< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4216. sayfa)
-
-
Büyük ihtimal yıllık limiti 7.500 yapacaklar. Kampanyalarda da maksimum oranda 30.000 liraya kadar olan bilete 7.499 puan diyecekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7500 puan demekle olmaz o puanı toplayabilecek kampanya da lazım. Şu anda 1 yılda o puanı zor topluyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adios la otel rezervasyonunda kart numarası dışında son kullanım tarihi falan soruyor muydu arkadaşlar? Kart yanımda değil kart numarası notlarımda var ama diğer bilgiler yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
World mobilde gözükür son kullanma tarihi
Yurtdışı uçak bileti, otel, tur kredi kartı taksiti de kalktı. Ver Allahım ver! Daha ne kadar kötü olabilir diyoruz, daha da kötüye gidiyor herşey yurtdışına çıkanlar için.
Ağustos aybaşı geldi ve kampanya falan gelmedi. Ay ortasına kadar Sonbahara kampanya gelmezse pas geçtiler demektir.
O zaman da anca Ekim sonu gibi Yılbaşı için gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 1 Ağustos 2023; 15:43:39 >
Bugün açıklanan yurt dışı otel, uçak ve turlara getirilen kredi kartı taksit yasağı ile turizm sektörü kaybettiği için bir ihtimal setur bizim için iyi olacak kampanyaları yapmak zorunda kalacak gibi.
Bu kurlar ve vize sıkıntısı nedeniyle kaybettikleri yut içi müşteriye bir de taksit yasağı gelince iyice dip yapacaklar ve bunu ellerinde ki her imkanla kapatmaya çalışacaklar.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
-
aynen katılıyorum bu puanla seyahat edenler için fırsat olacaktır. zira yerli turist zaten paşin ile tatil yapmıyor. 12 taksite böldürüp adam parça parça ödüyordu.
şimdi boş kalan otellere müşteri çekmek için yada düşen satışları dengelemek için bankalarla ortaklıklar çeşitlenebilir görüşündeyim bende. umarım bankalarda bizim gibi düşünüyordur.
ama yabancılar için durum değişmeyecek dolar değerlendikçe onlar tr'yi tercih etmeye devam edecektir.
-
Bence THY ve Pegasus bir miktar yolcu kaybı yaşayacak. Temmuz, Ağustos, Eylül krallıkları sarsılmaz ama daha sonra bilet fiyatları normalden aşağı inecek biraz. THY ve Pegasus’un hiç hoşuna gitmemiştir bu taksit kuralı.
Aynı anda yazmaya başlamışız :))
Bir miktar değil bayağı kaybedecek ama esas tur firmaları sıkıntı yaşayacak. Uçak firmaları yurtdışından fiyat indirir bağlantı yapar kapar açığı yine..
-
Tabi zaten sadece yurt dışı otel ve uçaklar için geçerli, bunda da tur firmaları etkilenecek sağlam bir şekilde. Bunu atlatabilmek için ellerinde ki kozları kullanacaklar ve bizi ilgilendiren kısım belli, puan toplamayı arttırıp limitleri de yukarı çekip müşteri bulmaya çalışacaklar..
Bekliyoruz bakalım, bundan da birşey çıkmazsa demek gerçekten puan olayları bitti..
-
pegasus 3 taksite bir kamyon vade farkı alıyordu hali hazırda, etkisi olmaz ya da sınır olur. Güzel icraat fiyatları baskı altında tutmak için yeterli.
-
olaya sadece pgs sitesinden bilet alırken diye bakmayın ama, acentalarda taksitle bilet alan çok büyük bir kitle var. yada harcamadan sonra bankası tarafından 3-6'ya bölünen harcamalar.
mutlaka etkisi olacaktır özellikle arkadaşın dediği gibi tur firmaları için büyük sıkıntı. ben daha setur gelip tek çekim ürün alanı görmedim.
-
Güney Amerika yada Japonya gibi uzaklara 60-70k basıp tek çekim THY bilet alan krema bir kesim var. Onlara bir şey olmaz, yine alırlar. Ama bunun turu var, sürüyle acentesi var. Sonradan kredili taksitlendirme yapanı var. Bunun Kıbrıs’ı var, Hac zamanı Suudi Arabistan’ı var. Setur, Jolly, Ets, Pronto ve Tatil Sepeti işin içinden nasıl çıkacak bakalım!
Peşin fiyatına 3-5 taksit var diye Pegasus’tan 5-6 tane çok ileri tarihe kampanyadan sebil bilet alanları var. Vardı daha doğrusu.
Peşin alıp sistem üzerinden vade farklı taksit olayı da bitti.
Piyasayı bayağı etkileyecektir. Euro olmuş 30 lira zaten. Kışın uçaklar boş kalabilir.
Gelecek kampanyayı ve oranlarını çok merak ediyorum.
Daha doğrusu gelecek mi kampanya, emin bile olamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 1 Ağustos 2023; 18:25:14 >
arkadaşlar adios card puan bilgilerini nereden görüntülüyorsunuz?
-
Arkadaşlar THY nin gelirinin %90ından fazlası yurtdışı yolcular yani çok kafaya takmayın. Türk milleti biraz daha az seyahat edecek o kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
World eco kart alana adios aidatsiz olacak diye bir konu okudum, gerceklik payi var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllar önce eco kart kullanırken aradılar eco kartı kapatmadığınız sürece aidat yansımayacak diye hem play kart hem de aidos premimum kullanıyorum hiç birine aidat yansımadı ana kartın eco kart olması koşulu var sanırsam bankadan teyit alırsan sağlam olur.
-
Eko kartım da var ve adios tan ücret aldılar.
-
önemli olan kartlarınızdan hangisinin ana kartınız olduğu.Eğer ana kartınız ekoysa ve diğer kartlarınız ona bağlıysa aidat ödemezsiniz ama sizin ana kartınız muhtemelen adios o yüzden aidat alınmış.MH yi arayıp ana kartınızı eko kart yaptırmaya çalışın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X