Tanımlanması gerekiyor ve eko kartın ilk kart olması gerekli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4217. sayfa)
-
-
arkadaşlar otel rezervasyonlarında en fazla kaç puana tekabul eden TL kullanabiliyoruz simdi.
-
5000 puan karşılığı 10.000tl'lik otel alabilirsin 1 yıl içinde maksimum
-
Analiz ne oldu, bitti mi? Ne zamanmış yeni kampanya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 4 Ağustos 2023; 12:20:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kemal sunal repliğine döndü bu iş. tünelin ucu bom.ok bir yere çıkıyor :)
sene sonuna doğru bir tane bekliyorum aslında bu ay içinde ümidim var ama görecez. gelirse kalan puanlarım enflasyona fazla ezdirmeden direkt uzak bir rotaya 4 çarpanlı şöyle patlatıp geçecem
-
arkadaşlar bu puanları nereden görüyorsunuz
-
Kredi Kartlarım>Daha Fazlası>Puan Bilgileri kısmında görebilirsiniz.
-
hocam orda normal worldpuanlarımı görebiliyorum sadece. halbuki 10bin civarı pegasustan uçak bileti aldım kartımla hiç mil kazandırması gerekmiyor muydu
-
Kart hareketlerinde işlem tutarına tıklayıp Slip Görüntüle/Paylaş kısmından bakın isterseniz. Kampanyasız bilet aldıysanız böyle görebilirsiniz.
-
Merhaba;
Adios / Crystal card avans max 1.000 (BİN) TL imiş halen :((
-
Bence Sonbahara kampanya gelemeyecek) Gelmeyecek demedim fark ettiysen. Gel-E-meyecek!
O kadar komik katsayılar ve o kadar komik kullanım limiti var ve o kadar astronomik rakamlar var ki, nasıl gelsin kampanya) Ne zaman ki promosyonlar falan başlayacak, yani uçuş yoğunluğu Ekim sonu gibi bitecek ve en geberik periyod başlayacak, o zaman kampanya olabilir.
Yani Kasım-Mart arası! 2 tane bile kampanya gelebilir. Bir tanesine Noel falan kampanyası derler, diğerine de Sömestr kampanyası. Çünkü biletler kötünün iyisi, az uygun rakamlara inebilir o zamanlarda.
Umarım yanılırım ve Sonbahara kampanya gelir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 4 Ağustos 2023; 21:48:53 >
Arkadaşlar Adios kart harici kampanyasız harcamalar için Garanti Shop&Fly kullanıyordum fakat katsayılar baya bi düştü. 1000TL lik harcamaya 3.50TL ye tekabül ediyor ve harcarken katsayı olayı falan da yok biliyorsunuz. Maximilese baktığımda o da 1000TL ye 5TL ye tekabül eden MaxiMil veriyor. Sizin önereceğiniz başka bir kart var mı? Ayrıca çok market alışverişi yaptığım için YKB ve Garantinin bütün kampanyalarını tamamlıyorum, bunların haricinde özellikle market alışverişinden kampanya ve puan biriktirebileceğim sizin kullanıldığınız bir kart var mıdır?
parafly alabirsiniz. onun da sık kampanyaları oluyor. ama katsayı 2 veya 3. bir de puanlar siliniyor. fakat iyi tarafı çoğu zaman üye işyeri şartı yok bu yüzden kolay puan toplanıyor. bir de kendi paraflytravel sitesi var. oradan müşteri hizmetleri ile uğraşmadan puanlar ile bilet alma, avans puan kulllanma işini yapabiliyorsunuz. dediğim gibi en kötü tarafı puanlar siliniyor. bunun için avans kullanıp eksi puanla takılmak mantıklı.
-
Maximiles Black 1000 TL'ye 12.5 TL veriyor.
-
Merhaba, Son zamanlarda kişiye özgü harcama limiti gelen var mı?
-
bana son 2 ayda üst üste geldi ama bu gelen giden yok. tamamen random ve hangi kurala göre geldiği belli değil maalesef.
-
Geçen ay ATM kartına geldi bu ay gelmedi hocam.
-
Arkadaşlar. 692 tl kart aidatı yansıtmışlar. wp ile ödeyebilirsiniz diyorlar. başka birşey demiyorlar. kartları kullanıma kapattırttım. aidat iadesi alabilen var mı?
-
bu kart zaten ücretli bir kart, hani başvururken okuyup anladım demiştiniz ya, o yani. unuttunuz mu yoksa?
-
World Eko karta çevirebilirsiniz ücretsiz kart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X