Aynen. Crystal Card alabilirseniz onda limit 15.000 puan. Ancak diyelim 5.000 puanınız var, kalan 10.000 i avans kullanamıyorsunuz. Bana 1.000 puan avan kullanma hakkı verdiler. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4212. sayfa)
-
-
Merhaba,
Bende kart ücretinden dolayı kartımı iptal ettim. 7 gün içinde kartın kapanacağını söylediler.
Şimdi kart ücretinin iadesi için başvursam verirlermi?
-
İkna için belki arayabilirler kartı kesin olarak açtırmayacaksanız bize yazın kısmından talep edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi alabilmeniz için konuyu bırakıyorum.
-
Konuşmalarınız kayıt altında mh size aidat alınmayacak diye söyledi ise tamamdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eskiden kartların birinden üyelik ücreti alırlardı. 3 kartın 3'ünüde üyelik ücreti yansıttılar ayrı ayrı zamanlarda. Şaka gibi gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberone2000 -- 17 Haziran 2023; 17:43:22 > -
merhaba, adios ile adios premium arasında ciddi fark var mı? ben maaşımı yazdım, önüme ancak adios çıktı.
-
Güncelleme olmadıysa min gelir 12 bin ve min limit 20 bin olması gerekiyor. Katsayı ve indirimlerde fark bulunabiliyor. Puan ve kampanyalarında fark göremedim.
Onların önemi bulunmuyorsa zaten World Eko almanızı öneririm boşuna aidat ödemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 17 Haziran 2023; 23:33:39 > -
YKB bu sene kart aidatında bambam yaptı :) iptal ettik
-
Kart aidatını geri alabilen var mı ?
Kart aidatini ilk defa bu sene iade etmediler. Karti kapadim.
Simdi aidatini odedigim kart ucretinin iadesini nasil talep edebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu sene de %75 iade aldım. Ama an itibari ile şirket maaşları ykb den ödemeye başladı. Güle güle kart aidatı 😃
Adios u 8 temmuzda kapatacağım. 610 TL aidat ödemeye niyetim yok
Anlaşmaya bağlı, maaş müşterisi olmak muafiyet olabileceği anlamına gelmez.
Yapi kredi hangi musterisidinden kart ucreti almiyor?
Maas? Emekli? Yuksek portfoy?
Bu sene telefon açınca bana da %75 iade çıktı piyangodan.
Bu arada, malum kur yüzünden artık korkunçlu bilet rakamları ile karşı karşıyayız. Nasıl bir kampanya gelecek sonbahara, ve nasıl bir katsayı politikası izlenecek cidden büyük merak içerisindeyim.
5.000 puana 20.000 liralık Uzakdoğu, Amerika biletleri falan yalan oldu artık. Yıllık 5.000 puan kullanım limiti ise çocuk oyuncağı oldu. Mesela THY İspanya ve Portekiz biletleri bile Ekim ayı 12-13 bin civarı çıkıyor! Kampanya olursa x3 katsayı ile 4.000 puana anca alınır! Bundan sonra yılda tek bilet!
Nasıl çözülecek yahu bu orantısı vahim durum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 2 Temmuz 2023; 17:10:14 >
Hocam tek sorun o değil, iki aydır karta puan kampanyaları yalan oldu.
Daha maaş alıpta kart aidatı ödeyeni görmedim. Doğru anlaşmaya bağlı ama %99 firmalar yapıyor zaten bunu. Bende teyit için sordum hem firmaya hem bankaya aidat muafiyeti varmış
bugüne kadar %75 iade ile kullandık biraz da aidatsız kullanalım bakalım
Bu kart artık ömrünü tamamladı gibi geliyor. Yılların adios kullanıcısıyım. Defalarca otel de ayırttım, uçak bileti de aldım. Artık neredeyse bunların hiçbiri yapılamaz hale geldi. 2018 yılında puanla 2 kişilik Bangkok gidiş-dönüş uçak bileti almıştım. Bu şimdi sadece güzel bir anıdan ibaret. İyiye gider diye bekledim ancak uzun süredir daha da kötüye gidiyor. Evet ekonomik sebepler bunda birincil sebep ancak bankalar bu dönemde daha önce yapmadıkları kârları yaptılar. Bu güzel kartın finali böyle olmamalıydı.
Aynen öyle eskiden çok rahat Tayland çift kişi bilet alıp kalan puanla otel alırdık. Şimdi 5000₺ yıllık limitle Avrupa’ya bile bilet alınamıyor
bundan sonra da düzeleceğini sanmam
Crystal kart alma şartları nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X