Şimdi Ara

ADIYAMAN TIP (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 15749 adıyaman tıp geldi. sizce nasıldır bilen varmı şehir konusunda pek problem yaşamam herhalde doğuyu seviyorum.Hem elazığlıyım memleketede yakın.

Ben aslında tıp çok çok zor diyordum tıplardan sonra malatya diş yazmıştım. Kendimi malatya dişe hazırlamışken çok şükür tıp geldi. Sonuçta 'TIP TIPTIR'

Yardımlarınızı bekliyorum

• güncel
  • Gazi2306 G kullanıcısına yanıt
    hocam adıyamanlıyım 9 yıl adıyamanda ooturdum.elazığdan sonra küçük gelebilir ama güzel şehirdir.hayırlı olsun.ama dikkatli ol başka şehre benzemez.gittiğinde anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşalkedi

hocam adıyamanlıyım 9 yıl adıyamanda ooturdum.elazığdan sonra küçük gelebilir ama güzel şehirdir.hayırlı olsun.ama dikkatli ol başka şehre benzemez.gittiğinde anlarsın
    dikkatli oluruz inşaAllah
  • Valla kardeş dün gittim deli gibi yanıyor Allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deankiller

Valla kardeş dün gittim deli gibi yanıyor Allah sabır versin
    valla sıcagıda hiç sevmem ama yazın memlekete gideriz herhalde inş yazokulu filan olmazda sıcaklar başlayınca kaçarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazi2306

valla sıcagıda hiç sevmem ama yazın memlekete gideriz herhalde inş yazokulu filan olmazda sıcaklar başlayınca kaçarız

Alıntıları Göster
    upup
  • quote:

upup

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Adıyaman tıpta okuyan kimse yokmu
  • Adıyaman tıp okumuyorum ama adıyamanda doğup büyüdüm. Soruların varsa mesaj atabilirsin.
    adıyaman tıp :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal.koc07

adıyaman tıp :D
    Allah yardımcın olsun şehirde dönerci tatlıcıdan başka bişey yok
  • mserenbyzt M kullanıcısına yanıt
    hocam çiğköftecileri unutmussun bende adıyamanlıyım konu sahibi merak etmesin güzel şehirdir herhangi bir sorunla karsilasmazsin bence
  • bize ev bul hocam :)
  • kemal.koc07 K kullanıcısına yanıt
    hocam su siralar kiralık ev bulmak biraz zor universite taraflarinda vardır büyük ihtimalle ama oralar da pahalıdır
  • Hocam ben de Gölbaşı Harmanlılıyım. Şehrin bazı kısımları çok temiz bazı kısımları çok pis, o pis olan evlerde her an karşına bir cardon sürüsü çıkabilir. Şehirin dışının ise çok güzel bir doğası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlpö3533

Hocam ben de Gölbaşı Harmanlılıyım. Şehrin bazı kısımları çok temiz bazı kısımları çok pis, o pis olan evlerde her an karşına bir cardon sürüsü çıkabilir. Şehirin dışının ise çok güzel bir doğası var.
    kardeş bu cardon dediğin büyük fareydi değil mi ?
  • mlpö3533 kullanıcısına yanıt
    okul çevresi temiz oluyo tabi
    heye kedi yiğenlerden :)
  • mlpö3533 kullanıcısına yanıt
    niye öyle dedin ki be abi :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.