Merhaba hocam; farklı şehirden dönebilirsiniz, sorun olmaz. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4202. sayfa)
-
-
Kartın ilk kullanıcılarından biriyim. Eskisi gibi özellikle yurt dışı için ciddi bir kampanya bulamıyorum bu sebeple artık cüzdanımda boş şekilde duruyor. Şu an hangi aktif kampanyalarından yararlanıyorsunuz? Hala kartı aktif olarak kullandığınızı belirttiğiniz için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
-
hocam world mobil'in içi kampanya dolu. her ay sabit gelen market, eticaret, restaurant kampanyaları fiks zaten. arada sık sık gelen kişiye özeller.
ayrıca hemen hemen her sektörde adios da kampanya var. o ay ne alacaksam önce worldmobile bakıyorum mutlaka uyan bir kampanya oluyor.
örnek geçen ay yurtdışından otel alacaktım baktım setur'da 1000tl puan var kullandım. eve kahve lazımdı baktım tchibo'dan 120tl puan yapmışlar kaçırmadım. böyle böyle ayakkabı giyim mobilya elektronik vs her ay resmen puan dağıtıyor ykb. ihtiyaçlar doğrultusunda kullanırsan çok ciddi puan toplanır.
ben her ay fiks hiç olmazsa 500 puan topluyorum. zaten sadece bu ay markete 400tl puan verdi
-
World puan toplanıyor onda sorun yokta setur'da eskisi gibi kampanya göremiyorum. Setur'da şu an hangi destinasyonlar için uygun fiyata bilet var veya siz hangi destinasyon üzerinde puanlarınızı kullanmaya çalışıyorsunuz. Örneğin skyscanner'daki fiyatlara yakın olarak İspanya bileti bulabiliyor muyuz? Örneğin Madrid bileti 3 katı fiyat olunca puan için çok zorlamak bana mantıklı gelmiyor. World, Axess, Bonus ve farklı birçok kredi kartı kullanıyorum, Axess ile çip para biriktirip sonra ucuza bilet kovalamak bana daha mantıklı geliyor.
-
hocam ben adios'da normal 2 çarpanlı bilet alımı yapmıyorum. yıl içinde yaptığı 4 çarpanlı kampanyalarını bekliyorum. geçen sene içinde benim hatırladığım 3 defa çıkardı belki fazladır. o kampanya ile ocak ayında güneyafrika bileti aldım. 4.2 çarpana denk geldi. Bu sene de daha yeni yaptı seyahat kampanyası ama tarihleri bana uymadığı için almadım. zaten biraz da puan toplamak lazım.
o sebeple sene sonuna doğru yapacağı yeni kampanyayı bekliyorum bilet almak için o zamana kadar puan toplamaya devam.
yoksa skyscanner'dan bakayım arayayım setur 2 çarpan ile alayım zaten mantıklı bir hareket değil. 4 çarpan kullanmadıktan sonra bu ekonomik ortamda puan toplamanın esprisi yok zaten
-
Hocam sanırım kartı aktif kullanan hakim birisiniz. Ben Vakıf platinum plus ve parafly kullanıyorum, adiosu da kullanmayı düşünüyorum ama açıkçası çok az bilgim var. Biraz okudum buradaki yorumları, adiosun sitesine de girdim anlamak için ama anlamadığım çok şey oldu. Size zahmet olacak ama rica etsem biraz bilgi verme şansınız var mı?
Sorular sorarak sizi yönlendireyim,
kart çeşitleri arasındaki farklar neler? Katlı kullanım oranları ya da limitleri, aidat, puan silinmesi vs açıdan
Puanları sanırım x2 kullanıyorsun dönem dönem x4 oluyor?
Avans puan kullanılabiliyor mu limiti nedir?
Avans kullanılıyorsa ne kadar sürede kapatmak lazım, kapatamayınca ceza nasıl yansıyor?
Takibi world mobilden mi yapılıyor?
Puan silinme olayı var mı yoksa vakıfbank platinum pluslar gibi süresiz mi?
Seyahat hattı setur üzerinden mi işliyor?
Uçak ya da otel alırken parafly gibi katlı kullanımda yıllık limit var mı?
Şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Detaylı yardım ve bilgilendirme için teşekkür ederim. Bende sizin gibi 4.2 çarpan kovalayayım o zaman. Pegasus kampanyasından uyguna birçok bilet aldım, yakın destinasyon ama Çip paralar sayesinde neredeyse bedavaya geldi. Bende uzak doğu bakıyorum ama onlarda Pegasus kampanyası olmadığı için sadece bakmakla kalıyorum. O zaman bütün harcamayı Adios karta aktarım oradan 4.2 çarpan kovalamak lazım. Sizin 4.2 çarpan kampanyasını takip etmek için kullandığınız bir yöntem varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
-
belli aralıklarla adios sayfasını takip ediyorum özel bir yolu var. bir hatırlatıcı falan da yok maalesef. ama burada şu detayı atlamamak lazım. adiosun yıl içerisinde yaptığı kampanyalarda her rotaya 4 çarpan olmuyor. genelde uzak ve pahalı biletlerde 4 çarpan denk geliyor.
ama örneğin bir avrupa biletinde 3 çarpanı bile yakalamak zor olabiliyor çünkü onların ücretleri 5-10 bin tl arasında kalıyor. bu yüksek çarpanlı kısımlar genelde 15k ve üzeri uzak rota biletlerinde oluyor.
bende zaten avrupa da adios kullanmıyorum nasılsa oralara pgs vs gibi kampanyalar denk getirip nakit alabiliyorum ama misal 21.000tl'lik bir afrika yada japomya biletini ucuza denk getirmenin yolu kolay olmuyor. işte bu tarz kampanyalardan aldığımda 4 çarpanlı kullanabiliyorum.
kısaca 1 yıl puan topla sonra adiosun yaptığı kampanyalardan uzak ve pahalı bir rotaya bilet al, motto bu aslında.
-
hocam bu sayfada sorularınızın hepsine hatta daha fazlasına cevaplar var. burada sekmeleri tek tek okursanız tüm detaylara hakim olursunuz. burada da tek tek cevaplamak sayfalar sürer.
-
Teşekkür ederim bir kısmının cevabı belirsiz o yüzden sordum aslında, en çok merak ettiğim soruyu sorayım
1 milyon puan sınırını merak ettim. X4 kullanımda bu 1250 tl wp kullanarak 5000 tl lik bilet alınabilir en fazla anlamına mı geliyor yoksa 5000 wp ile 20000 tl lik uçak bileti alınabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene uzun bir süre sayfayı takip ettim ama 4 çarpan kampanyasına denk gelmedim. Bende sizin gibi yakın rotalara Pegasus kampanyaları ile bilet alıyorum ama uzak rotalara güç yetmiyor. İş sadece biletle bitmiyor biliyorsunuz, ev kirala veya hostel bul, Euro veya Euro muadili paralarla harca olunca baya masraf oluyor. Japonya, Güney Kore, Tayvan, Tayland, Çin, Hong Kong, Singapur, Endonezya, Arjantin, Küba, Brezilya gitmek istediğim ülkeler listesinde bulunuyor.
Sizin mottoyu bende uygulamaya sokacağım umarım 4 çarpanlı bir kampanyaya denk gelirim.
-
Bunun için vakıfbank platinum plus metali öneririm, onda x4 zaten hep. Puanlar silinmiyor üzerine de 6000 puan (24000 tl) de avans kullanılabiliyor.
Öneri için teşekkürler. Platinum Plus Metal almak için istenen şartlar çok ağır. Bana bu kartı vereceklerini sanmıyorum. Bana en yakın uyan şart kredi kartı limiti ama en az 1 maddenin uyması lazım demişler, 1 madde yeterli olacak mı olmayacak mı o konuda belli değil gibi. İstenen kredi kartı limiti için eldeki Bonus, World, Axess, Enpara başta olmak üzere birçok kartını iptal etmem veya limitleri çok kısmam gerekecek. Kartları düzenleyip ve bir kısmını iptal edip ancak limite uyabilirim ama bu durumda da verecekleri kesin değil gibi.
-
Baya eski bir yorumdan buldum ama kusura bakmayın Bende platinum kullanıyorum ikinci kart olarak parafly kullanmak istiyorum hala avantajlı mı siz kullanmaya devam ediyormusunuz? Puanlar siliniyor falan diye okumuştum bir yerde
-
Paraflyı inceledim bugün kart sahibi ve yanında 1 kişi ücretsiz sigorta diyor
-
parafly daha önce yoktu diye biliyorum yeni gelmiş demek. bende olmayınca parafly kaçırmışım. ne güzel rekabet olur diğer bankaların da yapması
-
Adios premiumda puanlar siliniyor mu? Sitesinde kampanyalardan kazanılan puanlar siliniyor yazmış, burda okuduğum arkadaşların bazıları 2000 puanım var falan yazmışlar, karta yeni başvurdum o açıdan sormak istedim
Adios'unuz olunca TL ve Playkart vs. dahil hiçbir Worldpuan'ınız silinmiyor hocam. Ama firma puanları oluyor bazen mesela 100 Şok Puan gibi. Onlar siliniyor. Onlar zaten Flo puan, Hepsiburada puan vb. gibi belirtiliyor kampanya açıklamalarında.
Yalnız kampanya takip etseniz de puan toplamak epey zorlaştı. Çarpanda 1.8'de kaldı mesela oteller için. Vakıfbank'ın Metal Plus'ı var, x4 olarak kullanıyorsunuz puanları. Onu tavsiye ederim yeni çıkartıyorsanız. Bu ara o popülerleşiyor.
-
Çok teşekkür ederim. Metal kartım var, platinum plus ve parafly da var ayrıca. Seyahat amaçlı olan tüm kartları almaya çalışıyorum, tüm miles and smiles kredi kartlarını almıştım ama onlar hiçbir işe yaramıyor şu an. Platinum plus metal açık ara en iyi kart gibi şu an. Tekrar teşekkürler yanıtınız için
-
Vakıf bank metal aidat ne kadar ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X