ben en son sorduğumda 250.000tl kart limiti şartı vardı. maaş müşterisi olmama rağmen limitimi o seviyeye yükseltemediğim için vermediler. ykb diğer bankalar gibi değil maaşını 4 katını geçemez kuralını çok katı işletiyor. zaten şu ortamda crystal alsak da işe pek yaramayacak. sanki puanmı toplanıyor ki 5000 yıllık limiti dert edelim |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4213. sayfa)
-
-
Aynen öyle. Adamlar 2 aydır kredi kartına doğru düzgün world puan kampanyası yapmıyor. İyice saçmaladılar . Diğer hiçbir banka böyle bir karar almadı bu dönemde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla tamam adios iyice patladı da diğer bankalarda çok iyi değil yani. bak vakıfa o da son 2 aydır neredeyse hiç kampanya çııkmıyor. totalde adios yine vakıfa göre görece daha çok puan veriyor.
garanti desen aynı 3-5 ıvır zıvır kampanya. genel bir gerileme mevcut gibi bankalarda
-
Arkadaşlar limitimi 20.000 tl yaptı banka. Adios Premium karta geçebiliyor muyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarınızın veya telefonunuzun tarayıcısından yapı kredi online bankacılıkta kart çeşidi değiştir adımından kontrol edebilirsiniz. Orda çıkıyorsa geçebilirsiniz demektir.
-
Simdi dediğinizi yaptım ama çıkmadı Premium 😔
O şekilde çıkması için 60 bin lazım yeni kart başvurusu yapın gelirde 12 bin üzerinde ise seçeneklerde çıkacaktır.
Çok zor artık 5.000 limitle 20.000 ki en son 21.000 idi ucu ucuna yakalamıştım NY biletini şu an kurlardan dolayı imkansız. Avrupa aktarmalı belki o da transit vize de gerekebilir. Kampanyadan önce mutlaka limitleri güncellemeleri lazım yoksa puanlar bir işe yaramayacak..
-
New York için Ekim sonu THY ucu ucuna yakalama şansın var sanki biraz)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adios artık bitti. Zaten puan kullandırımı da çok saçma idi. Otelde günlük fiyatı kabul ediyordu total tutarı değil.
Sırasıyla bütün kartları kapatacağım. Üyelik ücretlerini bile karşılamıyor bazıları
ben adiosu sadece kampanya döneminde o da güzel bir çarpan olursa kullanmak için çekmecede tutuyorum. Onun dışında normal çarpanlarla asla kullanmıyorum. bu arada da puan verdiği süre boyunca da azda olsa toplamaya devam ediyorum
-
Benim uçakla çok işim olmuyor hocam maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmben adiosu sadece kampanya döneminde o da güzel bir çarpan olursa kullanmak için çekmecede tutuyorum. Onun dışında normal çarpanlarla asla kullanmıyorum. bu arada da puan verdiği süre boyunca da azda olsa toplamaya devam ediyorum
Otellerde önceden ne kampanyalar olurdu. Bedava az tatil yapmadık. Ama artık bitti. Müşteri hizmetlerini arayacağım. Eğer üyelik ücreti almazlarsa tutarım yok derlersede konuşurken puanı kullanır anında kapatırım. Musluklar daha da kısılacak belli ki
hocam otel olayı biteli zaten yıllar oldu adios'da. uçakla işin yoksa zaten bu kartın pek anlamı yok. ancak 4-5 çarpanlı uçak kampanyaları olursa orada kullanmak mantıklı
ben yıllar oldu otel almayı bırakalı adiosda.
-
Ben yinede kullanıyordum hocam. Ama otel fiyatları uçunca bitti işi.quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmhocam otel olayı biteli zaten yıllar oldu adios'da. uçakla işin yoksa zaten bu kartın pek anlamı yok. ancak 4-5 çarpanlı uçak kampanyaları olursa orada kullanmak mantıklı
ben yıllar oldu otel almayı bırakalı adiosda.
Geçen sene 3 yetişkin 1 hafta Akrones Termal de 12500 TL idi. 5000 puan + 2500 ödeme ile gitmiştik.
Şimdi aynı otel 52731nTL
Evet şaka değil artış 4 kattan fazla.
Nereye gidiyorsun bu saatten sonra. Ne hale geldik.
yani 4-5 çarpanlı ıçak almak varken ben 2 çarpan ile otel almayı bıraktım açıkcası. zaten puan zor toplanıyor onu da en efektif kullanmaya gayret gösteriyorum.
eskiden olsa otelde alırdım uçakta çünkü puan rahat toplanıyordu, yıllık limit yetiyordu vs. ama şimdi zaten uçak bile alınamıyor oteli geçeli çok oldu. dediğin gibi fiyatlar uçmuş 50.000tl otel için 25.000tl puan lazım ama yıllık limit 5000, şaka gibi :)
-
Valla o bile yok, İzmir'den bakıyorum olmuyor ara aktarmayı cepten halledip İstanbul'a bakıyorum ona da yok direkt. Avrupa aktarma olacak onda da büyük ihtimal transit vize isteyen ülkeye denk geldik mi tamam işte :((
-
hocam transit vize işi de piyango gibi. resmi sitede yazanlara bile uymuyor bazen ne pasaport polisi ne uçak görevlileri.
koskoca amerika biletinde de bu risk alınmaz valla. zar zor puan denkleştirip alınan biletle limandan geri dönmek çok koyar adama
-
Yok ben hayatta o riski almadım almam da, illa böyle gerekirse mutlaka transit vizemi de alırım ama ona bile girmek istemem açıkçası..
-
artık gezmenin en kolay formülü bankalar puan muan kart falan değil. o devirler mazide güzel bir hatıra olarak kaldı bence.
alacan tek yön bilet, tabi önce emekli olacan :) sonra ilk durak tayland. oradan başlayacan, hostellerde kala kala, lokal ulaşım araçları ile yavaş yavaş düşük maliyetli geziler yapacan.
öyle dur bu bayram bir bali giidp geleyim devri bitti. çok zenginsen 10 günlük seyahata 100.000tl verebilecekler olanları tenzih ediyorum elbette :)
-
Valla o da iş değil ya, belli bir yaştan sonra o da sıkar insanı..
Ben elimden geldiğince topluyorum puanları izin sıkıntım da yok istediğim de kaçıyorum ama kala kala sadece uçak bileti kaldı alabileceğimiz o da böyle giderse elden çıkacak gibi duruyor..
Sonrası artık ne getirir bakalım günün şatları benim için hala adios diyor ama nereye kadar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X