arkadaşlar YKB sonradan harcama taksitlendirmeyi kaldırdı mı? Bir kaç işlem var taksitlendirmek istiyorum fakat opsiyon çıkmıyor uygulamada? |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4207. sayfa)
-
-
bankayı aradım harcama taksitlendirmeyi kapatmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubeye gidip şubeden yaptım hocam ben dört beş ay önce.
-
şu anda vakıfta var 3 taksit. sırf adiosun şu saçmalıkları yüzünden çok iyi puan olmadıkça kullanmıyorum. her ay gelen eticaret market dışında çekmecede kart.
yerine vakıf kullanıyorum hem sürekli 4 ile çarpıyor hemde her harcamayı ya öteliyor ya da 3 taksite bölüyor vade farksız
-
Bireysel kredi kartlarda yok böyle bir durum. Ticari kartlara kaldırdılar taksiti sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 26 Mayıs 2023; 21:37:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha 2 gün önce bireysel kart da taksitlendirme yaptım kalkmış mi bugün?
adios yada shop miles yerine WINGS tercih edip yurtdışına çıktım. size tavsiyem uzak durun.
para çekim limiti 5000 tl ve dolar kuru 19,6 iken 22 gibi bir fiyattan size satıp onu çektiriyor.. vergi dahil 100 lira gibi bir de komisyon kesiliyor.
mşteri temsilcisine bağlanmak imkanız..
ıphone aldık provizyonda 27043 lira gösterdi.. fakat hesap eksetersine 27650 olarak yansıdı.
yurtdışında tanıştığım türk e yardımcı olmak için kredi kartımı kullanmasına izin vermiştim bu 600 lirayı türk bana sonradan ödemedi. arıyorum açmıyor..
sadece 100 liralık harcamaya 10 lira gibi BLACK indirimi yapıyor.
bazı kampanyaları güzel mesela 750 liralık alışverişe 3 4 defa yapınca indirim geliyor
yurt dışına uygun değil bu kart.
-
hocam merhaba, adiosta olan kampanyaları nereden takip ediyoruz websitesinde mi yayınlıyorlar
-
Evet kendi sitesinde seyahat kampanyaları linki altından takip ediyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adios premiumla halen 5000 tllik puan kullanarak 10.000 tllik otel mi alabiliyoruz ?
-
Hocam merhaba, ben yurtdışında Adios, Vakıf, Axess hangisi olursa olsun € ekstre tercihiyle alışveriş yapıyorum, aksi takdirde öyle bir kur dayıyorlar ki akıl almıyor. Bu arada 10 gün önce SAW geliş duty free de 120 € alışveriş yapma gafletinde bulundum, orada fiyat € görünmesine rağmen kasada TL ye çevrilip çekiliyormuş karttan. sanıyorum güncel kurun %11-12 üstünden çekti Axess, duty free kampanyası ile %10 indirim vardı, onunla dengeler dedim, onu da vermedi. MH ye yazdım, alışveriş şartları sağlamıyormuş, ulan SAW Duty Free si, hani ücra köşede bir duty free olsa derim banka burayı duty free görmedi filan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 29 Mayıs 2023; 16:3:32 > -
Kısaca içinde AK olan herşey milletin zararına. tr ye dönünce wing Axess kapattıracağım
Axess Antalya Duty Free Shop' u da saymıyor.
YKB den 13.500 TLlik uçak biletin alamadım. 7.500 TL puanım var, 5.000 TL puan karşılığından daha yüksek bilet ya da otel alınamıyormuş. 10.000 TL nin altında ABD bileti mi varmış ...
-
avans dahil tek kartla 5000tl yani 10.000tl kuralı epeydir var üstad. maalesef esnetmiyorlar ısrarla anlamak mümkün değil
sırf bu sebeple sadece kampanya dönemlerinde kullanıyorum adiosu. o zaman 21.000tl kadar 5000 puan yapıyorlar fena olmuyor
-
Merhaba hocam, 21.000 TL'ye kadar 5.000 TL puan olayı nedir? çok uzun süredir böyle kampanya görmedim.
-
Hocam nasıl uzun süredir görmedin, geçen sene 4 defa çıkardılar, bu sene başında da çıktı ben hatta oradan 20.850₺ lik Afrika bileti almıştım
Bizde epeydir uzağız sanırım kampanyalara eskiden yoktu böyle saçma şey puanın varsa bir üst limit yoktu,kampanya zamanını bekleyince katsayı 4 olursa herhalde 20000 tl ilk biletmi alınabiliyor yani
Son kampanya şu şekildeydi hatta bir önceki de böyleydi daha eskisini hatırlayamadım:
18 Ekim 2022 – 08 Ocak 2022 tarihli kampanya.
1.100 - 1.900 TL arası biletler için 759 TL WP
1.901 - 3.200 " 1.299 TL WP
3.201 - 5.000 " 1.559 TL WP
5.001 - 8.000 " 2.399 TL WP
8.001 - 12.000 " 3.799 TL WP
12.001 - 21.000 " 4.999 TL WP
-
2023 Ramazan bayramı için de yaklaşık bu tutarlarda kampanya vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X