müşteri temsilcisi, yıllık aidat ücreti zamanı geldiği anda hangi kart açıksa o kartın ücreti yansır dedi. bu da bilgi olarak dursun. ben de play'e geçiş yaptım bakalım. @sarveniko aynen hocam, 5-6 sene öncesi zamanlar, güzel zamanlardı. ve o güzel kampanyalar o güzel atlara binip gittiler :) |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4204. sayfa)
-
-
Aidat mevzusu bende şu şekil. Son 3 sene öncesine kadar bende + ve - şeklinde ekstremde görüyordum. Yani hiç telefonla görüşme falan yoktu. Aidatı alıyor, sonra otomatik düşüyorlardı.
3 sene önce bu işler bitti. Müşteri hizmetleri ile görüşme falan iade edene kadar canımı çıkarttılar. 2 sene önce tüketici hakları, bankalar heyeti falan başvurdum ama hiç iade etmediler! Geçen sene yine iade edilmeyince beynim attı ve kartı iptal ettim. 3 gün sonra kuzu kuzu arayıp hepsini iade edip kartı açtırdılar.
Bu sene müşteri hizmetlerimi aradığımda ilk kez direk %70 iade teklifi çıktı ve hemen kabul edip devamke dedim.
Babamın kartına ise 3 senedir sürekli %70 iade ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 26 Nisan 2023; 10:25:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Bu adios premium da seyahat hattından aynı gün girişli olacak şekilde otel rezarvasyonu yapabilir miyim?quote:
Orijinalden alıntı: sarveniko
Aidat mevzusu bende şu şekil. Son 3 sene öncesine kadar bende + ve - şeklinde ekstremde görüyordum. Yani hiç telefonla görüşme falan yoktu. Aidatı alıyor, sonra otomatik düşüyorlardı.
3 sene önce bu işler bitti. Müşteri hizmetleri ile görüşme falan iade edene kadar canımı çıkarttılar. 2 sene önce tüketici hakları, bankalar heyeti falan başvurdum ama hiç iade etmediler! Geçen sene yine iade edilmeyince beynim attı ve kartı iptal ettim. 3 gün sonra kuzu kuzu arayıp hepsini iade edip kartı açtırdılar.
Bu sene müşteri hizmetlerimi aradığımda ilk kez direk %70 iade teklifi çıktı ve hemen kabul edip devamke dedim.
Babamın kartına ise 3 senedir sürekli %70 iade ediyorlar.
Giriş yapacağım gün yüklenecek puanlar var da onları da kullanmak istiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yapabilirsiniz. Ben geçen sene Bursa' da akşamüstü şehiriçi otele o gece için rezervasyon yaptırmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bence birleşir biri normal puan diğeri crystal özel puan ama çok iyi puan gerçekten
gel gelelim vakkoda 30.000₺ harcama derdi olmasa ☺️
Valla hocam bende birlerşir diye düşünüyorum ama tek sıkıntı 30.000 harcamak 😀
Marka çanta alıp, 2.el uygulamasından biraz düşük fiyata satmak olabilir ama uğraşmak lazım...
En mükemmeli 30.000 liralık zaten Vakko’dan alışverişi nakit olarak yapacak turist birini bulmak yada tanımak.😀
Buradan 8000tl wp gelir ayrı kampanyalar bunlar bu değerlendirilir 👍🏻
Hocam yaz ayı için Avrupa bileti katsayısı 4 olur mu peki en son kampanyada katsayı ve bilet azami rakamı neydi hatırlıyormusunuz
Çıkacaksa bu ara çıkması lazım artık. Kurbana 1.5 ay kaldı.
Çıkmazsa anca Eylül sonuna falan sonbahara gelir kanımca.
Her zamanki gibi orta seviye mesafe Avrupa için muhtemelen 3.5 ve uzak mesafe için 4 olur katsayı ama bittabi biletleme yaparken eklenen 30$ Setur hizmet bedeli dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 8 Mayıs 2023; 14:28:44 >
Bilet fiyatları dahada yükselişe geçmeden çıksa bari
Play kredi kartı e ticaret kampanyası her ay oluyordu bu aydan itibaren o da bitti demek ki
Zaten biletler anormal durumda. Kopenhag, Stockholm, Oslo, Göteborg, Roma, Barselona baktık. Kurban THY gidiş-dönüş
10-15 bin civarı şu anda. O yüzden çıksa ne olur, çıkmasa ne olur. Ben Kurbana çıkmayacağını düşünüyorum.
kampanyada tavan bilet uygulaması 4.2 idi geçen seferde ben oradaa 21.000tl üst limitten afrika almıştım.
ama kurban için arkadaşın dediği gibi zaman daraldı bu aralar çıkması lazım yoksa sonbahara kalır gibi. gerçi kurban çok popüler bir zaman biletler uçuk olacaktır şahsen ben çıksada pas geçerim. normalde 3 olan biletler o tarihlerde 5 oluyor
-
Bende Londra bileti takip ediyorum bayram yada yaz ayını içeren ama zaman daralıyor bilet fiyatları artıyor beklemeyip almak mı lazım bilemedim puansız
Londra hem Sabiha’dan, hem İstanbul Havalimanından;
hem Stansted’e, hem Gatwick’e, hem Heathrow’a bir sürü alternatifi olan bir destinaston. Hem THY, hem Pegasus, hem British Airways direk uçuyor. İlla ki bulunur.
Ayrıca taze Wizzair da başlıyor bu yaz.
Ben de aynı fiyata NY almıştım, eski kampanyalarda 8-9 kata kadar kullandığımı bilirim. Buna sevinir olduk :(
-
Avans olayı nasıl oluyor Adiosta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X