi borç ve ödeme var kartta ve hep hesap özeti ödüyorum. Direk iptal etti bu sene.

hb cüzdana atıp geri çekemiyorsun artık hocam. karta iade yapabiliyorsun. o da harcama iptali gibi görüyor sistem harcama hedefinden siliyor anında.

az miktarsa hb cüzdana at qr ile parça parça kullan.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Farklı yöntem var mıdır hocam, bana da hedef gelmiş ama bu ay harcama yok.

Migros hediyem karta yukleme yaparsanız olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crystal card kullanan varsa özelden irtibata geçebilirmi? (adios konusunu gereksiz meşgul etmemek için)

Sormak ve bilgi almak istediğim birkaç husus varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet0178 -- 9 Eylül 2023; 19:58:48 >
  • px P kullanıcısına yanıt

hocam sadece ilk yıl alınmıyor olabilir mi?

• incepted İ kullanıcısına yanıt

oran güncel mi hocam, bana kampanyasız yüksek kazandıran bir kart gerekiyor.

Yıllık aidatı 740 TL + BSMV'de biraz fazlaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 10 Eylül 2023; 12:52:44 >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Evet güncel, hesapta 300.000 TL üzerinde para olunca %1.5'a, 1.000.000 TL üzerinde olunca %1.75'e çıkıyor. Kampanyalardan kazanılan puanlar süreli ve katlı kullanım yok, avans miller kampanya puanlarıyla ödenemiyor.

• incepted İ kullanıcısına yanıt

kullanıyor musunuz hocam memnun musunuz?

• Broon kullanıcısına yanıt
    Evet memnunum, ayda 40000 TL civarı harcama yaptığım için aidat çıkıyor birkaç ayda. Şube ile bile görüşmüş olmama rağmen aidat iadesi yapmıyorlar.

• 10 yıldır yurtdışı murtdışı şu 5% hikayelerinin iade max limiti 50 TL. Güzel taş taş geçiyorlar

• 
Sayfa: önceki 42164217421842194220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.