Şimdi Ara

>> Administrator Hesabının Şifresini Unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslara sordum ama hayırlı bir cevap gelmedi. Güvenli modu denedim ama nafile.

• ÜlkücüBozkurtt kullanıcısına yanıt
    Şifreyi kırmayı bilmiyorum ama şifresiz girebilmeni sağlayacak bir şeyler önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirKrmn

Şifreyi kırmayı bilmiyorum ama şifresiz girebilmeni sağlayacak bir şeyler önerebilirim

Vallahi çok iyi olur hocam ya.
    Guest hesabı veya farkı hesaptan bilgisayara girebiliyorsun ama değil mi ? Söyleyeceğğim yöntem için bilgisayara giriş şart
    + Öncelikle daha önceden bu pcye girmiş olmamız lazım. Şifresiz giriş için PCde ufak bir degişiklik yapmak gerekiyor. Bi yolunu bulup şifreyi bilen birinden PCyi açtırın.
    + Olayın mantıgı şudur ; oturum açma ekranında bazı programlar çalıştırılabiliyor. Örnegin, yapışkan tuşlar. Biz sistemde yapışkan tuşlar uygulamasının adını degiştirip yerine aynı adla CMD (komut istemcisi) nin bir kopyasını koydugumuzda oturum açma ekranında yapışkan tuşları çalıştırdıgımızda CMD açılacak ve buradan girecegimiz basit bir kodla PCyi şifresiz açacagız.
    + Bunu yapmak için, REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sethc.exe" /v Debugger /t REG_SZ /d "C:\windows\system32\cmd.exe" Girdisini çalıştırıp regedite eklememiz yeterli.
    + Artık oturum açma ekranında (şifrenin soruldugu yer) Shift tuşuna 5 kere bastıgınızda komut satırı açılacak. buradan istediginiz komutu pcye verebileceksiniz.
    + Komut satırından start explorer.exe komutu verip masaüstünü açabilirsiniz

Farklı bir siteden ALINTIDIR

• Bios piline kısa devre yaptırıyordun da galiba o bios şifresinde oluyordu tam hatırlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirKrmn

+ Öncelikle daha önceden bu pcye girmiş olmamız lazım. Şifresiz giriş için PCde ufak bir degişiklik yapmak gerekiyor. Bi yolunu bulup şifreyi bilen birinden PCyi açtırın.
    + Olayın mantıgı şudur ; oturum açma ekranında bazı programlar çalıştırılabiliyor. Örnegin, yapışkan tuşlar. Biz sistemde yapışkan tuşlar uygulamasının adını degiştirip yerine aynı adla CMD (komut istemcisi) nin bir kopyasını koydugumuzda oturum açma ekranında yapışkan tuşları çalıştırdıgımızda CMD açılacak ve buradan girecegimiz basit bir kodla PCyi şifresiz açacagız.
    + Bunu yapmak için, REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sethc.exe" /v Debugger /t REG_SZ /d "C:\windows\system32\cmd.exe" Girdisini çalıştırıp regedite eklememiz yeterli.
    + Artık oturum açma ekranında (şifrenin soruldugu yer) Shift tuşuna 5 kere bastıgınızda komut satırı açılacak. buradan istediginiz komutu pcye verebileceksiniz.
    + Komut satırından start explorer.exe komutu verip masaüstünü açabilirsiniz

Farklı bir siteden ALINTIDIR

Hocam, güzel Teşekkürler ama şifreyi bilen kimse yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Bios piline kısa devre yaptırıyordun da galiba o bios şifresinde oluyordu tam hatırlayamadım.

Hocam, açar misin biraz? Kısa devre nasıl yapılıyor?
    Farklı hesap yok mu bilgisayara erişim sağlayabileceğin ? Guest hesabı gibi.
  • SirKrmn S kullanıcısına yanıt
    Anladım, kusura bakmayın. Deneyeceğim bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜlkücüBozkurtt

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Bios piline kısa devre yaptırıyordun da galiba o bios şifresinde oluyordu tam hatırlayamadım.

Hocam, açar misin biraz? Kısa devre nasıl yapılıyor?

Dediğim şey bios şifresiyle alakalıydı ozur dilerim. Bu kurtarma programları var belki onlarla yapılabilir. Ama onları indirip cdye atıp çalıştımak zaman alır.

Şu an aklıma geldi, eğer hala daha giriş yapamıyorsan bi yerden "Pardus Çalışan" cd si veya usb si bul, bilgisayarı onla çalıştır. Bu ne işe yarar peki, şifreyi kaldırıp kaldıramayacağını bilmiyorum ama bununla dosyalarını usb ye falan kopyalayabilirsin format atmak durumunda kalırsan
  • Hocam technopat kanalında bi aratın windows şifresi kırma diye çıkar çok basit bir işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Ocak 2015; 10:35:41 >
    hiren boot cd ile yapabilirsin yanlış hatırlamıyorsam 12345 oluyor şifre sonra da oturum açıp değiştirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Hocam technopat kanalında bi aratın windows şifresi kırma diye çıkar çok basit bir işlem.

Oldu. BAŞARDIM ! Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Hocam technopat kanalında bi aratın windows şifresi kırma diye çıkar çok basit bir işlem.

başka bi forum önerisi yerine çok basit dedğiniz yöntemi yazsanız süper olurdu.

yazmak için yazmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.