Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
84.942
Cevap
1.065
Favori
5.605.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42044205420642074208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adios kart daha önce kullanmadım ama alabilirim. Vakıf Platinum kartlarda uçak biletinde yurtdışı için 350 tl gibi yüksek bir servis ücreti alınıyor. Adios kartta da böyle şeyler var mı?

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Adios kart yurtdisi puanlarinizi 1,8 ile çarpıyor. Platijium plus 3 ile platinium metal ise 4 ile çarpıyor. Yıllarca adios kullandım ama bugün için platiniumlar tartışılmaz arkadaşım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakangeziyor kullanıcısına yanıt

350 lira servis ücreti çok fazla ama yurtdışı biletlerde. Adios'da var mı böyle bir şey?

Ayrıca Platinum Plus almak için çok şart var, adios'da da var mı bilmiyorum.

• Değerli adıos üstatları sorum size yardımlarımızı esirgemeyeceginizi düşünüyorum😊15 mayısı geçtik hala Avrupa kampanyası gelmedi bende temmuz ayı için üç kişi Dalaman Londra bileti buldum sunexpres 18.700 kendi sitesinde seyahat hattı 20.652 fiyat verdi, sorunlarım şunlar 1- çocuk yetişkin fiyatı aynı dedi 6814 kişi başı böylemi hesaplıyorlar hep seyahat Hatti 2- kişi başı 10000 tl ilk kullanım limiti var dedi yıllık onunla da bir bilet alırsınız dedi( yeni bir uygulamamı bu daha önce vardı da benmı hatırlamıyorum)benim yaklaşık 6150 tl ilk puanım var tamamını kullanamıyorum tek bilet almak mantıklımı3-kampanya çıkar mı çıkana kadar beklersek fiyatlar uçar kararsız kaldım şimdi
    Puan kullanmadan nakit verip almakmı mantıklı birini puan ile alıp diğerini karttan almak mı yoksa kampanya beklemek mi? Elimdeki puanlarla almak istiyorum ama kararsızım vakit daralıyor acil tecrübelerinize ihtiyacım var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, yarın antalya’ya uçacağız çocuk ile, sabah 10:30 gibi havalimanından kemer’e transfer bakıyorum ama acayip fiyat çıkıyor, deneyimlediğiniz uygun fiyatlı transfer var ise paylaşabilirseniz çok mutlu olurum 🤗

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

Genelde kendi havayolu şirketinin üstünden biraz daha fazla oluyor ve her bilete ayrıca 60Dolar (değişmediyse) servis ücreti ilave ediyor. Yani fiyat normal.

1-Bu konuda uçak firmasının koşullarına bakın eğer yaş gurubuna göre indirim varsa bunu söyleyin ama yine de seyahat hattı ne derse onu uyguluyor maalesef.

2-Kartınızın özelliğine bağlı olarak yıllık kullanım kotası var, eğer size 10.000 TL deniyorsa(Benim 5.000 TL) maalesef aynı anda bunun 1 TL bile üstüne çıkılamaz üstü para ile ya da kart ile ödenemez.

Hem bunu kullanıp hem ayrıca bilet alırım diyorsanız, refakatçi bilet indirimini kullanmayı unutmayın.

3- Bekleme kararı kişiye göre değişir, mesela ben puanlarım yetmesine rağmen sonbahar kampanyasını bekliyorum daha değerli kullanmak için. Ama sizin izin durumu vs. gibi esnek olmayan şartlarınız varsa pek seçenek kalmıyor.

• duduco kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkürler peki kampanya dönemleri için örneğin Avrupa biletlerinde maksimum kaç liraya kadar bileti kaç puana alabiliriypruz bir diğer konu yaz ayını pas geçip Eylül ayımı kampanya gelir diyorsunuz

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    Geçen kampanyanın değişeceğini sanmıyorum, yo ben kendim için sonbahar-kış uygun o yüzden o şekilde yazdım.

• Yurtdisi restoran otel %5 kampanyası genel mi, sorun oluyor mu bilen var mi

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

Hocam işlem başına indirim 50 TL ile sınırlı yani 2 euro anca, çok anlamlı bir indirim olmuyor yani.

• duduco kullanıcısına yanıt
    Kurban kampanyası yalan oldu. Sonbahara gelir herhalde ama yine de bunların sağı solu belli olmaz.

• sarveniko kullanıcısına yanıt

Kurbana çıkmayacağı belliydi zaten bence de sonbahara gelir bir de yeni yıla

• Arkadaşlar Merkez Bankası'nın son düzenlemesiyle kredi kartıyla altın alımı da neredeyse kapanmış durumda! Bir giyim-kuyumu düzenli yapabiliyordum, o da gitti! Var mı buna yönelik bir çözüm bilen? Haberin metni aşağıda:

Alıntı

metni:
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası menkul kıymet tesisine ilişkin uygulama talimatında değişikliğe giderek belirli bir limitin üzerinde kişisel kredi kartlarıyla yapılan nakit çekimi ve kuyum harcamalarının kredi türüne göre yüzde 30 oranında menkul kıymet tesisine tabi olmasına karar verildiğini duyurdu.

%30 oranında teminat olsa o bankada yapabiliyor muyuz, anlayamadım pek!

• mkeynes M kullanıcısına yanıt

yani sonuç olara kredi kartı ile kuyumcudan altın alınca belli bir oranda komisyonmu ödeyeceğiz. o oranlar bellimi. biraz haber akışlarına baktımda detay göremedim

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Komisyon zaten ödüyorduk, diyelim bugün itibarıyla gram altını 1320 liraya nakit alırken kredi kartı ile almak istediğinizde 1350-1360 arası bir şey ödüyorduk. Ama komple bankalar kredi kartıyla kuyum alışverişini kapatmışlar herhalde. Limit yok diye çıktı slipler. 2 kartla denedim, ikisi de aynı.

Haberdeki teminat tesisini anlamadım. Diyelim Yapı Kredi'de 3 bin liralık hisse senedi ya da mevduat tutarsam 10 bin liralık kuyum alışverişi yapabilirim gibi bir şey olabilir

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt

Havaalanından Antalya Şehirlerarası Otobüs terminaline geçin. Ordan hemen her yarım saat/saat Batı Akdeniz seferleri var - taa Ölüdeniz'e kadar gider.

• Arkadaşlar setur’da güncel yurtiçi otel katsayılarını bilen var mı acaba?

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    1.8

• tarabdi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

1. dereceden akrabalar arası puan aktarımı için faks numara mı değişti? hata veriyor faks gitmiyor bir türlü.
  • 
Sayfa: önceki 42044205420642074208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.