Önceki sayfalarda crystal card'in bahsi geçti, yeni paylaşılan metal crystal card. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4209. sayfa)
-
-
Benim paylaştığım Metal Crystal olarak geçmekte normal Crystal Kart olarak değil.Aralarında fark ettiğim bazı özellikler Metal Crystal Lounge hizmeti sunmakta buna ek olarak seçkin mekanlarda %20 indirim oranıyla işlem başına en fazla 2000TL aylık en fazla 6000TL indirim sunuyor.Normal Crystal Kart ise işlem başına en fazla 1000TL aylık ise en yüksek 2500TL sunuyor.Yurt dışı ve yurt içi %5 restoran otel indirim kampanyasında Metal Crystal işlem bazına en fazla 250TL aylık en fazla 1000TL indirim sunuyor.Bu oran normal Crystal kartta işlem bazına en fazla 50TL ayda ise 250TL ile sınırlı.Bu kart belli ki yeni çıkmış ya da ben yeni fark ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aa evet ben farketmemişim. paylaşım için teşekkürler.
Yalnız lounge normalde de vardı ama dönem dönem kalkıyor galiba. Aslında benim bu tür kartlarda 2 kriterim var biri puanların süresiz olması diğeri de lounge. Ama artık puanlarla uçuşu çok az yapabildiğimiz için lounge için de bu kadar aidat vermeye gerek görmüyorum kendi açımdan. Çok gerekirse ücreti ödeyip giriyorum.
-
Hocam metal crystal card nasıl çıkartılıyor koşulları nedir biliyor musunuz? İnternet sitesinde bilgi bulamadım. Şubeye sordum onlar da bilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms365 -- 1 Haziran 2023; 14:47:46 >
Hocam bence kart yeni olduğu için sitelerine bilgi eklenmemiştir.Şube yerine müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun isterseniz başvuruya açıp açmadıklarını ama world mobile eklediklerine göre bir iki güne sitelerini de güncelleyeceklerini düşünüyorum.
Crystal Card da ne yazık ki bir halt değilmiş...
Yıllık kullanım limiti 15.000 TL puan karşılığı 30.000 TL bilet. "Oh ne güzel" dediğinizi duyar gibiyim.
Alacağım bilet 18.000TL, Setur kendine yaklaşık 1.500 TL istiyor, etti mi 19.500 TL = 9.250 TL puan.
8.200 TL puanım var, 1.050 puan eksiğim var, "avans puan kullan" diyorsunuz di mi :)
Ne kadar avans veriyor? 1.000 TL puan karşılığı avans puan kullanabiliyormuşum (bu da kişiye özelmiş, niye 1.000 TL avans puan bilmiyorum) 8.200+1.000 avans= 9.200 TL lik puan kullanabiliyorum, yaklaşık 50 TL puan eksiğim var. (6 Haziranda 450 TL puan yatacak ama şimdilik faydasız.) Ha bu arada bilet fiyatı hemen hergün 250-300 TL artıyor. Ben kovalıyorum, o kaçıyor :))
1 haftadır eşimden, kardeşimden faxla puan aktarıcam diye helak oldum, bakalım bileti alabilecek miyim?
Nerdeeee o eski güzel günler ...
-
Kampanya gelse hem sizin için, hem bizim için çok iyi olacaktı ama gelmedi. 10 senedir ilk kez yaz için hiç biletim yok! Biletler alınamayacak astronomik rakamlarda. Özellikle de THY hazretleri. Kopenhag, Oslo, Stockholm, Malaga 15-20k bilet mi olur yahu Kurban bayramına. Sosyal medyada çok fazla tepki var ama adamların pek de umurlarında değil açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 3 Haziran 2023; 12:10:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Estonya, Letonya fiyatları uygundu, bir bakın isterseniz.
-
Adios karttan nasıl bilet alınıyor
24 Haziran-2 Temmuz bakıyorum. Benim için bu tarihler uygun. Estonya, Litvanya 10-15k civarı. Letonya 7k şimdilik bir opsiyon var.
Gidiş Estonya, dönüş Letonya veya tersi olarak da bakabilirsiniz. Farklı kombinasyonlarla bulabilirsiniz belki ama 6.900'den düşük o tarihlerde pek yok gibi thy'de
Münih bileti 7.000-12.000 TL arası değişiyor örneğin.
Neyse ABD de kuzenim var, onun yanına gideceğim için en sonunda bileti aldım. Ekimde 18.000 TL yüksek tabii ancak diğer günlerde 20-30K arası değişiyor.
-
bu ayki bütün kampanyalar TL kart için gözüküyor bende. world card için hiç kampanya yok World uygulaması ile baktığımda. bana özel bir durum mu yoksa herkeste de durum aynı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı Kredi son zamanlarda bu şekilde bir politika uyguluyor. Kredi ile ilgili olan neredeyse her şeyde bir kısıtlama yaptılar neredeyse. KMH ve nakit avans limitlerini düşürdüler, kredi kartı için puan kampanyalarını, sonradan erteleme ve taksitlendirmeyi kaldırdılar. Kredi tekliflerinide çekmiş olabilirler.
-
kredi kartı kampanyalarını herkesten mi kaldırdılar? geçen ay kredi kartı kampanyaları vardı. bu ay yok.
Evet hocam herkesten kaldırdılar. Kendi bankası için banka kartlarına tanımlamışlar. Mesela VakıfBank World kartlarında hiç kampanya yok.
-
yıllardır yapı kredi worldcard kullanırım. ilk defa böyle birşey görüyorum. diğer bankalarda (garanti bonus vs) durum nasıl acaba? yapı kredi batıyor olmasın?
Diğer bankalarda kazanımlar kısılarak devam ediliyor. Önümüzdeki ay onlarda belli olur. Battığını düşünmüyorum kendilerini güvenceye alıyorlar.
-
Arkadaşlar mevcutta 4000 puan var, galiba katlı kullanım için en az 5000 puan olması gerekiyor, bu 1000 puanı avans ile kapatabiliyormuyuz? Yoksa illa kartta 5000 puan mı olması lazım? Adios premium/ yurtiçi otel için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 4 Haziran 2023; 16:37:30 >
Böyle bir kural yok diye biliyorum. Kaynağı nedir bu bilginin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X