Şimdi Ara

admin şifresini kardeşim buluyo napıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı kimse açmasın diye şifre koyuyorum ama kardeşim buluyo bi yerlerden. galiba reset attıktan sonra F8 e ya da F5 e basıp güvenli kipten falan filan bi yerden yapılıyomuş

benim bunu engelllemem lazım ya nasıl yapıcam biliyo musunuz???

• bios'tan şifre koy hiç açamasın pc yi :) gerçi gidip pilden resetlerse gene açar bence uzlaşma yoluna git :)
  • Kullanıcı ayarlarından ADministrator veya Admin adlı kullanıcıya da şifre koy...
  • yeni bi kullanıcı oluşturup administrators grubuna ekle.sonra admin hesabını disable et.kendi oluşturduğun kullanıcınada password koy.böylece admin hesabıyla ilgili tüm işlemleri engellemiş olursun.bu arada kardeşinin hesabınıda administrators grubundan(varsa)kaldır.sefil kullanıcı durumuna gelir.kolay gelsin...
  • kardeş Bilgisayarıma sağ tıkla yönete bas orda yerel kullanıcılar ve gruplar die ibi yer çıkıo ardından users e gir ve administrator un üzeine gel ve parola belirle de artık hem users hemde admin şifreli olacaktır ve F8 yoluyla da kırılamayacaktır.
  • güvenli kipte aç pc yi

kullanıcı hesaplarına gir administrtr e şifre koy bakalım napacak

o admisitrtor den giriyo şifreyi kaldırıyo

admine şifre koyarsan giremez
  • emremcp ve erhanucok dediklerinizi yapıyorum fakat olmuyo her seferinde "erişim engellendi" diyo. o bilgisayarda 2 tane hesap açmış ikimizinki de yönetici ben onunkini silmeye çalışıyorum silmiyo parolayı bulup kaldırdım tekrar denedim yine silmiyo onun hesabını

naapmam lazım yaa nolur yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bi de bişey farkettim şu an ben pc de birşey yapamıyorum hep "izin verilmedi" yada "erişim engellendi" diyor. kendi hesabımı nasıl asıl administrator yapabilirim. şuanda başka hesap yok pcde yalnız benim hesabım var diğerini onunkinden girerek silmiştim. kendimi admine nasıl eklerim her defasında izin verilmedi diyor nolur yardım edin yaa
  • başlat çalıştır syskey daha sonra güncelleştir de ve yeni bir şifre koy. yanlız şifreyi unutursan format atman gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusha

arkadaşlar bi de bişey farkettim şu an ben pc de birşey yapamıyorum hep "izin verilmedi" yada "erişim engellendi" diyor. kendi hesabımı nasıl asıl administrator yapabilirim. şuanda başka hesap yok pcde yalnız benim hesabım var diğerini onunkinden girerek silmiştim. kendimi admine nasıl eklerim her defasında izin verilmedi diyor nolur yardım edin yaa

sen yusha nın engellemek istediği kardeşi olmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

başlat çalıştır syskey daha sonra güncelleştir de ve yeni bir şifre koy. yanlız şifreyi unutursan format atman gerekir.

En piskopat sifredir kirilmasi imkansizdir !
  • arkadaşlar saolun dediğiniz gibi önce F8 le açtım pcyi sonra kendimi admin grubuna ekledim administrator e de şifre koydum sonra reset atıp F8 le tekrar denedim veeee giriş için şifre istedi. işi sağlama almak için en son başlattan syskey komutunu da denedim
    artık pcm emin ellerde bi daha b.k açarsın sen benim bilgisayarımı zuhahahahaha hepiniz saolun çooook teşekkür ederim herkeşe
  • peki boot edilebilir bir şifrekırıcı cd ile müdahale ediyor ise ne olacak yada flopyden ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erosxmen

peki boot edilebilir bir şifrekırıcı cd ile müdahale ediyor ise ne olacak yada flopyden ...

yaw onun kafa o kadar basmaz basarsa da sizlerin sayesinde yeni çözümler bulurum herkese çok teşekkür ederim

ha bu arada syskey den parola koyunca bi daha kaldırılamıyomuş ama olsun zaten yakında format atıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.