Şimdi Ara

Adobe Portföy Web Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adobe'nin, abonelerine ücretsiz olarak sunduğu bir özellik "Portfolio" özelliği. Özellikle hobi ve amatör fotoğrafçılar için fiyat/performansa göre oldukça kullanışlı bir hizmet. Eğer Photoshop'a aylık aboneyseniz kaçırmayın derim

Adobe ne zamandır bu hizmeti veriyor bilmiyorum henüz keşfettiğim için benim gibi olanları bilgilendirme amaçlı konuyu açmak istedim. Adobe'nin sitesine giriş yaptığınızda sol tarafta çıkan hesap görünümünüzde "Portföy Web Sitesi" yazısına tıklayarak başlıyorsunuz. Açılan sayfada üstte ortada "Layouts" yazısına tıklayıp örnek temaları site görünümünde görebilir ve ona göre de istediğinizi seçebilirsiniz. Tabii ki kendi istediğiniz şekilde de sıfırdan düzenlemeye başlayabilirsiniz

Yaklaşık 4-5 saat uğraşarak hazırladım --->https://tayfuner.myportfolio.com/ bu süreçte araçları kullanmayı öğreniyorsunuz. Öğrendikçe de zamanla portfolyonuzu istediğiniz ideal görünümüne kavuşturabilirsiniz. Zaten adobe'ye aylık ücret ödüyorum photoshop için, böyle de bir hizmet veriyor ücretsiz bir deneyin derim benim gibiyseniz

Forumda arattım ancak göremedim konusunu belki gözümden kaçmış olabilir eğer konusu mevcut ise belirtmeniz kafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 18 Nisan 2017; 13:59:37 >

• behance portfolyo icin daha uygun ve ulasilabilir , icerige bakmadim sadece tavsiye amacli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapboy3one R kullanıcısına yanıt
    Behance'nin adını biliyordum düne kadar, siteyi aktif etmemle beraber öneri olarak "Bir Behance hesabı oluşturulsun mu?" diye sordu site, instagram ya da 500px gibi bir platform sandım olur dedim ancak Behance ortamının içine daldıkça epey farklı bir yer olduğunu gördüm, benim ilgilendiğim türde fotoğraflar bile görmedim işin komik tarafı Behance'deki topluluk ne yapar ne eder ne üretir onu bile anlamadım, bana göre bir yer değil dedim silmek istedim portfolyo ile tümleşik hale gelmiş yani Behance'yi silersem diğer web sitesi de gidecek

İşin aslı "beğeni, izlenme sayısı, yorum" vs gibi sanal unsurlardan/yapmacıklardan uzak bir alan, ilerisi için düşündüğüm projeleri yayınlamak için bir site olsun istedim o yüzden diğeri daha uygun bana. Zaten orada ne yayınlarsam Behance'de görünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.