kapatabilirsiniz, taksitleri de vadesi gelince yatırırsınız. toptan yatırmaya gerek yok |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4211. sayfa)
-
-
Bu durumda yıllık ücret yansımaz değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: hebelehubelekapatabilirsiniz, taksitleri de vadesi gelince yatırırsınız. toptan yatırmaya gerek yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayır yansımaz
-
Mevcut kur ile sadece 30$ hizmet bedeli 720 lira! Uzaklar ise 50$ olduğuna göre 1.250 lira gibi. Bir sonra yapılacak uçak bileti kampanyası nasıl rakamlar ve nasıl oranlar olacak çok merak ediyorum doğrusu)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anadolujet türkiye içi 450tl tek yön kampanyası yapmıştı geçen. düşünsene yine aynı kampanya çıktı git gel 900tl ama hizmet bedeli 750tl :)
bileti parayla al daha iyi. zaten bundan sonra puan sadece kampanya döneminde 3-4 çarpanlı uzak rotalara karlı. bu saatten sonra farklı şekilde puan kullanımı bize zarar yazar.
zira onu toplamak için harcadığın efor ile kullanmak istediğinde gerçekte olanı bir kağıda yazdığında hiç puan toplamayıp parayla indirim kodları ile bilet almak çok daha karlı durumda şu anda.
bu söylediğim uzak rotalar için geçerli değil. zira oralada biletler 15-20 bin bandında çünkü.
-
O kampanyalarda servis ücreti içinde olduğu için yırtıyoruz, en azından hissetmiyoruz
Ama en büyük sorun kur yüzünden artık 21.000'e Uzakdoğu ya da ABD vs. direkt uçuş biletleri de hayal edeceğiz sanki..
Biletlerde güncelleme şart, kısa mesafe zaten çok komik..
-
adios'un yanında bir de play kartım vardı. ekim ayında kapatılacaktır diye mesaj geldi. 18-24 yaş sınırı gelmiş sanırım play'e. yapı kredi iyice garipleşti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 12 Haziran 2023; 20:8:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benzer bir durum için itiraz etmiştim. puanı iade etmişlerdi bir süre sonra.
Yurtiçi bilet olayında hizmet bedeli 30$ değil. 150 lira falan bir ücret ekliyor Setur.
@duduco
Setur’un da bir anlaşması vardır muhakkak YKB ile ve kampanyalarda bir kotası vardır doldurulması gereken. Bu katsayılarla, bu kurla ve bu uçak bileti rakamları ile kota mota dolmaz! Artık bir güncelleme şart. En kısa 1 saatlik Balkanlar bile hizmet bedelsiz gidiş-dönüş 5 bin lira. Millet nasıl toplayacak puan da, nasıl alacak bilet. Böyle giderse puan toplamak da abes olacak. Zira Uzakdoğuya, Amerika’ya 4-5 bin puana alınan biletlerle artık anca Barselona, Porto, Oslo, Kopenhag, Marakeş bileti alınabiliyor.
@blue840
Yapılacak hiçbir şey yok. Aynı durum başıma geldi. Sayaç çalışıyor, o yüzden anında şak diye geri alıyorlar puanı. Çok ender olarak da sistem gözden kaçırabiliyor. Ders olsun, gümrük-kargo falan iadesi için önceden tedbir alın ve 5.000 liralık değil, 5.200 liralık alışveriş yapın bundan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 13 Haziran 2023; 18:40:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
dün play kartım ekim sonunda kapatılacak diye mesaj gelmişti. bugün çağrı merkezini arayıp play kartı eko karta çevirmek için çağrı merkezini aradım. görüşme sırasında play kartım şak diye kapatıldı. sinirle telefonu kapatıp sonradan sakinleşince tekrar çağrı merkezini aradım. amacım adios premium karta hangi ay aidat geleceğini ve eko kart dönüşüm yapıp yapamayacağımı öğrenmekti.
çağrı merkezi elemanı Adios premium kartı world eko karta çevirelim, bir de crystal kart kart çıkartalım. eko kartı kapatmadığınız sürece ömür boyu crystal kart ücretsiz olacak şeklinde bir teklifte bulundu.
ben de kabul ettim. doğru mu yaptım yanlış mı yaptım?
crystal kartın aidatı çok fazla. bir şekilde bir 3 kağıt olup aidat gelirse çok fena girecek.
crystal kart eğer maaş müşterisi değilseniz aidat almamaları çok zor bir durum. bana göre affetmezler. biz maaş müşterisiyiz bizden bile kesiyorlar sonr aitiraz ediyoruz maaş tanımı var diye geri yüklüyorlar
-
Büyük ihtimalle kartı onaylamayacaklar. Sanırım yüksek limit olması gerekiyor crystal kart için. Eğer onaylanirsa ve kart aidatı kesmeye kalkarlarsa hemen kapattırmam lazım ama 1 yıllık aidatı alırlar muhtemelen.
250.000tl kart limiti yada ykb özel bankacılık müşterişi olma şartı var. onun dışında maaş müşterilerine bile vermiyorlar bu şartları sağlamıyorsa
-
aslında şartları sağlıyor gibiyim, onaylanma ihtimali var ama ücretli olmaması lazım. müşteri temsilcisine 3-4 defa onaylattım ücretsiz olacağını. eğer kart onaylanırsa, eko kartı kapatmama şartıyla crystal kart ömür boyu ücretsiz olacak dedi 3-4 defa.
aslında crystal kartın ne avantajı var ki. kullananlar da pek memnun değil. bir de çok yüksek kart aidatı var. onaylanma süreci sonuçlanmadan başvuruyu iptal mi etsem acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 13 Haziran 2023; 19:32:48 >
yansımaz
ben 2 yıldır şöyle yapıyorum
kart ücreti gelmeye yakın iptal ediyorum
3 gün sonra arıyorlar iptal etmeyin ücret almayalım diye
eskiden 15 sene hiç para almamışlardı benden ama 2 senedir baya yüklü kart ücreti alıyorlar
ha demezlersede iptal olur kartmı yok memlekette
-
Kart ücreti almışlar, kapatın dedim kapattılar 15 gün oldu arayan soran yok :D
-
Kartı kapatınca ve geri açmazlarsa kart ücretini iade ediyorlar mı? Yoksa ödüyor muyuz?
Ben ödedim ancak geri isteyeceğim üşenmediğim bir zaman. Kart ücretleri gelecek yıl için veriliyor mantıken kapatıldıysa geri vermeleri lazım.
-
Talep açıp kartın iptal edildiğini söyleyip iade alabilirsiniz.
-
Yıllık puan kullanma limiti halen 5000 tl mi. Yani 2x çarpsalar 10000 tl mi otel alabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X