Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.959
Cevap
1.063
Favori
5.606.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neresi acaba, özel değilse tabi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, uçak bilet kampanyasıyla 2 kişilik bilet 20 bin olsa 5 binliğe giriyor mu? Yoksa tek kişi mi 20 bin olması gerekiyor bilen var mı?

• duduco kullanıcısına yanıt

:) Bir gizliliği yok. Vietnam'a aldık almasıya ama istediğimiz şehre gidebilmek için ekstradan ara uçuş almamız gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziplayankaplumbaga Z kullanıcısına yanıt

1 kişiye ait bilet fiyatı üzerinden puan hesaplaması yapılıyor. Kampanya kapsamında 2 adet 10.000 liralık bilet almak isterseniz 4.299 TL puan x 2 olarak hesaplanır.

• emronr kullanıcısına yanıt
    Zaten o paraya ya uzakdoğu ya uzakbatı 😃
    İyi uçuşlar şimdiden..

vietnam hangi havayolu kaç para aldınız hocam. bende thy bakıyorum ama çok uçuk fiyatlar uygun aktarma ayarlamak lazım

• Teşekkürler @duduco

Thy maalesef çok uçuk. Singapur havayolu ile aldık, kısa aktarmalı. Ykb 19k civarı bilet 4.999 TL puan, vakıf ile 21k civarı bilet 5.400 küsür puana denk geldi.

Hocam Vietjet Air in web ve fb sayfasını takip ederseniz zaman zaman çok uyguna biletler bulabilirsiniz, şimdiden iyi yolculuklar.

• dickinson kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Fiyatlar iç hat uçuşlarında pek fark etmiyor. Uygun fiyatlı görürsek alırım, olmadı gitmeye yakın alırım.

• aliersan A kullanıcısına yanıt
    Yaza gelir mi

Bende gariban bir 800 puan var. +1000 avans kullanarak 3.501 - 4.800 aralığına bilet alabiliyorum ama İspanya, İtalya, Portekiz bulamadım. Anca Yunan, Bulgar, Bosna, Romanya yani Balkanlar var ve Nisan sonuna 1 saatlik uçuşlar için de böyle bir kullanım yapmak istemedim.

Temmuz için kullanabilirim umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 29 Mart 2023; 16:29:45 >
  • slimshqdy kullanıcısına yanıt

THH veya bankalar birliği, ikisinede başvuru yapabilirsiniz, o zaman iade ediyorlar

• muhammet0178 M kullanıcısına yanıt
    Hayır artık etmiyorlar!

Tüketici hakları eğer olumlu karar verirse, hukuk süreci başlayabilir ve o zaman banka size sözleşme üzerinden karşı dava açabilir. Tüketici Haklarına sakın bulaşmayın. Karşı davayı kaybederseniz 1.000 lira avukat ve evrak cart curt ödersiniz.

Bankalar birliği heyeti ise Yapı Krediden savunma istiyor ve banka hiç utanmadan davanızdan caymanız için feragatname yolluyor!

Unutmayın! Aidat yasal. Resmi gazetede 10 yıl önce yayınlandı ve kart alırken de sözleşme imzalayarak kabul ettik.

Yasal yolla aidatı iadesini almayın. Bankaların hukuk müşavirleri akbaba gibi bekliyor! Sonra başınız ağrıyabilir. Bankayı arayarak hallettmeye bakın iadeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 31 Mart 2023; 9:39:22 >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

Ben bu şekil başvuru yaparak aldım hocam

Bu sene bana %75 iade ettiler.
    Geçen sene ise tamamını iade ettiler.

Bir önceki sene iade etmediler. Tüketici haklarına başvurdum ve olumsuz karar verdi. Bankalar heyetine başvurdum ve bankadan savunma istenildi. Banka tüm haklarımdan vazgeçtiğime dair feragatname imzalamamı talep etti!

Bir arkadaşıma tüketici haklarından iade kararı çıktı ama evine posta yolu ile feragatname gelmiş. Feragatnameyi kabul edip imzalamazsak sanırım sıkıntı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 31 Mart 2023; 9:38:10 >
  • 691 tl kart aidatı geldi. Sadece word puandan düşebiliriz dediler. Lütuf gibi zaten word puan benim tl olarak karşılığı olan param, benim için bu iade falan olmuyor. Son 3 senedir aidat iptal etmiyorlar. Ablam ve eşimin iptal ediliyor. Puanlarımı transfer edip kartı kapatacağım eskisi kadar kampanya da olmuyor zaten.

Kartı kapatıp başvuru yaparsan iade etmek zorundalar, kart kapatmadan başvuru yapılırsa çok çok düşük ihtimal olumsız dönüş olabiliyor,

Aidatı hak etse eyvallah derim ama 700 tl lik aidatlık ne artısı varki? Eski adios günleri yok kampanya az yada ömür boyu 1 defa dahi faydalanayacağımız 20-30 kampanyası var anca

Kartı kapattıktan sonra bir daha kartı açmayabilirler. O zaman ne önemi kaldı iadenin? Önemli olan iadeyi kartı kapatmadan almak. Kampanya, katsayılar, puan toplama zorluğu hepsinde aynı fikirdeyim. Şu da var ki, 3-4 sene boyunca pandemiye kadar inanılmaz ekmek yedik bu kartla. Pandemi, savaş, ve korkunç kur farkı ile kart nanay oldu. Bu sene kampanyadan 1 bilet anca alırım.

Pandemiye kadar güzel ekmeğini yedik ve aidatıda problem etmedim, ama Pandemiden sonra artan fiyatlara rağmen puan kazanımı vs artmadı, otel fiyatları uçtu ve normal bir karttan farkı kalmadı benim için. Hal böyleyken bu kadar yüksek aidat ödemek anlamsız oluyor,

Mh yi aradım aidarın tamamını veya bir kısmını iade edin dedim, aidatı puanla ödeme dışında seçenek vermediler, kartı kapatırım o zaman dedim, siz bilirsiniz dediler, bende kartı kapattım ve aidatıda geri aldım,

Otel rezervasyon vs zor, hizmeti yiyecek içecek kalitesi vs ORTA segment bçr otel 6 gece aile fiyatı 50 binden başlıyor, otel işi zor.

Puan kazanımı deseniz adiostan daha çok kazandıran kartlar var, aidatı 200-300 arası ve harcamanız var ise ikiletmeden iade ediyorlar

Yıllarca adios kullanmış biri olarak, demem o ki artık adiosu gözünüzde büyütmeyin,

• şu anda çarpanlı kullanım yapan 2 kart var. biri adios diğeri vakıf metal. adios normalde iki ile çarpıyor ama kampanya dönemlerinde 4,2 çarpana kadar çıkıyor. vakıf sürekli 4 ile çarpıyor. kısaca seyahat eden birinin cüzdanında bu iki kartta mutlaka olmalı

puan toplama zor olabilir eskiye göre doğru ama damlaya damlaya göl olur. beğenmediğimiz adios ile sene başından beri 2500tl puan toplamışım. az kampanya takibiyle hala gideri var kartın. 5000 puan toplayınca zaten 1 uzak rota bileti aldırıyor. daha ne olsun varsın iade etmesin 600tl aidatı.

vakıfta 700tl alıyor metal karta ve hiç iade etmiyor ama zaten 200tl puan topladığından 4 çarpan ile aidatı çıkarıyor gerisi cebe kar. sadece bu ay marketten 400 puan verdi zaten eder sana 1600tl :)

demem o ki bedavaya yakın uçak bileti almak için bu iki kart olmazsa olmaz. herşey sonsuza kadar 10 numara gitmez arada tökezlenme yada duraklama zamanları olur ama efektif kullanıp maksimum fayda sağlamak bizim elimizde.

forever adios premium +vakıf metal

• 
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.