Şimdi Ara

Adobe CS2 Premium Plus Lisansı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
18
Favori
10.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

http://www.peeep.us/9bfbec14

Yukarıdan indirebilirsiniz. 07 Jan 2013 15:17'de sayfanın görüntüsünü almış. Linkler sağlam, ben de buradaki linklerden indiriyorum.

İndirmeler yine Adobe sunucularından yapılıyor. İçiniz rahat olsun

eyvallah dostum

Alıntıları Göster
    haberdar eden arkadaş(lar)a teşekkürler çok işime yarayacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

http://www.peeep.us/9bfbec14

Yukarıdan indirebilirsiniz. 07 Jan 2013 15:17'de sayfanın görüntüsünü almış. Linkler sağlam, ben de buradaki linklerden indiriyorum.

İndirmeler yine Adobe sunucularından yapılıyor. İçiniz rahat olsun

eyvallah dostum

Alıntıları Göster
    Haber veren arkaşa çok teşekkür ederim, şu an resmi site adresinden hepsini indiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: awos

Haber veren arkaşa çok teşekkür ederim, şu an resmi site adresinden hepsini indiriyorum.

Alıntıları Göster
    Çok sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiff

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Photoshop hariç diğerleri ne işe yarıyor söyleyebilir mi birisi ?

+1

Alıntıları Göster
    InDesign kullanacağım, bu sürümü işimi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

InDesign kullanacağım, bu sürümü işimi görür mü?

Alıntıları Göster
    Dilim dondugunce acıklamaya calıstım arkadaslar
    Creative Suite 2 bu içeriklere sahip paketin adı
    Acrobat 3D 1.0 3d tasarımları pdfe aktararak her yerde goruntuleme sansı veren yazılım
    Acrobat Standard 7.0 pdf gosterici
    Acrobat Pro 8.0 pdf duzenleyıcı uretıcı ve gosterıcı
    Audition 3.0 esı adı cool edıt olan ses kayıt ve efekt yazılımı
    GoLive CS2 frontpage alternatıfı edıtor
    Illustrator CS2 ilisturasyon yazılımı vektorel cızımler yapmanızı saglar freehandın devamıdır
    InCopy CS2 kelımeıslemcı word alternatıfı
    InDesign CS2 masaustu yayıncılık yazılımı quarkexpress alternaıfı
    Photoshop CS2 bılmeyenmı var
    Photoshop Elements 4.0/5.0 photoshop lıght surumu dıyebılecegımız dıgıtal fotografcılık ıcın olmazsa olmazlarıkarsılayan grafık yazılımı
    Adobe Premiere Pro 2.0 vıdeo duzenleme yazılımı

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

Dilim dondugunce acıklamaya calıstım arkadaslar
    Creative Suite 2 bu içeriklere sahip paketin adı
    Acrobat 3D 1.0 3d tasarımları pdfe aktararak her yerde goruntuleme sansı veren yazılım
    Acrobat Standard 7.0 pdf gosterici
    Acrobat Pro 8.0 pdf duzenleyıcı uretıcı ve gosterıcı
    Audition 3.0 esı adı cool edıt olan ses kayıt ve efekt yazılımı
    GoLive CS2 frontpage alternatıfı edıtor
    Illustrator CS2 ilisturasyon yazılımı vektorel cızımler yapmanızı saglar freehandın devamıdır
    InCopy CS2 kelımeıslemcı word alternatıfı
    InDesign CS2 masaustu yayıncılık yazılımı quarkexpress alternaıfı
    Photoshop CS2 bılmeyenmı var
    Photoshop Elements 4.0/5.0 photoshop lıght surumu dıyebılecegımız dıgıtal fotografcılık ıcın olmazsa olmazlarıkarsılayan grafık yazılımı
    Adobe Premiere Pro 2.0 vıdeo duzenleme yazılımı

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• Creative Suite 2 de denedim içerideki serial hata veriyor. Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

son verilen linkten indirirken de adobe.com 'a üye olmamız gerekiyor mu?

orada cs2 full paket için üç tane cd ye tekabül eden üç tane exe dosyası var. hepsini indirip birinci exe dosyasına tıklayıp kuruluma geçince, otomatik olarak diğerlerini de kurmaya başlıyor mu?

Hayır, Adobe.com'a üye olmadan indirebilirsiniz.

Ne yazık ki CD1'i çalıştırdığınızda, kurulum CD2, CD3 şeklinde otomatik devam etmiyor.

CS2 Full paketi 64 BİT işletim sistemi üzerine kumak için aşağıda yazdıklarımı uygulayabilirsiniz. 32 BİT için deneme şansım ne yazık ki olmadı.

1- Öncelikle "CreativeSuiteCS2Disc1.exe", "CreativeSuiteCS2Disc2.exe" ve "CreativeSuiteCS2Disc3.exe" yi ayrı ayrı klasorlere açın (Winrar,7Zip,vb programlarla). Açma işlemleri bittiğinde exe dosyaları ile aynı isimleri taşıyan klasörleriniz olacak . ("CreativeSuiteCS2Disc1", "CreativeSuiteCS2Disc2" ve "CreativeSuiteCS2Disc3") .

2- Sonra ayrı bir klasör oluşturun (Ör:CS2 Suite)

3- CreativeSuiteCS2Disc1 klasörü içindeki bütün dosyaları (buraya dikkat !: sadece dosyaları, klasörü değil) yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

4- Yine CreativeSuiteCS2Disc1 içindeki "Adobe Creative Suite 2.0" klasörünün içeriğini tümüyle (buraya dikkat!: bu sefer dosya ve klasörlerin hepsini) yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

5- CreativeSuiteCS2Disc2 içindeki "Adobe InDesign CS2" ve "Adobe Version Cue CS2" klasörlerini de klasör halinde yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

6- CreativeSuiteCS2Disc3 içindeki "Adobe Creative Suite 2.0" klasöre girin. Burada bulunan "Adobe Illustrator CS2" klasörünü de klasör halinde, yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

7- Son olarak Yarattığımız "CS2 Suite" klasörünün içindeki "Setup.exe"yi çalıştırarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

NOT 1: 64 bit sisteme yapacağınız kurulumda, "C:\Program Files (x86)\Adobe" şeklinde gelen kurulum yeri, setup tarafından kabul edilmiyor. Bunun yerine C:\'nın içinde bir klasör yaratarak (ben "Adobe Creative Suite CS2" isimli bir klasör yarattım) kurulumu, yarattığınız bu klasöre yapabilirsiniz.

NOT 2: Kurulum tamamlandığında başlat menüsüne ya da masaüstüne herhangi bir kısayol yaratmıyor. Siz yükleme yaptığınız klasöre giderek ordaki her programın kendi "exe"sinden kendi kısayollarınızı yaratabilirsiniz.

NOT 3: Programların kurulumlarını değiştirmek ya da programları tamamen silmek için, denetim masasından programlar ve özellikleri açıp, "Adobe Creative Suite 2" başlığını kullanabilirsiniz.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Umarım aktardıklarım yardımcı olur.

Bol photoshop'lar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

son verilen linkten indirirken de adobe.com 'a üye olmamız gerekiyor mu?

orada cs2 full paket için üç tane cd ye tekabül eden üç tane exe dosyası var. hepsini indirip birinci exe dosyasına tıklayıp kuruluma geçince, otomatik olarak diğerlerini de kurmaya başlıyor mu?

Hayır, Adobe.com'a üye olmadan indirebilirsiniz.

Ne yazık ki CD1'i çalıştırdığınızda, kurulum CD2, CD3 şeklinde otomatik devam etmiyor.

CS2 Full paketi 64 BİT işletim sistemi üzerine kumak için aşağıda yazdıklarımı uygulayabilirsiniz. 32 BİT için deneme şansım ne yazık ki olmadı.

1- Öncelikle "CreativeSuiteCS2Disc1.exe", "CreativeSuiteCS2Disc2.exe" ve "CreativeSuiteCS2Disc3.exe" yi ayrı ayrı klasorlere açın (Winrar,7Zip,vb programlarla). Açma işlemleri bittiğinde exe dosyaları ile aynı isimleri taşıyan klasörleriniz olacak . ("CreativeSuiteCS2Disc1", "CreativeSuiteCS2Disc2" ve "CreativeSuiteCS2Disc3") .

2- Sonra ayrı bir klasör oluşturun (Ör:CS2 Suite)

3- CreativeSuiteCS2Disc1 klasörü içindeki bütün dosyaları (buraya dikkat !: sadece dosyaları, klasörü değil) yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

4- Yine CreativeSuiteCS2Disc1 içindeki "Adobe Creative Suite 2.0" klasörünün içeriğini tümüyle (buraya dikkat!: bu sefer dosya ve klasörlerin hepsini) yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

5- CreativeSuiteCS2Disc2 içindeki "Adobe InDesign CS2" ve "Adobe Version Cue CS2" klasörlerini de klasör halinde yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

6- CreativeSuiteCS2Disc3 içindeki "Adobe Creative Suite 2.0" klasöre girin. Burada bulunan "Adobe Illustrator CS2" klasörünü de klasör halinde, yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.

7- Son olarak Yarattığımız "CS2 Suite" klasörünün içindeki "Setup.exe"yi çalıştırarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

NOT 1: 64 bit sisteme yapacağınız kurulumda, "C:\Program Files (x86)\Adobe" şeklinde gelen kurulum yeri, setup tarafından kabul edilmiyor. Bunun yerine C:\'nın içinde bir klasör yaratarak (ben "Adobe Creative Suite CS2" isimli bir klasör yarattım) kurulumu, yarattığınız bu klasöre yapabilirsiniz.

NOT 2: Kurulum tamamlandığında başlat menüsüne ya da masaüstüne herhangi bir kısayol yaratmıyor. Siz yükleme yaptığınız klasöre giderek ordaki her programın kendi "exe"sinden kendi kısayollarınızı yaratabilirsiniz.

NOT 3: Programların kurulumlarını değiştirmek ya da programları tamamen silmek için, denetim masasından programlar ve özellikleri açıp, "Adobe Creative Suite 2" başlığını kullanabilirsiniz.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Umarım aktardıklarım yardımcı olur.

Bol photoshop'lar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar acrobat pro premiere ve audition kuranlar nasıl kurduklarını anlatabilirler mi?

1130-1414-7569-4457-6613-5551 serial ile çalışmıyor da?

• Kullanabilecek arkadaşlarıma ve müşterilerime mail attım, bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahibitanıdık

Kullanabilecek arkadaşlarıma ve müşterilerime mail attım, bilgilendirme için teşekkürler
    mac te kurulum yaparken hata veriyor programlar. kurulum başlıyor kurulumun sonunda yüklenemedi hatası veriyor. Neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

mac te kurulum yaparken hata veriyor programlar. kurulum başlıyor kurulumun sonunda yüklenemedi hatası veriyor. Neden olabilir ?

Alıntıları Göster
    CS2'nin Windows uyumlu programları az çok uyumsuzluk yaşatsa da Windows 7 x64'te bile sorunsuzca kullanılabiliyor ancak Mac'lerde durum tam tersi. Mac OS X 10.3.8'in üzerindeki sürümlerde hiç çalışmıyor diye biliyorum, çeşitli sitelerde Mac OSX 10.8 ve üzerinde kurulum bile yapılamadığı söyleniyor. Mountain Lion da aynı durumda maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

CS2'nin Windows uyumlu programları az çok uyumsuzluk yaşatsa da Windows 7 x64'te bile sorunsuzca kullanılabiliyor ancak Mac'lerde durum tam tersi. Mac OS X 10.3.8'in üzerindeki sürümlerde hiç çalışmıyor diye biliyorum, çeşitli sitelerde Mac OSX 10.8 ve üzerinde kurulum bile yapılamadığı söyleniyor. Mountain Lion da aynı durumda maalesef.

Alıntıları Göster
    Tüm Programların seri numaralarının listesi

Adobe CS2 Premium Plus Lisansı

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

cs2 ile cs5 arasındaki farkı bilen biri yazabilir mi. atla deve bişey mi.

cs2de temel olan bütün işlerinizi yapabilirsiniz. cs5te ekstra bi çok özelliğin olmasının yanısıra çoğu temel işlerin yapılması da pratikleştirilmiştir.
    amma velakin bu ekstra denilen özellikleri pek çok photoshop kullanıcısı kullanmaz, bilmez bile.
    temel işlerinizi yapabilirsiniz yani ben hala zaman zaman netbookta(1.6 atom işlemcili) kurumsal kimlik, retouch, decupe işleri yapıyorum çok da stabil çalışıyor.

edit: paylaşan arkadaşa teşekkürler kurumsal firmalar için faydalı olacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 8 Ocak 2013; 0:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

cs2 ile cs5 arasındaki farkı bilen biri yazabilir mi. atla deve bişey mi.

cs2de temel olan bütün işlerinizi yapabilirsiniz. cs5te ekstra bi çok özelliğin olmasının yanısıra çoğu temel işlerin yapılması da pratikleştirilmiştir.
    amma velakin bu ekstra denilen özellikleri pek çok photoshop kullanıcısı kullanmaz, bilmez bile.
    temel işlerinizi yapabilirsiniz yani ben hala zaman zaman netbookta(1.6 atom işlemcili) kurumsal kimlik, retouch, decupe işleri yapıyorum çok da stabil çalışıyor.

edit: paylaşan arkadaşa teşekkürler kurumsal firmalar için faydalı olacağını düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Netbook veya yüksek bir notebooka sahip olmayan kullanıcılar için güzel fırsat.Haber için teşekkürler.

• Photoshop CS 2, mevcut ürün anahtarıyla Windows 8 Pro 64-bit'te sorunsuz çalışıyor.

Konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnifico

Photoshop CS 2, mevcut ürün anahtarıyla Windows 8 Pro 64-bit'te sorunsuz çalışıyor.

Konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler
    eyvallah. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Netbook veya yüksek bir notebooka sahip olmayan kullanıcılar için güzel fırsat.Haber için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Acrobat Pro 8'i Win 7 Enterprise kurulu pc ye kuramadım. Ne alakaysa Vista'nın i386 dosyasını istiyor :S

Kurumsal firmalar için bunun bir faydası var mı ?

hani ilaçlı vs değil ama elde bir fatura yok ? Lisans için de fatura gerekiyor bildiğim kadarı ile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 8 Ocak 2013; 1:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibertilki

eyvallah. haber veren arkadaşa teşekkürler.

Alıntıları Göster
    öncelikle teşekkürler üstadlar cs2 ve elements 5.0 için türkçe sürüm yada yama mevcut mu? stabil kullanılabiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahibitanıdık

Kullanabilecek arkadaşlarıma ve müşterilerime mail attım, bilgilendirme için teşekkürler
    Teşekkürler. Belki bu programların piyasadaki rakipleri yüksek fiyatlarla satılıyordur ve daha az özelliklidir. Yani herkesin yapamayacağı bir iş yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.