Şimdi Ara

Adobe CS2 Premium Plus Lisansı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
18
Favori
11.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurumsal olarak kullanmayi dusunenler icin :

Az once Adobe destek hattini arayip konuyla ilgili bir soru yonelttim; bu indirmeler normalde sadece CS2 sahibi olan musteriler icin sunulmus durumda; firmanizin CS2 lisansi yoksa kullanma hakkiniz da yok ve kontrol olursa lisans gosteremediginiz taktirde kacak kullanim olarak degerlendirilir imis. kisisel kullanimda bir sorun yok gorunuyor, ozellikle turkiye icin.

quote:

Orijinalden alıntı: alaria

Kişisel kullanım için iyi fırsat ama profesyonel iş amaçlı kullanıcılar için önemli özellikler eklendi sonraki sürümlere

Kurumsal olarak kullanimda zaten kacak durumuna dusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 8 Ocak 2013; 14:57:42 >
  • Uygulamanın ''yeni sistemlerde düzgün çalışmaması'' demek ne anlama geliyor biri açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

Uygulamanın ''yeni sistemlerde düzgün çalışmaması'' demek ne anlama geliyor biri açıklayabilir mi?

yok öyle birşey son sistemle laptop ve son sistem işletim sistemiyle mükemmel çalışıyor.. lakin ps2 açıldıktan sonra ssd biraz tuhaf ses çıkartıyor.. cs5.1 de bu ses yok..
  • biri cs2 türkçe yama paylaşabilir mi internetten bakıyorum ya link kırık ya da türkçe yama değil :D. konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

bir de boyutunun 300 mb olması az değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 8 Ocak 2013; 18:04:56 >
  • Akşam bi bakmak şart olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

keyler çalışıyor.. win8 64 bit te sorunsuz..cs2 de raw işlemek için, fotoğrafı önce dng ye dönüştürmek gerekiyor..

http://www.adobe.com/support/downloads/thankyou.jsp?ftpID=5519&fileID=5528

linkten gerekli programa ulaşabilirsiniz

Ben Hertürlü raw dosyasını denedim ve açtım,düzenledim,kaydettim.Ayrıyeten dng dönüştürmesi falan yapmadım.
    Samsung,nikkon vs birkaç makina dosyalarını(nl,nef uzantılı) resimleri cs2 ile direk açtım ve üzerinde istediğim
    değişikliği ve düzenlemeyi yaptım.Sadece şunları yaptım:

1-Burdaki Dosyayı indirdim.
    2- İçinden çıkan,camera raw.8bi dosyasını,\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\Adobe Photoshop Only\File Formats Klasörü içine attım ve bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 9 Ocak 2013; 15:38:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufon

quote:

keyler çalışıyor.. win8 64 bit te sorunsuz..cs2 de raw işlemek için, fotoğrafı önce dng ye dönüştürmek gerekiyor..

http://www.adobe.com/support/downloads/thankyou.jsp?ftpID=5519&fileID=5528

linkten gerekli programa ulaşabilirsiniz

Ben Hertürlü raw dosyasını denedim ve açtım,düzenledim,kaydettim.Ayrıyeten dng dönüştürmesi falan yapmadım.
    Samsung,nikkon vs birkaç makina dosyalarını(nl,nef uzantılı) resimleri cs2 ile direk açtım ve üzerinde istediğim
    değişikliği ve düzenlemeyi yaptım.Sadece şunları yaptım:

1-Burdaki Dosyayı indirdim.
    2- İçinden çıkan,camera raw.8bi dosyasını,\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\Adobe Photoshop Only\File Formats Klasörü içine attım ve bu kadar

makinanız nedir? ben yeni çıkan canonlar falan için demiştim..

• Beyler ben de sizin gibi çok sevindirik olmuştum ama maalesef iş sandığımız gibi değilmiş. Key'ler sadece önceden CS2 lisansı satınalmış olanlar içinmiş. Aktivasyon sunucuları kapandığı için yazılımı kurabilsinler diyeymiş.

Hevesimiz kursağımızda kaldı.

İşyerlerinde kullanacakların özellikle hemen silmeleri iyi olur. Evde kullanacaklar birkaç gün sonra da silebilir :D
  • quote:

quote:

Uygulamanın ''yeni sistemlerde düzgün çalışmaması'' demek ne anlama geliyor biri açıklayabilir mi?

yok öyle birşey son sistemle laptop ve son sistem işletim sistemiyle mükemmel çalışıyor.. lakin ps2 açıldıktan sonra ssd biraz tuhaf ses çıkartıyor.. cs5.1 de bu ses yok..

SSD nasıl ses çıkarıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

quote:

SSD nasıl ses çıkarıyor?

vızıldıyordu ama güncellemeyle düzeldi

• Ooh süper, illustratör var, indesign var, bi kenarda bulunsu, kaçak kullansak da belki işimize yarar bi gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpb

Beyler ben de sizin gibi çok sevindirik olmuştum ama maalesef iş sandığımız gibi değilmiş. Key'ler sadece önceden CS2 lisansı satınalmış olanlar içinmiş. Aktivasyon sunucuları kapandığı için yazılımı kurabilsinler diyeymiş.

İşyerlerinde kullanacakların özellikle hemen silmeleri iyi olur. Evde kullanacaklar birkaç gün sonra da silebilir :D

Bir kere öyle bişey olduğunu sanmıyorum çünkü,benim ne üyeliğim var nede satın almışlığım.
    Kampanya haberini bedava yazılım veren bir sayfadan aldım ve sitenin verdiği linke tıkladığımda,
    bütün ürünler ve seriler karşımdaydı.Hepsini indirdim ve tek,tek kurdum kurulumda sadece serial girdim
    ve istediği,register pencerelerini hayır diyerek geçtim.

Yani ne aktivasyon yaptım ne de başka bişey sadece serial girdim ve çatır,çatır çalıştırıyorum.
    Kısıtlama yok uyarı yok vs about dediğimde ise,kullanıcı adım neyse onun adına lisanslamış.

Hakan456,

Makinam-Canon SX500

• quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Ooh süper, illustratör var, indesign var, bi kenarda bulunsu, kaçak kullansak da belki işimize yarar bi gün.

İndir hacı ben hepisini indirdim. PS 64 bitte cillop gibi çalışıyor. Kurulumda da hiç sıkıntı yaratmadı.

Paylaşanların eline sağlık çok makbule geçti. Hem legal üstelik.
  • İndirmedim de serialleri aldım, Adobe olsun daştan olsun :)
  • Arkadaşlar herkes aynı Serial number'ı mı kullanacak?

Sıkıntı çıkmaz değil mi sonradan?
  • free baglamışlar cıkmaz sorun adamlar kullanmadığı urunu alıştırıolar cs2 ile işte
  • paylaşım için çok teşekür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold

free baglamışlar cıkmaz sorun adamlar kullanmadığı urunu alıştırıolar cs2 ile işte

Evet hocam, kodlar unique (tekil) değilmiş

Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufon

quote:

Orijinalden alıntı: alpb

Beyler ben de sizin gibi çok sevindirik olmuştum ama maalesef iş sandığımız gibi değilmiş. Key'ler sadece önceden CS2 lisansı satınalmış olanlar içinmiş. Aktivasyon sunucuları kapandığı için yazılımı kurabilsinler diyeymiş.

Bir kere öyle bişey olduğunu sanmıyorum çünkü,benim ne üyeliğim var nede satın almışlığım.
    Kampanya haberini bedava yazılım veren bir sayfadan aldım ve sitenin verdiği linke tıkladığımda,
    bütün ürünler ve seriler karşımdaydı.Hepsini indirdim ve tek,tek kurdum kurulumda sadece serial girdim
    ve istediği,register pencerelerini hayır diyerek geçtim.

Yani ne aktivasyon yaptım ne de başka bişey sadece serial girdim ve çatır,çatır çalıştırıyorum.
    Kısıtlama yok uyarı yok vs about dediğimde ise,kullanıcı adım neyse onun adına lisanslamış.

Hakan456,

Makinam-Canon SX500

Tamamen yanlış bilgilendirilmişsiniz. Sadece lisanslı kullanıcılar için. Buyrun açıklama aşağıda:

• quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger
    Tamamen yanlış bilgilendirilmişsiniz. Sadece lisanslı kullanıcılar için. Buyrun açıklama aşağıda:

Şu anda hem o konu hem de söz konusu mesaj Adobe tarafından yayından kaldırılmış durumda. Bu bile başlıbaşına acaba Adobe bu yönde bir resmi açıklama yapmaktan bilerek mi kaçınıyor diye bir soru getiriyor akla. Şu anda konuyla ilgili yayında olan tek bir yorum var o da bir blog yazısı, orada bile sadece yazılım paketinin kime yönelik olarak hazırlandığından bahsediliyor ancak bu yazılımın önceden CS2 almayanlar için indirilip kullanılması yasal değildir diye katiyen bir açıklama söz konusu değil. Üstelik şu anda gelinen noktaya rağmen birçok tanınmış bilişim sitesi (Cnet, Majorgeeks, vb) halen bu paketin ücretsiz olarak yayınlandığı konusunda haberlerini değiştirmiş değiller. Hatta MajorGeeks forumunda yapılan benzer bir şikayete bizzat firma müdürünün verdiği bir yanıt var "mevcut haliyle Adobe'un sitesinden direkt olarak link ve seri numalarını yayınlamaktayız ve bunu yasalara aykırı olduğunu sanmıyoruz, eğer Adobe bunları kaldırmamızı talep ederse elbette kaldırırız ancak bu konuda gelen herhangi bir talep de yok" şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 15 Ocak 2013; 13:59:57 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.