Şimdi Ara

Adobe CS2 Premium Plus Lisansı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
18
Favori
10.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKhan

Acrobat Pro 8'i Win 7 Enterprise kurulu pc ye kuramadım. Ne alakaysa Vista'nın i386 dosyasını istiyor :S

Kurumsal firmalar için bunun bir faydası var mı ?

hani ilaçlı vs değil ama elde bir fatura yok ? Lisans için de fatura gerekiyor bildiğim kadarı ile ?

Lisanslı ürün barındıran (Win 7 Basic olsa dahi) hediye gelen bilgisayarın irsaliyesini dahi istiyorlar. Maceraya girmenizi önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

Acrobat Pro 8'i Win 7 Enterprise kurulu pc ye kuramadım. Ne alakaysa Vista'nın i386 dosyasını istiyor :S

Kurumsal firmalar için bunun bir faydası var mı ?

hani ilaçlı vs değil ama elde bir fatura yok ? Lisans için de fatura gerekiyor bildiğim kadarı ile ?

Lisanslı ürün barındıran (Win 7 Basic olsa dahi) hediye gelen bilgisayarın irsaliyesini dahi istiyorlar. Maceraya girmenizi önermem.

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaşa teşekkürler, işe yarar sıcak fırsat.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

konuyu açan arkadaşa teşekkürler, işe yarar sıcak fırsat.

Alıntıları Göster
    İlk sayfada verilen adresde seri numaralar mevcut, bu durumda adobe'ye kayıt olmaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiff

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Photoshop hariç diğerleri ne işe yarıyor söyleyebilir mi birisi ?

+1

Alıntıları Göster
    Çok Teşekkürler, Hoşgeldin 2013 :) Sıcak Fırsatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

tesekkurler,
    Acaba tıcarı amaclı kullanılıyor mu?

Bılgılerı alıp buroyu basmasınlar sonra,
    patron bunu da benden bılır :)

patron sen bunları beleş bulunca paralarını sana veriyor mu.

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

quote:

tesekkurler,

Alıntıları Göster
    ben de PS CS2 yi indirdim. Seriali sorunsuz kabul etti. Haber veren arkadaşa teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

ben de PS CS2 yi indirdim. Seriali sorunsuz kabul etti. Haber veren arkadaşa teşekkürler

Alıntıları Göster
    Father Torque, FoXyBuLL, (harikasınız)
    ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

Süre limiti n'kadar limitsiz mi yoosa.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifres

Father Torque, FoXyBuLL, (harikasınız)
    ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler

Alıntıları Göster
    tesekkurler arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmdas

quote:

tesekkurler,

vermiyo da geçen büro basılınca 3 çeşit max, 5 çeşit autocad çıkınca benden bilmişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiff

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Photoshop hariç diğerleri ne işe yarıyor söyleyebilir mi birisi ?

+1

Alıntıları Göster
    Adobe bugün bir açıklama yaparak bu kampanyanın sadece daha önce lisansı bulunanlar için olduğunu belirtti. Yani photoshop cs2'yi daha önce lisanslı alan bir kullanıcı aktivasyon serverleri kapandığı için verilmiş serialle ürünü kullanabiliyor. Dolayısı ile buradan indirdiğiniz şeyler lisanslı olmuyor. İşyerinde başınız ağrımasın sonra. Ev kullanıcıları için başka çözümler mevcut zaten.

Adam gibi açıklama yapmazlarsa böyle olur işte. Milletde beleş sandı ben de dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veggier

Adobe bugün bir açıklama yaparak bu kampanyanın sadece daha önce lisansı bulunanlar için olduğunu belirtti. Yani photoshop cs2'yi daha önce lisanslı alan bir kullanıcı aktivasyon serverleri kapandığı için verilmiş serialle ürünü kullanabiliyor. Dolayısı ile buradan indirdiğiniz şeyler lisanslı olmuyor. İşyerinde başınız ağrımasın sonra. Ev kullanıcıları için başka çözümler mevcut zaten.

Adam gibi açıklama yapmazlarsa böyle olur işte. Milletde beleş sandı ben de dahil.

Alıntıları Göster
    Kurulumu tamamladıktan sonra updateleri de yuklerseniz tadından yenmiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlcck

Alıntıları Göster
    Ben de ücretsiz diye 5 6 tanesini bir klasöre indirdim bunların. Ancak her ne hikmetse klasöre her tıkladığımda bilgisayar yavaşlıyor. Ctrl+Alt+Del yapmak zorunda kalıyorum, program yanıt vermiyor diyor. Kısacası daha kuramadım programları. Siz de benzer bir durumla karşılaştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Ben de çok sevindimdi, adamlar çakal tabii. Beleş olsa herkes eski sürümlerini kullanır. Yenisi uzuuun bir süre almaz.
  • quote:

Bende update yapmadı, siz denediniz mi?
  • quote:

Aslında Adobe'dan gelen resmi bir açıklama yok, sadece Adobe forumda birkaç modun yaptığı açıklamalar var ve biz kullanıcıları bağladığını hiç sanmıyorum çünkü ortada çok ilginç bir yasal durum var. Biliyorsunuz yazılımları kurarken bir EULA (son kullanıcı sözleşmesi) kabul edilmeden kuruluma devam edilmez ancak bu yazılım paketinde kurulum esnasında bu tür sözleşme sunulmuyor, sadece lisans numarası giriliyor, o kadar. Programı ilk çalıştırdığınızda EULA denen sözleşme ortaya çıkıyor ve onaylamanız isteniyor ancak söz konusu EULA'ya göz atın hiçbir şekilde önceden alınmış bir lisans talep edilmediğini görebilirsiniz hatta bu sözleşmedeki en önemli kısım yazılımı Adobe'tan temin etmek koşuluyla size bir lisans hakkı tanındığından bahsediyor. Buradaki hemen herkesi ilgilendiren kelime "obtain", yani satın almak, vb bir fiil değil son derece genel bir temin etme fiili kullanılmış. E herkes yazılımı da lisansları da Adobe'un resmi sitesinden yasal olarak indirdiğine yani temin ettiğine göre aslında EULA'ya yani sözleşmeye göre yasal lisans hakkı bulunmakta. Tabi işi bir hukukçu değerlendirirse çok daha sağlıklı olur ancak sözleşmeler dahil olayın neresinden tutulursa tutulsun Adobe çok büyük bir açık vermiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 8 Ocak 2013; 13:41:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

Aslında Adobe'dan gelen resmi bir açıklama yok, sadece Adobe forumda birkaç modun yaptığı açıklamalar var ve biz kullanıcıları bağladığını hiç sanmıyorum çünkü ortada çok ilginç bir yasal durum var. Biliyorsunuz yazılımları kurarken bir EULA (son kullanıcı sözleşmesi) kabul edilmeden kuruluma devam edilmez. Aynı şekilde bu paketteki yazılımları kurarken çıkan EULA'ya göz atın hiçbir şekilde önceden alınmış bir lisans talep edilmediğini görebilirsiniz hatta bu sözleşmedeki en önemli kısım yazılımı Adobe'tan temin etmek koşuluyla size bir lisans hakkı tanındığından bahsediyor. Buradaki hemen herkesi ilgilendiren kelime "obtain" yani satın almak, vb bir fiil değil, son derece genel bir temin etme fiili kullanılmış. E herkes yazılımı da lisansları da Adobe'un resmi sitesinden yasal olarak indirdiğine yani temin ettiğine göre aslında EULA'ya yani sözleşmeye göre yasal lisans hakkı bulunmakta. Tabi işi bir hukukçu değerlendirirse çok daha sağlıklı olur ancak sözleşmeler dahil olayın neresinden tutulursa tutulsun Adobe çok büyük bir açık vermiş durumda.

Burada mevzunun ingilizcesi var:http://www.forbes.com/sites/adriankingsleyhughes/2013/01/07/download-adobe-cs2-applications-for-free/

Sizin de dediğiniz gibi durum tam açık değil. İşyerinde riski alacaklar buyurabilir, ben kendi adıma çalıştığım yerde bu riski almam, -ki gimp yerine photohop kullanacağım yaşasın diye bağırıyordum dün- :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Storage

quote:

Bende update yapmadı, siz denediniz mi?

Alıntıları Göster
    Updateleri manual olarak adobe un sitesinden indirdim. Örneğin Acrobat Pro 8 i kurunca 8.0 geliyor Güncellemeler ile 8.3.1 e çıkartabildim. Biraz zahmetli iş ancak paha biçilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

süreyle ilgili bir şey karşıma çıkmadı, bitene kadar kullanacağız artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

süreyle ilgili bir şey karşıma çıkmadı, bitene kadar kullanacağız artık

Alıntıları Göster
    keyler çalışıyor.. win8 64 bit te sorunsuz..cs2 de raw işlemek için, fotoğrafı önce dng ye dönüştürmek gerekiyor..

http://www.adobe.com/support/downloads/thankyou.jsp?ftpID=5519&fileID=5528

linkten gerekli programa ulaşabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.