Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.938
Cevap
1.066
Favori
5.604.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42124213421442154216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz 2-3 ay fena değildi kampanyalar ve puan zor da olsa toplanabiliyordu ama Temmuz ayına nerdeyse hiç kampanya gelmedi. İlk kez böyle bir durum görüyorum.

GG zaten kapandı, HB ve Amazon’a da göstermelik puan veriyorlar. Dolar 19 lirayken Yurtdışı harcama kampanyası oluyordu ve 7.500 liralık harcamaya 500 puan idi. 2 ay önce 30.000 liraya 1.500 puana çıkardılar) Artık yeni çıkacak kampanyada 50.000 yaparlar herhalde)

Puan toplaması ayrı dert, harcaması anca kampanyalarda mantıklı ve çok iyi yakalamak lazım ayrı bir dert, harcama limiti 5.000 olması ise çok daha saçma bir dert.

Kimse artık x2 kullanmaz ve artık ister x2, ister kampanyadan x3 yada ister uzak mesafe x4 bilet aldıktan sonra harcama limiti biter. O kadar uğraş didin puan topla, yılda artık tek bilet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 3 Temmuz 2023; 16:37:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

ben ödüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

artık gezmenin en kolay formülü bankalar puan muan kart falan değil. o devirler mazide güzel bir hatıra olarak kaldı bence.

alacan tek yön bilet, tabi önce emekli olacan :) sonra ilk durak tayland. oradan başlayacan, hostellerde kala kala, lokal ulaşım araçları ile yavaş yavaş düşük maliyetli geziler yapacan.

öyle dur bu bayram bir bali giidp geleyim devri bitti. çok zenginsen 10 günlük seyahata 100.000tl verebilecekler olanları tenzih ediyorum elbette :)

2 sene önce arkadaşım Maldivlere balayına gitti. 40.000 TL tuttu uçak + Herşey dahil otel.

Şimdi aynısı 350.000 TL.

Yalandan enflasyonlar ile olmuyor…

Emekli olunca hostelde falan kalamam. Şu an bile low cost hotellerde midem bulanıyor. Belli bir yaştan sonra insanın enerjisi ve tahammülü kalmıyor. Özellikle de bütün hayatını TR gibi bir ülkede geçirdiysen.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

hocam hostel derken öyle leş mekan düşünme. ben onu ucuz konaklama opsiyonu genel terimi diye yazdım.

dünya turu yapıyorsan her ülkede 5* otellerde kalamazsın sonuçta. hani airbnb olur yada uygun fiyatlı yıldızı düşük temiz oteller olur. kaldı ki bazı yerlerde hosteller otellerden daha konforlu olabiliyor.

• duduco kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayı hiç kampanya gelmedi. 7-8 yıl oldu takip ederim, ilk kez böyle bir durum görüyorum. Malum kur, katsayı kısırlığı, astronomik bilet rakamları falan derken, Setur ile işbirliği de patatese bağlamış olabilir. Acaba diyorum ki, puan muan kampanya işlerini toptan bitirdiklerini mi açıklayacaklar. Kuşkularım var artık! Aksi gibi hislerim hiç yanıltmaz beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 4 Temmuz 2023; 17:44:12 >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

zamanında paraf 1 gecede bu dediğini yaptı. Millet THH'ya gidip saklı haklarımız bakidir deyip eskisi gibi 1 sefere mahsus kullandılar mevcut puanlarını.

ama zaten mevcut puan kampanyalarının gidişatına bakarsak bu beklene zaten. Dolar kurundaki oynaklık bence bankaları beklemeye itiyordur. adam bakıyor ki uzaklar biletleri 25-30 bandında mevcut 5000 puanla bişey yapılamıyor. düzenleme yapana kadar ortamın nabzını kokluyordur.

nasılsa millet beklemeye alışık kimsenin ne sesi çıkar ne de yapacak bişeyi var. bizde elde kalan son puanlarla son bir vurgun yapmak için bekliyoruz bakalım

Mesela zaten kendi bünyelerindeki kurumlar Allianz Kasko ve Tamamlayıcı Sigorta puan kampanyaları tek bir ay sekmezdi, yok oldular. Yurtdışı kampanyası yok artık, hem de yazın durdu. Asıl can sıkıcı olan kendi bünyelerindeki kurumların bile puandan ekstre indirimine yada kurum puanına geçmesi. Koçtaş da bu ay puandan ekstre indirimine geçti. Çok garip!
    Hepsiburada Hepsipuana döndü. Seçili internet kampanyası yok oldu.

Şu anda 1 tane, evet 1 tane WorldPay restoran kampanyası dışında hiçbir şey yok, ki o da 1 kamyon keçiboynuzundan 1 kaşık bal misali! Temmuz’da bir şey oldu. Bu işin içinde bir iş var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 5 Temmuz 2023; 12:6:25 >
  • Bankalar kendi aralarında anlaşmış gibi, ne axess ne world, ne bonus hepsi bu ay bomboş. Hiçbir kampanya yok.

bu ay yine adios'da tlcard ile gıda seçili siteler ve restaurant giyim var. yapacak olana yine 500 puan var yani. kötünün iyisi

ama artık 200-300 puanların bu ortamda sadece adı kaldı tek yön yurtiçi bileti olmuş 1000tl ondan acil revizyon şart

Puan toplama kör topal devam eder bir şekil de hallederiz ama benim de tek korkum artık bitti demeleri..

• Kredi kartıyla gıda için 500TL/20TL puan kampanyası gelmiş.

• mcksy kullanıcısına yanıt
    Puan toplaya toplaya bir hal olduk ama kampanya gelmiyor! Sonbahar kampanyası gelmiş olmalıydı. Kampanyaların artık patlamış olmasından endişe ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 10 Temmuz 2023; 18:19:58 >
  • metin0 kullanıcısına yanıt

Kartım geldi bile teşekkürler 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mühendisgsm

ÖM’den sorduğun en son kampanya bu şekil. Bir süredir kimseye ÖM atamıyor olmamın nedenini anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 17 Temmuz 2023; 18:21:1 >

hocam buraya da atamamışsın :) mesajın içeriği boş gelmiş. seni sevmiyor artık adios :)

@mühendisimgsm

17 yıldır forum üyesiyim ve foruma olan katkım forum adminlerinden daha fazladır. Dolandırıcıların fink attığı yerde ÖM özelliğime ban koyulması nedir, anlamak mümkün değil. %99 ihtimalle, dolandırıcıları forum adminine ÖM olarak zırt pırt bildirmem, kendilerini rahatsız etmiş olmalı, ki banlamışlar ÖM özelliğimi. Haftasonuna kadar açmazlarsa, 17 yıllık hesabımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 18 Temmuz 2023; 9:24:42 >
  • 691 Lira kart aidatı gelmiş. İptal için başvuru da bulundum. Kart aidatını puanlarımdan alabileceklerini söylediler. Daha önceden kartımı kapatmıştım, bir yıl sonra tekrar aldım. Şimdi 691 lira canımı sıktı. 11 ay kullanıp kapatmayı planlıyorum.

hocam yönetime durumu bildir bence hata olmuş olabilir. eğer özel mesajlarda hakaret yada küfr yoksa bloklansa bile açıyorlar hemen

Yok öyle küfür, hakaret gibi bir durum. Zaten hiçbir zaman da olmadı. İş bilmezlik var yada belki de işgüzarlık.

• 
Sayfa: önceki 42124213421442154216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.