geçen bir arkadaşım transfer etmek istediğinde mh artık anne babadan puan transferi yapılamadığı bilgisini vermiş. sitede hala yapılabilir yazıyor ama güncel olmayabilir. |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4222. sayfa)
-
-
1 rezervasyonu iki farki karttaki(anne,baba) puanlarla nasıl tamamlıyoruz? Bunu tecrübe eden var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer uçak ise yapamazsın otel ise de gece gece bölmen lazım. adios'da çift kart ödeme olayı yok. hatta biz 2 farklı uçak alacaktık aynı telefonda eşim alamadı bile sen kapat o geri arasın dediler.
aynı uçağa 2 bilet alcağız onu bile herkes sıra sıra kendi kartı üzerinden bankaya bağlanacak dediler :)
-
Vakıf metal kart ile eşiniz ile birlikte aynı anda uçak bileti veya otel alabiliyor musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstat selamlar ben 1 temmuzda avans dahil 6000 puan kullandım ve avansı kapattım, tekrar değerli puan kullanmak için 1 Ocak mı yoksa 1 temmuzu mu beklemek gerekiyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-5000 puandan yukarı çıktıysan kullanırsın ama yıllık 5.000 TL kartın kullanım sınırı var, onu geçemezsin..
Kurallar burada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 17 Ekim 2023; 15:0:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
puanın yettiği sürece alırsın tabi neden alınmasın
-
Ykb de sizin de dediğiniz gibi önce siz telefonu açıyorsunuz,sizin işleminiz bitince eşiniz aramak zorunda, kampanya dönemlerinde çok farklı fiyata uçtuk aynı yere bunu biliyorum,zaten siz de yazmışsınız,vakif ta böyle mi oluyor yoksa,siz aldıktan sonra eşiniz de aynı müşteri temsilcisi ile görüleşebiliyor mu,bunu sormak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 17 Ekim 2023; 19:1:55 >
Avans dahil Yıllık puan kullanım limiti 5 bşn puan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam vakıfta aynı. kapatıp eşinizi tekrar arayacak. güvenlik sebebi ile kart bilgileri girildiğinden ve puan yada para ile işlem yapıldığından başkasına yaptırmıyorlar.
hatta gçeen gün eşim bankayı aradı bir işlem için vakıfta, bende yanında sufle veriyorum ne işlemi yapacağı ile ilgili hemen telefondaki bayan yanınızda konuşan biri var onaylıyormusunuz dedi :)
-
Kart aidatı için teklif alan var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crystal kart için puan ile ödeyebilirsiniz dediler. Puanı tl karta aktardıktan sonra yeniden aradım. Siz uzun zamandır müşterimizsiniz, sizi kaybetmeyelim. 1 yıl içerisinde kazandığınız puanlar ile ödersiniz dediler.
Geçen hafta kapattırıp yeniden açtırmıştım ama sonra yeniden kapattım. Açtırıp açtırmamaya karar vermedim henüz.
-
5.000 Puan değil de, 5.000 TL karşılığı WP. Puan olarak yıllık sınır 1.000.000 Puan..
Karışıklık olmasın diye belirttim..
-
Worldcard sitesinde 2 farklı(!) intersport kampanyası var:
16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında 1.500 TL ve üzeri Intersport alışverişinize 250 TL Worldpuan fırsatını kaçırmayın!
11-31 Ekim 2023 tarihleri arasında 2.000 TL ve üzeri Intersport alışverişinize 200 TL Worldpuan fırsatını kaçırmayın!
Hata gibi, zira uygulamada sadece 1 tane var, ona katılım yapılabiliyor.
ve fakat, belki de???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 19 Ekim 2023; 14:32:22 > -
Arkadaşlar Merhaba,
Daha önce Alhambra'ya giden oldu mu? Biletleri nereden alınıyor? Resmi site yazan yerdeki link açılmıyor...
Geçen yıl Şubat Mart gibi kardeşime puan transfer etmiştim. Çağrı merkezini aradığımda artık şubeden yapıldığını söylemişlerdi, faks olayı bitti demişlerdi. Kardeşime puan gönderebildiğime göre anne babadan da puan transferi olabilmeli diye düşünüyorum. Yoksa çok saçma. Birinci derece yakının oluyorlar sonuçta.
-
geçen gün bir arkadaşımın bunu yapamadığını yazmıştım, dün bende annemden puan transferi için mh aradım. artık anne babadan puan transferinin yapılamadığını bildirdi, şube biz yapmıyoruz diyor fax çekilemiyor, mh aradığında da yok olmuyor diyor ama sitede yapılabildiği yazıyor :)
-
Uzuuun yıllar sonra kişiye özel geldi; 19-31 ekim 38.100 tl / 450 tl puan
-
Hocam o zaman artık Adios'un bir esprisi kalmamış. Zaten kolay toplanmıyor puanlar, puan kazanımı düşük katsayılarla gerçekleşiyor. Ailede üç dört kişi biriktirince ancak bir kişiyi tatile gönderecek kadar puan çıkıyor. Üstüne zaten harcarken de çarpan katsayısı enflasyona oranla düşük. Kısaca Adios ölmüş cenazesini kaldıran yok işte.
-
Herkese selamlar, Adios içinde biriken puanları kullanabileceğim online bir site var mı? Teknoloji odaklı olsa süper olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X