Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.942
Cevap
1.065
Favori
5.605.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42064207420842094210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otel için de geçerli miydi peki? Yoksa sadece uçak mıydı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adios bu kısıtlamayla artık kullanılacak bir seyahat kartı olmaktan çoktan çıktı. Crystal kart alabilirseniz o ancak kurtarıyor çünkü onda 15000TL limit var yanılmıyorsam. Ben bendeki adiosu iptal edecem çünkü eşime Crystal çıkarttık. Ben Vakıf Platinum Plus ile devam edecem.

• macnair kullanıcısına yanıt

otel kampanyası çok uzun zamandır yapmıyor adios.

bu tarz puan kampanyaları hep uçak için oluyor zaten. ama bence gayet başarılı kampanyalar. son 4-5 kez hep böyle çıktı.

tek sorun yıllıık 5000 puan kullanım limiti :)

• Mesela yukarda paylaştığım kampanya için şöyle paylaşım yapmışım:

Yurtiçi - Yurtdışı 759 TL'den kampanyasına İzmir-ABD bileti aldım.

THY fiyatı : 17.810 TL

Setur fiyatı : 18.649 TL

WP .. : 4.999 TL

Bu sınırlar dahilinde @muhendisgsm dediği gibi en verimli kullanış şekli. Ben uzun zamandır otel almıyorum hatta avrupaya bile almıyorum ya uzakdoğu ya abd, yoksa benim için anlamı kalmıyor..

• duduco kullanıcısına yanıt

aynen bende avrupa hariç uzak rotalara kullanmaya özen gösteriyorum. zira diğer türlü katlı kullanımın pek anlamı kalmıyor.

bende maaş müşterisi olduğumdan crystal için zorluyorum. en azından tek kartla 15.000 puan kullanımı birax daha makul.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

İşin en sıkıntılı tarafı, kendi arkadaşınla var olan puanlarla da uçamıyorsun. Eskiden uzakdoğuya giderken 2 kişiye hem uçak hem otel alıyordum kendi kartımla. Şimdi aynı anda sadece kendime alabiliyorum zorla ...

Yanıtlar için teşekkür ederim. 2008 den beri Premiumu kullanıyorum, pandemiden beri bilet almamıştım ...

Crystal için 15.000 puan kullanabilme imkanı var mı? Öyle ise çıkartıp onu deneyebilirim.

• mcksy kullanıcısına yanıt

Crystal için limit 15.000 puanmış, ona geçicem.

• mcksy kullanıcısına yanıt

aynen bende geçicem ama 2023 yılı için 250.000tl kart limiti istiyorlar. diğer kartlardan limit düşürmek gerekebilir

• Hocam yeni kart için gereken müşteri limiti ile kart türünü değiştirmek için gerekli olan limit birbirinden farklı Bu yüzden ben yeni crystal kart aldım. Güncel limitleri tam olarak bilmiyorum ama ben alırken 60000 TL idi yeni crystal kart için gerekli müşteri limiti. Yapı kredi limit konusunda oldukça cimri 250000 TL limit kolay alınabilecek bir limit değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saricoban S kullanıcısına yanıt

Ben geçen hafta sordum 250k limit şartı geldi yeni dediler

Hocam world mobilden yeni kart başvurusu olarak ilerleyin, geliri biraz yüksek tutun, sonra ki sayfada başvurabileceğiniz kartlar listeleniyor. Bana bu şekilde listelenen ürünlerde crystal çıktı ve başvuru yaptım. SMS ile yada bankaya giderek başvuru yapmanıza gerek yok yani.

• Aleksioss A kullanıcısına yanıt

Kart ücreti biraz abartı gibi;

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Maaş müşterisine ücretsiz

• Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

Çok iyiymiş hocam.

Emekli maaşı da dahil midir acaba :)

100bin liraya yakın emekli maaşı alan varsa dahildir :)

• Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

Emekli maaşım o kadar değil maalesef...

Ancak, kart limitim yeterli ve başvurum onaylandı.

Bakalım nasıl olacak :)

Çok iyi emekli maaşına 250bin limit veriyorlarsa

• Bu karttan haberi olan kullanan var mı? Uygulamayı silip yüklediğimde gördüm.

• ClarkGriffin kullanıcısına yanıt

Son birkaç sayfada anlatıldığı gibi hemen üstteki mesajlarda da bu kartın bahsi var..

• 
Sayfa: önceki 42064207420842094210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.