Sıralamam 15749 adıyaman tıp geldi. sizce nasıldır bilen varmı şehir konusunda pek problem yaşamam herhalde doğuyu seviyorum.Hem elazığlıyım memleketede yakın.
Ben aslında tıp çok çok zor diyordum tıplardan sonra malatya diş yazmıştım. Kendimi malatya dişe hazırlamışken çok şükür tıp geldi. Sonuçta 'TIP TIPTIR'
Yardımlarınızı bekliyorum
güncel
Gazi2306G
kullanıcısına yanıt
hocam adıyamanlıyım 9 yıl adıyamanda ooturdum.elazığdan sonra küçük gelebilir ama güzel şehirdir.hayırlı olsun.ama dikkatli ol başka şehre benzemez.gittiğinde anlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Mareşalkedi
hocam adıyamanlıyım 9 yıl adıyamanda ooturdum.elazığdan sonra küçük gelebilir ama güzel şehirdir.hayırlı olsun.ama dikkatli ol başka şehre benzemez.gittiğinde anlarsın
dikkatli oluruz inşaAllah
Valla kardeş dün gittim deli gibi yanıyor Allah sabır versin
quote:
Orijinalden alıntı: deankiller
Valla kardeş dün gittim deli gibi yanıyor Allah sabır versin
valla sıcagıda hiç sevmem ama yazın memlekete gideriz herhalde inş yazokulu filan olmazda sıcaklar başlayınca kaçarız
quote:
Orijinalden alıntı: Gazi2306
valla sıcagıda hiç sevmem ama yazın memlekete gideriz herhalde inş yazokulu filan olmazda sıcaklar başlayınca kaçarız
Alıntıları Göster
upup
quote:
upup
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
Adıyaman tıpta okuyan kimse yokmu
Adıyaman tıp okumuyorum ama adıyamanda doğup büyüdüm. Soruların varsa mesaj atabilirsin.
Gazi2306G
kullanıcısına yanıt
adıyaman tıp :D
quote:
Orijinalden alıntı: kemal.koc07
adıyaman tıp :D
Allah yardımcın olsun şehirde dönerci tatlıcıdan başka bişey yok
mserenbyztM
kullanıcısına yanıt
hocam çiğköftecileri unutmussun bende adıyamanlıyım konu sahibi merak etmesin güzel şehirdir herhangi bir sorunla karsilasmazsin bence
bize ev bul hocam :)
kemal.koc07K
kullanıcısına yanıt
hocam su siralar kiralık ev bulmak biraz zor universite taraflarinda vardır büyük ihtimalle ama oralar da pahalıdır
Hocam ben de Gölbaşı Harmanlılıyım. Şehrin bazı kısımları çok temiz bazı kısımları çok pis, o pis olan evlerde her an karşına bir cardon sürüsü çıkabilir. Şehirin dışının ise çok güzel bir doğası var.
quote:
Orijinalden alıntı: mlpö3533
Hocam ben de Gölbaşı Harmanlılıyım. Şehrin bazı kısımları çok temiz bazı kısımları çok pis, o pis olan evlerde her an karşına bir cardon sürüsü çıkabilir. Şehirin dışının ise çok güzel bir doğası var.