< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 3 Temmuz 2023; 16:37:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4214. sayfa)
-
-
ben ödüyorum.
-
2 sene önce arkadaşım Maldivlere balayına gitti. 40.000 TL tuttu uçak + Herşey dahil otel.quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmartık gezmenin en kolay formülü bankalar puan muan kart falan değil. o devirler mazide güzel bir hatıra olarak kaldı bence.
alacan tek yön bilet, tabi önce emekli olacan :) sonra ilk durak tayland. oradan başlayacan, hostellerde kala kala, lokal ulaşım araçları ile yavaş yavaş düşük maliyetli geziler yapacan.
öyle dur bu bayram bir bali giidp geleyim devri bitti. çok zenginsen 10 günlük seyahata 100.000tl verebilecekler olanları tenzih ediyorum elbette :)
Şimdi aynısı 350.000 TL.
Yalandan enflasyonlar ile olmuyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emekli olunca hostelde falan kalamam. Şu an bile low cost hotellerde midem bulanıyor. Belli bir yaştan sonra insanın enerjisi ve tahammülü kalmıyor. Özellikle de bütün hayatını TR gibi bir ülkede geçirdiysen.
-
hocam hostel derken öyle leş mekan düşünme. ben onu ucuz konaklama opsiyonu genel terimi diye yazdım.
dünya turu yapıyorsan her ülkede 5* otellerde kalamazsın sonuçta. hani airbnb olur yada uygun fiyatlı yıldızı düşük temiz oteller olur. kaldı ki bazı yerlerde hosteller otellerden daha konforlu olabiliyor.
-
Temmuz ayı hiç kampanya gelmedi. 7-8 yıl oldu takip ederim, ilk kez böyle bir durum görüyorum. Malum kur, katsayı kısırlığı, astronomik bilet rakamları falan derken, Setur ile işbirliği de patatese bağlamış olabilir. Acaba diyorum ki, puan muan kampanya işlerini toptan bitirdiklerini mi açıklayacaklar. Kuşkularım var artık! Aksi gibi hislerim hiç yanıltmaz beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 4 Temmuz 2023; 17:44:12 >
zamanında paraf 1 gecede bu dediğini yaptı. Millet THH'ya gidip saklı haklarımız bakidir deyip eskisi gibi 1 sefere mahsus kullandılar mevcut puanlarını.
ama zaten mevcut puan kampanyalarının gidişatına bakarsak bu beklene zaten. Dolar kurundaki oynaklık bence bankaları beklemeye itiyordur. adam bakıyor ki uzaklar biletleri 25-30 bandında mevcut 5000 puanla bişey yapılamıyor. düzenleme yapana kadar ortamın nabzını kokluyordur.
nasılsa millet beklemeye alışık kimsenin ne sesi çıkar ne de yapacak bişeyi var. bizde elde kalan son puanlarla son bir vurgun yapmak için bekliyoruz bakalım
-
Mesela zaten kendi bünyelerindeki kurumlar Allianz Kasko ve Tamamlayıcı Sigorta puan kampanyaları tek bir ay sekmezdi, yok oldular. Yurtdışı kampanyası yok artık, hem de yazın durdu. Asıl can sıkıcı olan kendi bünyelerindeki kurumların bile puandan ekstre indirimine yada kurum puanına geçmesi. Koçtaş da bu ay puandan ekstre indirimine geçti. Çok garip!
Hepsiburada Hepsipuana döndü. Seçili internet kampanyası yok oldu.
Şu anda 1 tane, evet 1 tane WorldPay restoran kampanyası dışında hiçbir şey yok, ki o da 1 kamyon keçiboynuzundan 1 kaşık bal misali! Temmuz’da bir şey oldu. Bu işin içinde bir iş var!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 5 Temmuz 2023; 12:6:25 >
Bankalar kendi aralarında anlaşmış gibi, ne axess ne world, ne bonus hepsi bu ay bomboş. Hiçbir kampanya yok.
-
bu ay yine adios'da tlcard ile gıda seçili siteler ve restaurant giyim var. yapacak olana yine 500 puan var yani. kötünün iyisi
ama artık 200-300 puanların bu ortamda sadece adı kaldı tek yön yurtiçi bileti olmuş 1000tl ondan acil revizyon şart
-
Puan toplama kör topal devam eder bir şekil de hallederiz ama benim de tek korkum artık bitti demeleri..
-
Kredi kartıyla gıda için 500TL/20TL puan kampanyası gelmiş.
-
Puan toplaya toplaya bir hal olduk ama kampanya gelmiyor! Sonbahar kampanyası gelmiş olmalıydı. Kampanyaların artık patlamış olmasından endişe ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 10 Temmuz 2023; 18:19:58 >
Kartım geldi bile teşekkürler 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@mühendisgsm
ÖM’den sorduğun en son kampanya bu şekil. Bir süredir kimseye ÖM atamıyor olmamın nedenini anlamış değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 17 Temmuz 2023; 18:21:1 >
hocam buraya da atamamışsın :) mesajın içeriği boş gelmiş. seni sevmiyor artık adios :)
-
@mühendisimgsm
17 yıldır forum üyesiyim ve foruma olan katkım forum adminlerinden daha fazladır. Dolandırıcıların fink attığı yerde ÖM özelliğime ban koyulması nedir, anlamak mümkün değil. %99 ihtimalle, dolandırıcıları forum adminine ÖM olarak zırt pırt bildirmem, kendilerini rahatsız etmiş olmalı, ki banlamışlar ÖM özelliğimi. Haftasonuna kadar açmazlarsa, 17 yıllık hesabımı siliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 18 Temmuz 2023; 9:24:42 >
691 Lira kart aidatı gelmiş. İptal için başvuru da bulundum. Kart aidatını puanlarımdan alabileceklerini söylediler. Daha önceden kartımı kapatmıştım, bir yıl sonra tekrar aldım. Şimdi 691 lira canımı sıktı. 11 ay kullanıp kapatmayı planlıyorum.
-
hocam yönetime durumu bildir bence hata olmuş olabilir. eğer özel mesajlarda hakaret yada küfr yoksa bloklansa bile açıyorlar hemen
-
Yok öyle küfür, hakaret gibi bir durum. Zaten hiçbir zaman da olmadı. İş bilmezlik var yada belki de işgüzarlık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X