Şimdi Ara

Adnan Aybaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

herkes bundan rahatsız oldu ben bir bjk li olarak söylüyorum bu Fenerbahçe yi yere indirme operasyonudur çünkü yükselmesinden rahatsız oldular

adnan aybaba-beyaz tv

Ayrica Aziz baskanin mektubu da okundu isteyen 12numara nin twitter hesabindan okuyabilir bakin neler demis baskanimiz.Hepsini okuyun yapilacak tek yorum 14 subatta yer yerinden oynayacak

• buda face linki>>>link
  • Artık tvde söylenenlerin filan hiç bir değeri kalmadı 14 Şubat tarihinden sonra Aziz başkan konuşsun ve bu işleri olumlu veya olumsuz bitirsin.Bizde önümüzü görelim artık.
  • herkes 14 şubat 14 şubat diyor da o gün sevgilimin yanında olamayacağım lan
  • 14 şubatta aziz yıldırma sıra flan gelmeyecek boşuna heveslenmesin kimse.Hatta en son aziz yıldırıma sıra bile gelirse kimse sasırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

14 şubatta aziz yıldırma sıra flan gelmeyecek boşuna heveslenmesin kimse.Hatta en son aziz yıldırıma sıra bile gelirse kimse sasırmasın.

Elbet bir gun konusacak baskan 14 subat olur 1 mart olur farketmez konustugu gun hepiniz susacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

14 şubatta aziz yıldırma sıra flan gelmeyecek boşuna heveslenmesin kimse.Hatta en son aziz yıldırıma sıra bile gelirse kimse sasırmasın.

Elbet bir gun konusacak baskan 14 subat olur 1 mart olur farketmez konustugu gun hepiniz susacaksiniz

mobilden girdiğin için görememişsin belli.FEnerbahçeliyim.
  • Aziz başkanı susturmalarından korkuyorum.
  • o değil de fark ediyor musunuz televizyonlardaki tipler ne zaman aziz başkan çok iddialı konuşsa kızarıp morarıyorlar hemen aynı triplere giriyorlar. " o zaman savcı mı suçlu devletin polisi mi suçlu" naraları atıyorlar
  • bu hükümet 14 şubatta gündemi sarsacak bir operasyona daha imza atar ve aziz başkanın savunması yalan olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.