Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.942
Cevap
1.065
Favori
5.605.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42014202420342044205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

650 tl oldu bu sene

• Seyahat hattından bilet alanlara seyehat sağlık sigortasını ücretsiz yapıyorlardı kaldırmışlar.  

Her geçen gün daha da kötüye giden bir kart. 

• kilecerme kullanıcısına yanıt

O kalkalı yıllar oldu be hocam. Onun üzerine ne sorunlar oldu sağlık sigortası yanında devede kulak kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Adiosçular... Bu efsane kartla dünyayı gezdik ama avantajları bitmeye başlayınca buraları ziyaret etmeyi de bıraktık. Konunun ilk sayfasında dahi alıntı mesajım mevcuttur 😊
    Değişen bir şeyler var mı dostlar? En son puanları katsayılı kullanmak için en az 5000₺wp olacak dedilerdi 🤦🏻‍♂️
    Yine şu kadar puana, şu kadar liraya kadar uçak bileti kampanyaları oluyor mu? Selamlar, sevgiler...

• oft01819 kullanıcısına yanıt

hala 5000 tl world puanmıymış. o fiyata 1 günlük otel kalmadı

• 2500 TL puan var , bu puanı avantajlı olarak nasıl kullanabilirim?

• Arkadaşlar yaz ayında tercihen bayram haftası ingiltere bileti alacağım sizce Avrupa kampanyası ne zaman yapar adıos birde yine ay basımı olur kampanyanın ilan edilmesi eğer olursa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Muhtemel Mayıs ortası gibi gelir ama Kurban bayramı 10 bin liradan aşağı Avrupa bileti olacağını sanmıyorum.

• Arkadaşlar, uçak yerine otel kullanmak istersek, geçerli otelleri ve fiyatları görebileceğimiz güncel bir websitesi var mı?

• Adios kart çıkartsam diğer gold kartla kazandığım puanlarda silinmiyor mu?

• Puanlarla ryan airden bilet alabiliyor muyuz? Seturun sitesinde ryan air çıkmıyor.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Malesef wizzair Ryanair gibi low cost hava yollarına bilet alınmıyor.

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    Katsayı yaklaşık 3 mu olur peki

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    Katsayı 3 oluyor ama 30$ hizmet bedeli var ve artık 650 liraya denk geliyor. Maalesef sağdan soldan hizmet bedelinin 50$ olacağına dair duyumlar geliyor.

• adios premium'dan klasik world karta geçersem, aidos premium kartın yıllık aidatını alıyorlar mı bilginiz var mı?

• EriadoR_ kullanıcısına yanıt

Premium'u kapatmadan World Card'a geçerseniz, Premium kapanmamış olduğundan aidatını almaya devam ederler. Kapatarak geçerseniz Premium'la bir işiniz kalmadığından onun aidatını almazlar. Ancak buradaki soru, neden puanları her seferinde silinecek bir karta geçmek istiyorsunuz? Sorun yalnızca aidat mı? Atladığım bir yer mi var soruda?

• burst B kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler. içinde bulunduğum durumda premium'un ve puanlarının bir faydasını görmüyorum açıkçası.

zamanında ben de yurtdışı bilet kampanyalarından faydalanmıştım. bir iki kez abd bileti almıştım. şimdi son kampanyaya baktım, bilet almak imkansız. geçen gün de ykb hesabımdan yine başka bir ykb hesabına havale yaptım, ücret kesti..

bir de kart ücretiniz 690küsür tl oldu diye mail atmışlar. ben biraz cimriyim bu konularda, 690tl'yi güzelce yerim bunlara vereceğime.

neyse siz sordunuz ben anlattım:)

dediğiniz gibi kesilmiyorsa klasik world kart ya da play'e geçeceğim. ileride kart iyi konuma gelirse yine premium'a çeviririm.

Açıkçası ben de 690 TL vermek istemiyorum ama her zaman elimdeki puanları daha değerli kullanma ihtimalim olduğunu bildiğimden, aidata her seferinde göz yumuyorum. Bu sene de ödeyelim, önümüzdeki sene düşünürüz. :/

5-6 senedir çok ekmek yedik bu kartla. 1 sene daha ayıya dayı demekte fayda olabilir)

Bu sene hala siftahım yok. Henüz hiçbir kampanyadan bilet alamadım ama 1.300 puanım birikti. +1.000 avans ile 2.300 puana bir sonraki kampanya Kurban bayramına bilet alırım diye düşünüyorum. Kurban olmazsa, belki Sonbahara, o da olmazsa Yılbaşına alırım.

2.300 puan 6.500-7.000 liralık bilet olacaktır kampanyada. Yılda 1 kez kampanyadan bilet alma ihtimaline kadar düştük yani maaelesef.

• Benden belki 2 belki 3 yıldır aidat almıyorlar. Neden olabilir?

• 
Sayfa: önceki 42014202420342044205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.