Merhaba arkadaşlar, son 3-4 haftaya kadar internet üzerinden izlediğim videolarda hiç problem yaşamıyordum, video indirme çubuğunu dolmasına rağmen her 20-30 snde bir görüntünde tekleme yaşıyorum, görüntü takılırken ses devam ediyor, sadece o değil, herhangi bir adobe reklamı bile takılarak oynatılıyor, hatta adobeli bir internet sayfasında yazı yazdığımda yazdığım karakterler ekrana geç geliyor (örn. facebook)... Donanım olarak bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum çünkü gta 4'ü rahat oynuyorum bu pc'de... Disk birleştirme, ccleaner, avg tuneup, adobe güncellemeyi denedim, başlarken açılan gereksiz programlarımdada sıkıntı yok... Problem nereden kaynaklanabilir arkadaşlar?
tarayıcı mozillamı?
İE kullanıosan kasması normal.
CHROME a geç rahat et :)
firefox kullanıyordum son zamanlarda olmaya başladı, chrome'u denemek aklımdaydı... sanırım onu deneyebilriim fakat şu an deneyebilecek durumda değilim... peki firefox'da düzeltmenin bir yolu var mı?
Merhaba,
Kullanmış olduğun browsere ait olan çerezleri temizlermisin, mümkünse flash player ile browser'i kaldırıp tekrar yükleyip denermisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Kullanmış olduğun browsere ait olan çerezleri temizlermisin, mümkünse flash player ile browser'i kaldırıp tekrar yükleyip denermisin ?
Salı gününe kadar kendi bilgisayarımdan uzak kalacağım, bilgisayarıma kavuşur kavuşmaz deneyeceğim...
sorun ff eklentisi ile alakalı
plugin container exe
sorun bu kapatınca sorun çözülüyor
kapatmak için tarayıcı adres çubuğuna about:config yaz
filtreleme kısmına ipc yaz
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – true şeklindeki ifadeyi, dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – false olarak çevir
quote:
Orijinalden alıntı: aemless
plugin container exe
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – true şeklindeki ifadeyi, dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – false olarak çevir
aynısı bendede oluyo eve gidip denicem
quote:
plugin container exe
teşekkürler salıya umarım söylenenlerden biri ile çözüm bulrum...
rica ederim kesin çözüm merak etmeyin
quote:
plugin container exe
1 saattir çözüm bulamadıgım derde derman oldun, teşekkür ederim