< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 1 Nisan 2023; 16:6:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4201. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
burada puan toplayıncaya kadar altın vs alsaydım daha cok kazanırdım. Tek kişi uçak bileti harici bir avantajı yok . 1 yıl içinde aşırı puan toplayamıyorsanız boşa beklemeyin .Puanlarımı kullanınca bir daha boşa bekletmicem ,1 sene bekletirsen enflasyondan zaten anlamı kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 1 Nisan 2023; 21:4:38 > -
Platinum kart için 456tl de bana yansıttılar itiraz ettim red geldi. Kartı kapatın diyince aidatsız eko verelim yanınada adios yada gold kart ekleyebilirsiniz ve aidatsız kartınız olduğu için bunlarada bir daha aidat yansımaz dediler. Bende kabul ettim bu şekilde..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aidatsız eko kart kullanıyorum. Eko karta bağlı aidatsız adios ya da gold kart alabilirmiyim? Bu tarz kullanan var mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bana bu şekilde verdiler yanında adiosu da arayıp sorun isterseniz.
Mh'yi arayıp talebinizi iletin.
Üstteki natsukaw isimli üye gibi ben de kartımı kapatmak için aradığımda, eko karta bağlı adios verdiler. Böylece elimde eko kart ve (aidatsı) adios var
Az önce mh aradım. Yok öyle bir şey olamaz. Yeni kart isterseniz aidatlı olur, yani bana kısaca vermediler.
eko kart yanında adios ücretsiz olayı mh'nin uydurduğu bir yalan. öyle bir uygulama yok. bizzat denendi ve adios'a şak diye aidat geldi iade de etmediler.
eko kartın yanına adios itelemek için bahane bu. yem diyelim. adios başka eko başka kartlar ve eko kart olandan aidat alınmıyor diye bişey yok. öyle olsa herkes 1 tane eko kart alır koyar cebe aidattan kurtulur.
kısaca mh'ye güvenmeyin adios aidat gelince şaşırmayın
-
Benim de başıma geldi önceleri. Opet World kartı kapatırsam aidat gelir dendi. Kapatmadım aidat yolladılar her sene.
Eğer dediğiniz olur da bu kadar insana alenen yalan söylemiş olurlarsa buralar karışır. şahsen ilelebet yapıkrediye güle güle derim o zaman.
2 ay önce ben de benzer bir durum yaşadım. Bana da benzer bir teklif yaptılar. Yalniz bende halihazirda eko kart vardi.Kadinin söylediği şuydu:Aidat ödememek için eko kart başvurusunun kendilerince alınması gerektiğini söyledi.Bu şeklide adiosun da ücretsiz olacağını söyledi.Halihazirdaki eko kartlar için ücretsiz adios mümkün olmuyormuş. Arkadaşın dediği gibi uydurulmuş bir yalan mi bilmiyorum ama müşteri temsilcilerinin hedeflerinden dolayı kart vermek için söylediği bir şey de olabilir.
umarım sizin dediğin gibidir, 2023 yılında sistem değişmiştir. hepimiz faydalanırız bu şekilde ama geçen sene böyle olmadığını net yaşayan biri olarak söyleyebilirim. eşime eko kart aldım aidat gelmemesi için banamısın demedi şak diye aidat geldi. ha %75 iade ettiler orası ayrı.
bu senede iki kartıma gelen aidatları %75 iade ettiler ondan dert etmiyorum pek. eko kart alıp deneyen güncel bilgileri paylaşırsa güzel olur ama benim hiç ümidim yok. geçen sene bunu yapmayan banka bu sene ne değişti de bunu yapsın. böylesine yağlı bir kapıdan vazgeçmeleri imkansız
-
Bana birkaç yıl önce kendileri eko kart teklif etti gerek yok dedim. Hali hazırda play, adios ve adios premium vardı ama alırsanız aidatsız ve diğer kartlarınız da aidatsız olur dediler o zaman olur deyip almıştım. 4-5 ay gelmedi sonra gelmeye başladı yine aidat ama çok takmadım ilk zamanlar sonra aidatlar yükselince arayıp bana bu kartı bu şartla vermiştiniz dedim ve o zamandan beri aidat gelmiyor.
Bence eko'yu teklif ederken verilen söze bağlı aidatsız olması, ha ne kadar devam eder bilmem belki tekrar aidat almaya başlaralar yine itiraz ederim ama aidat devam ederse de şahsen ben hala adiostan memnunum aidatı öderim yine iptal etmem.
-
tabi canım bende hiç aidatı dert etmiyorum. şimdilik %75 iade ediyorlar oldu etmediler öder geçerim. bana yılda kazandırdığı aidatın 10 katından fazla. çok kafaya takmaya gerek yok eğer kartı aktif kullanıyorsak.
ha kartı aktif kullanmayan yılda 3-5 puan toplayan biri için birde aidat mantıklı olmayabilir. zaten öylesinin de kartı kullanmasına gerek yok. bu kart seyahat kartı doğal olarak kampanya takibi puan toplama vs işlerini aktif yapmak lazım. takip etmek şart
-
Merhabalar,
Yıllık kullanım limiti 1.000.000 puan diyor, bu da 5.000 TL puan demek. İki kişi gitmek istersek maksimum 2.500 TL puanlık bilet alabiliriz 1 yılda. Eğer kampanya dönemine denk gelirsek o da maksimum 6.500 TL lik bilet demek.
Hesabım doğru mudur?
-
yıllık limit 5000 puan aynen. bunun için crystal kart var. 3.000.000 puan kullandırıyor yıllık
www.crystalcard.com.tr
Crystalcardhttps://www.crystalcard.com.tr/crystal-dunyasi/crystal-ile-seyahat/puanlar-ile-seyahat -
yurtdışına 1000₺ wp kampanyasına, yurtdışı konaklama siteleri dahil mi acaba? bilen eden var mı?
Daha önceden yurtdışı harcama kampanyasına Booking.com, Amazon Avrupa siteleri vb. yerler hep sayılmıştı. Ödemenin geçtiği POS'un kaydı TR dışı olduğu sürece sayılacaktır.
-
Birkaç kez netten harcamaları çıkarttılar, “sadece fiziki pos harcamaları” diye madde vardı, ama son 3-4 kampanyada yine dahil ettiler yurtdışı net olayını. Booking yada Airbnb 15 bin liralık rezervasyon yaparsanız 500 lira puan, 30 bin liralık harcamada ise 1000 lira puan sayaç hemen çalışacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 12 Nisan 2023; 11:41:45 >
Merhaba, adios seyahat kampanyasından alınacak bilette gidiş dönüş aynı şehir olması şartı var mıdır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. İtalya'da bir şehire gidip farklı şehirden geri dönmek planım var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X