< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4205. sayfa)
-
-
bende 10 gün önce son kampanyadan uzun aralardan sonra 2 kartla 4 bilet alıp sabiha gökcenden milanoya gidip geldik.
özlemişiz adiosla gezmeyi bedava uçmak iyi geldi.
pandemiden dolayı oldukca yüklü puanlar vardı.şimdi kurban bayramı kampanyası bekliyorum bende.
-
Ortalama £100 gibi bir fiyata tek yön bilet bulmanız genellikle mümkün ama bayram dönemi ya da yaz gibi yoğun dönemler düşünceniz varsa çok daha pahalı olur şimdiden almaya bakın, pegasus ta senede bir kaç defa kampanya oluyor en son 2 kişi antalya-londra 20kg bagajla £68 a almışlığım var, anadolu jet te zaman zaman iyi kampanyalar olabiliyor stansted e uçuyorlar o sebeple national rail, underground gibi kartla vs binerek şehre geliş seçeneğiniz yok stansted express ten bilet için gidiş dönüş +£30 hesaplayın
@sarveniko Hocam bu wizzair de kabin bagajı bile ücretli, ben de fiyatlara bakınca iyi geliyor ama ekstraları ekleyince normali geçiyor
-
Londra biletini Dalaman-Londra olarak arayın :)
-
Temmuz ağustos iki kişi bir çocuk 30 k ya çıkıyor İstanbul dan wizz air de bagajla aynı fiyatlara çıkıyor hazıranda 20 k da ama bir yandan kampanya bekleyeceğiz diye vize başvurusu yapmadık yetişmeyebilir yoğunluk var denılıyor açıkta kalacağız Dalamana da bakayım ama sona kaldık dona kaldık yaktın bizi yine adios ben son puanımı kullanayım artık adıos diyeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada wizz air ile anlaşması varmı seturun
Yok maalesef. Ryan Air, easyJet gibi hiçbir low cost airline ile anlaşması yok. Ama star alliance üyesi kol gibi uçak fiyatı olan şirketlerle anlaşmalı. Saçmalık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evraklarda gelir durumunuzda bir sorun yoksa 3-4 hafta içinde çıkar vizeniz, sunexpress in antalya çıkışlı uçuşlarına da bakabilirsiniz, londra dışında görmek istediğiniz yerler varsa planlayacağınız şehre göre de (edinburgh, manchester vb) farklı alternatifleri kontrol etmenizi öneririm, ayrıca gelmeyi planladığınız dönem yoğun turist dönemlerinden birisi ve otel fiyatları da çok yüksek olacaktır.
-
Neden Dalaman yada Antalya’dan Londra tavsiyeleri geliyor anlayamadık. İngiltere’ye gitmek için, İstanbul’dan Antalya yada Dalaman’a gitmemiz gerekiyormuş demek) Bilgi her daim iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 10 Mayıs 2023; 21:7:48 >
Arkadaş öncelikle londra bileti sormuş ve nereden bineceğini yazmamış bu birincisi, fiyatların yüksek olmasından şikayetçi olduğunu gördüğümden olsa gerek ben de bir kaç öneride bulundum, fiyatı uygun olduktan sonra farklı şehirlerden bir uçuş almanın neresi garip anlamadım üstelik devir hesap devri ve buradaki bir çok insan bu parayı zor kazanıyor, evet dediğiniz gibi bilgi her daim iyidir bizim ülkedeki herkesin istanbul da yaşamadığını bilecek kadar bile olsa belki kafidir!....
-
hocam ilk bakışta saçma duruyor ama özellikle dalaman'dan stanford havalimanına bedavadan biraz pahalı uçuşları görünce emin ol bisikletine atlar gelirsin dalamana :)
bizim şirkette vizesi olan herkese aldırmıştım ben o biletlerden 19£ :)
-
Tanıdıklarım ingiltere uçuşlarını genelde antalya üzerinden yapıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oncelıkle zaman ayırıp bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum eski gezginlerden biri olarak uzun süredir yurtdışına çıkamadığımız için güncel bilgileri öğrenmek adına foruma yazdım sagolsun herkes elinden geldiği kadarı ile tecrübelerini paylaştı,herkese teşekkürler,Bursa’dan gideceğim tabiki öncelik sabıha ama mevcut bilet fiyatları sonrasında yakın daki havaalanlarıda bilip ona göre karar vermek mantıklı dalamanı değerlendirebilirim yada ıngılterenin herhangi bir yeri olabilir ucuz olduğu sürece edinburg bile olabilir araba ile heryere ulaşım sağlayabilirim orda
Dalaman’dan İngiltere’ye ucuz yollu uçmak için, İstanbul’dan Dalaman’a uçak yada otobüs yazın en az 2.000 liradır. Oraya kadar gitmişken de yaz ortası 2 gün Marmarise bir bakılır. En az uçak bileti dahil 5 binlik olunur. Hatta Londra’dan dönüşte de 2 gün Fethiye bile yapılır.)
Yok ben yapmam bu işleri derseniz 3.5 saat mesafede Londra için 4 kere uçak kullanmak, İstanbul-Dalaman-Londra-Dalaman-İstanbul da olur elbette. Yada kısa aktarmalı uçuşlar da olur ama bir sürü eziyet, yorgunluk.
Ben İstanbul’da olduğum için Londra’ya en uzak şehre bile uçarım bilet ucuz olduktan sonra. Yeter ki, İstanbul’dan olsun. Şayet bir yorgunluk yaşayacaksam ve fazladan para harcayacaksam İngiltere’nin en tuhaf şehrini bile tercih ederim. Sonra National Express yapıp Londra’ya geçilir zaten.
Londra’dan İstanbul’a Kişinev 28 saat aktarmalı Moldova Air yapmıştım yazın, çünkü çok ucuzdu. 1 gün de Kişinev’i görürüz dedim. 1 günlük ucuz bir yerde kaldık, yemeği falan derken yine bir miktar para gitti)
Dalaman’dan 30€ Londra bilet al, bitti gitti, o işler benim için öyle olmuyor. Dalaman’a gidiyorsam kırk yılın başında yazın, hakkını vermem lazım) Sadece Dalaman değil, Londra’ya gitmek için Ankara’ya da gitsem, Kars’a da gitsem ben böyleyim) 1 gün kalmak isterim. Fırsattan faydalanmak isterim.
Demem o ki, Dalaman’a yakın bir şehirde oturanlar için herşey kebap elbette.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geldi hocam.
-
Yaz ayı için İstanbul kalkışlı İngiltere’nin hangi bölgesi olduğu farketmeden ucuz bilet önerisi varmı direkt sefer olan ,
Bir arkadasım tui.co.uk sitesini önerdi varmı acaba kullanan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 11 Mayıs 2023; 16:3:57 >
Pandemi ve savaş öncesi erkenden alırdık, biraz ucuz olurdu. Artık bitti o işler. İstanbul’dan herhangi ucuz bir destinasyon yok yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 11 Mayıs 2023; 16:10:0 >
Hocam seyahat tarihleriniz belliyse skyscanner üzerinden kontrol etmenizi öneririm, bilet alırken havaalanından şehre ulaşım durumunu göz önünde bulundurun mesela temassız kredi kartıyla uyguna heathrow ve gatwick ten şehre gelirsiniz, stansted ya da luton a inerseniz biraz daha pahalı olur, uber, bolt vb uygulamaları da kullanabilirsiniz ilk seyahat için genellikle %50 gibi indirimleri oluyor.
Kaç günlük bir seyahat planladığınızı bilmiyorum ama zamanı biraz uzun tutarsanız edinburghu görmenizi kesinlikle tavsiye edebilirim, gezmesi kolay bir yer ama konaklama, yemek vs ucuz değildir, dönem nedeniyle oteller biraz pahalı olacaktır, travelodge, premier inn gibi ucuz zincirlerin kendi sitelerine bakabilirsiniz belki air bnb deneyebilirsiniz, londra edinburg trenle 4 saat civarı bi ara internette £30 a bilet reklamları dönüyordu ama dönem nedeniyle daha pahalı olacaktır, ayrıca otobüsle de giderim 8,9 saat zamanım var derseniz flixbus, megabus gibi firmalarla uygun fiyatlarla gider gelirsiniz.
Mesajınızda araba ile her yere gidebilirim gibi bir şey yazdığınız için araba kiralama fikriniz olduğunu varsayıyorum londra da gideceğiniz turistik yerlerin büyük bölümü congestion zone da olduğu için o bölgeye girdiğinizde £15 ödersiniz, park içinde saatlik £6-7 civarı ödersiniz o nedenle böyle bir niyetiniz varsa bunu tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim, otobüs biniş £1.75 günlük sınırsız kullanım ücreti £5.25, biraz daha hızlı olsun diğer ulaşım araçlarını da (national rail, underground, overground) kullanayım derseniz zone lara göre fiyatları değişiyor ama örnek olması açısından yazayım zone 1-4 günlük (sınırsız) £11.70, tamamında temassız kredi kartı kullanabilirsiniz, kredi kartı makas aralığı tl/pound açık olabilir o sebeple £5 bir oyster kart alıp içerisine otomattan para yükleyerek ulaşımda bu kartı kullanabilirsiniz.
Takıldığınız bir yer olursa, pm gönderebilirsiniz şimdiden iyi tatiller.
-
Tesekkur ederim bilgi için edınburg u daha önce gördüm daha önce pek çok kez ingilteyi boydan boya road trıple en güneyden en kuzeye kadar çıktım,kuzende araba olduğu için herhangi bir havaalanından alabilir yeterki burdan ucuz bilet bulmak maharet orası kolay, bu kez yine bir roadtrıp için 14 gün planlıyorum bileti uyguna getirebilirsem
14 gün az bir zaman değil daha önce gördüğünüz yerlere çizik atıp yeni yerlere yoğunlaşmak mantıklı olabilir belki biraz galler vs, döviz yükseliyor zaman da fiyatlar açısından biraz aleyhte işler durumda umarım en kısa zamanda uygun fiyatlı biletler bulursunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X