Şimdi Ara

adls fatura bildirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalşar adls faturasında yer alan kıst aylık ücret nedir acaba?

• Faturanın arkasında yazıyor
  • faturanın arkasında yazıyor. onu okudum ama ne alaka yani?""ay içerisinde abone olunması veya hız artırımı yapılması durumunda işlem tarihinden ay sonuna kadar alınan ücret"
    şimdi bu açıklamanın benim aboneliğimle ne alakası var ben ne hızımı degiştirttim nede ay içinde oldu aboneligim. 1 hazıranda baglantım yapılmıştı
  • abone oldugun tarife nedir ve ilk faturan mı?
  • Adsl de ilk ay faturası

yeni adsl alanların hep ilk ay faturalarına şaşırdığı ve foruma defalarca açtığı konulardan biridir.şöle bi örnekle ifade etmek istiyorum 18 ocakta adsl kullanımına başlamış birine ilk ay faturası şubat sonu gelmektedir.bazı arkadaşlar bu faturanın normal sabit aylık ücret gelmesini bekliyor.fakat şunu unutuyor 18 ocakta kullanıma başladığı için ocakta bi 13 günlük kullanımı oluyor.ve bu 13 günlük kullanımı şubat faturasına ekliyolar ve ilk ay faturası şubatta gelirken 1 ay 13 günlük bir fatura ediyor.örnek 3 gb limitli tarife kullanan birine böle bi kullanımda yaklaşık 40 ytl gelecektir.genel olarak ifade etmek gerekirse adsl kullanımına başladığınız ay sonu fatura gelmez.bulunduğunuz ayın bitimine kaç gün varsa o kullanımınız bi sonraki aya eklenir.bu da ilk faturanızın 1 aylıktan fazla süreyi kapsamasına neden olur ve ona göre normal sabit ücretten fazla gelir.

Alıntıdır..

• Mrk ettm ne kdr geldi acaba?
  • limitli 3 gb abonesiyim.
    toplam 64 ytl geldi.
    bir arkadaş 2 aylık gelmiştir dedi ama bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ICLOUD - FATURA SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    TTNET E-Fatura Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Turknet Kurulum Ücreti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üst Konudan devam ediniz !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.