Kişisel kredi faizi dün aylık %5 ti. Bunlar dfaha iyi günlerimiz diye düşünüyorum. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4210. sayfa)
-
-
Anladığım kadarıyla siz avans puandan bahsediyorsunuz.
Daha önce avans puan kullandıysanız ve yavaş yavaş kapatıp tekrar kullanacaksanız kartınızda en az -5000 puan (5.000TL WP değil) olması gerek.
Katlı yani daha değerli kullanmanın herhangi bir kıstası yok ne kadar puanınız varsa +1.000 TL WP da avans puan kullanabiliyorsunuz.
-
O zamana kesin çıkar diye bekliyorum ben de, keşke biraz daha bekleseydiniz..
-
Evet kardeşim aynen söylediğin şekilde, benim kafamı bu kısım karıştırdı
Yapı Kredi Seyahat Hattı üzerinden yapılan seyahat harcamalarında puanların daha değerli kullanılabilmesi için kart hesabında en az -5000 puan bulunması gerekmektedir. -5000'den daha az puanı bulunan kart sahipleri -5000 puana ulaşana kadar seyahat harcamalarında puanlarını daha değerli kullanamazlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harbiden nedir bu ya. En düşük faizli kredilerinin yıllık maliyeti yaklaşık %90, 70 bin üzerinde yıllık maliyet yaklaşık %105 oluyor. Aylık faizleri %4,29 dan başlıyor. Kredi kartında da %1,36 faizli her şeyi kaldırmışlar neredeyse. Bunlarla hiç çalışmamak lazım demek ki.
Birde benim esnek hesap limitini düşürdüler ay başında ekstrede haber veriyorlar güncelledik diye. Artış olunca anında mesaj gönderiyorlardı. Kartlarını kenara koydum artık kullanmıyorum sadece borçları ödeyeceğim.
-
25 mayıstan itibaren worldcard özellikli kartlar amazonda 12 taksit seçeneğini kaldırmış ama amazonda Worldcard ile ödeme yaparken hala 12 taksit seçeneği gözükmekte. Ödeme yapmaya çalışırken kartı bloke ettim. Sektörüne göre maksimum 9 taksit oluyormuş artık. Yapı Kredi iyice haraca bağladı milleti. Bilginiz olsun benim gibi uğraşmayın.
geçen ayki market kampanyasının puanları hala yatırılmadı. ayın kaçında yatacaktı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Crystal Card i ne yazik ki Adios Premium u yok etmek icin icat etmisler.
Bu hafta puan ile bilet aldim, Adios Premium uyesiyim. Yillik kullanim puan limiti 5.000TL puan karsiligili 10.000TL bilet. Tek yon biletimi anca alabildim.
Bu limitleri de telefonda seyahat hatti calisanlarindan ogreniyorum, oncesinde hic bir bilgi mesaji veya uyari gelmedi.
Yaziklar olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetorch -- 7 Haziran 2023; 15:59:8 > -
Hocam nasıl yazmıyor. Yıllık puan kullanım limiti 5000 puandır ve bu yıllardır böyle
adios sayfasında da açık açık puan kullanım kritlerleri altında yazmışlar zaten adamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yillardir bilet almiyorum, en son 2019 da aldim ve ozaman boyle bir madde yoktu. Sonradan eklenmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetorch -- 7 Haziran 2023; 16:11:30 >
Ayın 8'in de yani yarın yatacak..
-
Geçen sene 3.000 küsurdu sonradan 5.000'e çıkardılar ama artık o da yetersiz kalıyor.
Şu limiti komple kaldırsalar da fark etmez zaten 2 bilet anca alınır hem puan toplamak çok zor hem de fiyatlar uçuk ki şu son kur artışlarından sonra iyice hayal olacak gibi..
-
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba daha önce kendime parasıyla bilet aldığım bir uçuş için, şimdi arkadaşıma puan ile bilet alabiliyor muyum? Soyadımız tutmadığı için mümkün değil sanırım.
sen uçmuyorsan alamazsın. millet puanlarla sağa sola acenta gibi parasıyla bilet sattığı için banka kapattı bu özelliği
şimdi sadece kendine ve eşine alabiliyorsun. anne babaya bile eğer sen uçmuyorsan izin vermiyor
-
Teşekkürler ona ek kart çıkarsam olur mu acaba? (kendisinin ayrıca ykb kartı var aslında)
hayır olmaz ek kart için en az 6 ay açık kalma şartı var. yani ek kart çıkardıktan en erken 6 ay sonra bilet alabilirsin
-
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba geçen ay ₺5.000 seçili internet sitesi harcamasına 300 tl puan kampanyasından faydalanmıştım Amazon Almanya'dan bir ürün almıştım yalnız gümrük vergisinin 43 TL sini Amazon iade edince harcama ₺5.000'nin altına düştü ve puanı bugün geri aldı banka, bunun için yapabileceğim bir şey var mı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben bu kartı kapatmak istiyorum artık ama içinde taksitli alışverişler var.
Yıllık üyelik ücreti gelmeden kapatmak istiyorum ama.
Bunu nasıl yapmam lazım? Taksitleri peşin mi yatırmalıyım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X