Şimdi Ara

ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
23.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)
  •  ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)
  • Hakkaten şahaneymiş SAHNE kardeşim...Allah güle güle iyi günlerde güzel anlaşmalarda karlı anlaşmalarda oturmak güzel işlerde oturtmak nasip etsin...

Walla evine ofis havası katmış resmen...Tekrardan konuya ilgin ve alakandan dolayı teşekkür ediyorum...Halen gelmedi bnm lanet şey...Allah kahretsin böyle işi yahu...
    KAHRETSIN
  • ups olayında son noktayı ben koyayım..
    bayramdan önce vermiş oldugum siparişimi kargoda kaybettiler.. akibeti belli degil dediler arayınca da..
    ups'in yanından geçmeyin derim ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bussinesstr

Hakkaten şahaneymiş SAHNE kardeşim...Allah güle güle iyi günlerde güzel anlaşmalarda karlı anlaşmalarda oturmak güzel işlerde oturtmak nasip etsin...

Walla evine ofis havası katmış resmen...Tekrardan konuya ilgin ve alakandan dolayı teşekkür ediyorum...Halen gelmedi bnm lanet şey...Allah kahretsin böyle işi yahu...
    KAHRETSIN

eyvallah sağolasın

tam umudu kesmişken bi dükkanda gördüm adam 100 lira deyince kaptım hemen:)

upsi aradınmı

mesaj gönder yada şikayetvara yaz

hemen dönüyolar
  • Neyse allahtan daha yeni gitmiş ellerine...Neden iade ettiniz diye aradılar geçen günü, kargoyu söyledim...dedim kutu yanınızdaysa kendiniz bi bakın, sen olsan alırmıydın dedim kargoyu...para iadesi mi yoksa ürün değişikliğimi istiyorsunuz dediler? değiştirin sağlam gönderin yeter dedim, bide msj attıydım hepsiburadaya ama halen bi ses çıkmadı...Hayırlısı allahtan bakalım...1aya doğru yaklaşıyoruz...
  • merhaba arkadaşlar
    ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)
    almayı düşünüyorum

hepsiburada.com da Ön Yüz Hakiki Deri, Yanlar ve Arka Suni Deri olarak satişa sunulmuş ama
    .bizebak.com ve diğer birkaç sitede komple Hakiki Deri olarak satışda
    bilgisi olan varmı doğrumudur bu bilgi yoksa hepsiburada.com kı gibi Ön Yüz Hakiki Deri, Yanlar ve Arka Suni Deri mı de komle hakiki deri diye satiyorlar
  • alperen-y kardeş bence sen asıl bilgiyi yukarıda ilk msj'da vermiş olduğum adorenin sitesindeki ürünün linkinden bakıver. En iyi en güvenli bilgi orada...Kolay gelsin
  • Bahsedilen adore marka koltuğu 2006 Mayıs ayında Hepsiburada dan almıştım ancak şu anda çöpe gideceği günü bekliyor...

İşim gereği bilgisayar başında 8-10 saat geçiriyorum , sapasağlam goldsit koltuğumun sırt desteğini artık yetersiz bularak adore nin modelinde karar kılmıştım ancak Ağustos 2007 de amortisör gazı soluduğum havaya karıştı...Koltuk artık çökük vaziyette ve yükseklik ayarı çalışmıyor.
    Sadece 65 kiloyum...

Derisi ilk günkü parlaklığını çoktan yitirdi ve oturma bölümünde yırtıklar var.Çatlak değil basbayağı yırtık...

Sünger densitesi sıfır diyebilirim,koltuk süngerinden hiçbir farkı yok,yüksek densiteli kalıp sünger kullanan markaları tercih edin.

Bel desteği kesinlikle yetersiz ve rahatsız edici,ergonomiden uzak,bel ve boyun ağrıları çektiğimi tahmin edersiniz.

Bugün İzmir'in en büyük goldsit satıcısına gittim ergonomik bir model için ama şöyle müşteriye gösterelim de elimizde bulunsun dedikleri iki dandik örnekten başka birşey yoktu.5 katlı koca mağazada çalışanların koltuklarına oturarak denedim "bu nasıl?","bu rahat mı" sorularına maruz kaldım.En sonunda Goldsit 7520 modelinde karar kıldım,sade bir tasarım ancak bel kavraması gayet başarılı hareketli arkalık sayesinde,bel hareketinizi takip ediyor ve desteği her durumda sağlıyor.

180 YTL peşin fiyat verdiler.7+3 gün beklemem gerektiğini söylediler.
    http://www.goldsit.com/main.html >ürünler>Relax sayfasından koltuğu görebilirsiniz.

Kısacası Adore'den uzak durun,havalı görünümüne aldanıp müdür koltuklarında karar kılmayın tabi günde 1 saat oturacaksanız başka...
    Ağır çalışma için sade,sağlam ve ergonomik modelleri öneriyorum.

• arkadaşım yapılan yorumlara bakılırsa bence iptal et zamanın geçmediyse.
  • ben sipariş verdim ama pişman oldum
    urun kendi firma siteside kodlara bakınca deri diye geçıyor DR
    ama on yüz deri yanlar arka sunı deri
    bunu internet üzerinden satiş yapan sitelerden sadece hepsi burda belirtiyor diğer siteler hakiki deri diye satiyorlar
  • şimdi ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU alalım mı almayalım mı?

ya da şu sizce nasıl:
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=281159&productId=ofispiemd150
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

şimdi ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU alalım mı almayalım mı?

ya da şu sizce nasıl:
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=281159&productId=ofispiemd150

bu adore koltuk hakkında çelişkili yorumlar var...

şuan hepsiburda stoklarında yok 20 aralık diyor ama o yılbaşından sonrayı bulur bence.

linkteki ise biraz büyük.
    gösterişli resimlere aldanmamak lazım.
    zor bir karar....

• Walla bana sorarsanız hiiiç ama hiiiç yanaşmayın...2 defadır aynı ürünü gönderdi bana Hepsiburada, UPS kargo vasıtasıyla deforme olmuş paketli şekilde...hemen telefon ettim dedim kardeşim paramı geri istiyorum diye ve iadede ettiler...bir daha tövbe bu tarz şeyler için netten alışverişe girmeyi düşünmüyorum...hepsiburadadan haaşaaa düşünmüyorum...bilgilerinize
  • İşyerimde 2 yıldır kullandığım koltuktan gına geldi ve koltuğumu yenilemeye karar verdim.

Bu "ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU"http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=273672&productid=ofisvlt200d ilk bakışta bayağı güzel görünüyor ancak burada yapılan yorumlar kafamı karıştırdı.

İmkân ve fiyat olarak Adore'u HepsiBurada'dan alabilirim; 145 YTL. (Bir de güya 40 YTL'lik sıradan CD rafı hediyesi var.) Yaşadığım yerde bir mağazada ise "CASELLA BRAV BRP 05"http://www.casella.com.tr/vitrin.asp?anaktg=367&sira=9&ktg=381&anaad=&altad=Brav# modelini buldum. Satıcı en son 175 YTL'ye indi. (Alırsam 10 gün sonra gelecek.) Koltuğun aynısından bir arkadaşımda daha var ve 2 gündür deniyorum, özellikle bel desteği ve ayrıca beşik hareketi yönünden çok iyi. Ancak malzeme kalitesi olarak nedir; bilmiyorum.

Adore ve Casella'nın genel firma kalitelerini ve bahsettiğim modellerin malzeme yönünden birbirine oranı (ve özellikle bel desteği) konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Çünkü günde en az 10-12 saat oturuyorum ve iyi bir koltuğa ihtiyacım var.

Şimdilik Adore koltuk için HepsiBurada'dan her ihtimale karşı ön sipariş verdim ancak eğer sizlerin olumsuz yöndeki tavsiyelerini alırsam siparişi iptal edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcos_alonso -- 31 Aralık 2007; 1:19:02 >

• bel destegi için şöyle bir ürün işinizi görebilir.
    http://www.onlineevtekstil.com/pinfo.asp?pid=3617
    casella koltuk iyi görünüyor.en azından ayakları metal.
  • ben açıkcası post modern bir çözüm düşünüyorum. Klasik müdür koltuklarından sıkıldım ve tasarım kokan bir ürün de rahatça oturmak istiyorum. Hem havası da olsun azcık. Kablosuz mouse ve klavyemde olduğu için öyle masaya mahkum bırakmayacak rahat koltuk arayışına giriştim ve şunda karar kıldım;

ikea'da 79-350 ytl arasında değişiyor, model yaklaşık aynı şekilde, ahşap rengi ve kullanılan kumaş-deri ye göre değişiyor fiyat farkı. 79'luk da oturdum ve rahat buldum. Ama biraz basit geldi bana, Resmini verdiğim ise 129 ytl lik model. Bunu almayı düşünüyorum. Rengi farklı olabilir, siyahı da var.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 29 Aralık 2007; 11:43:23 >

• bu bir tv kloltuğu.
    evet oldukça rahat.
    ama klavye mouse la uğraşırken aynı keyfi verir mi bilmem.
    bu daha çok relax olmak için dizayn edilmiş.yani birşeylerle uğraşmak için değil.ayrıca yükseklik ayarı olmaması bir süre sonra huzursuz edebilir.
    tabii sen bilirsin yine de....herkesin ortamı ve istekleri değişik.
  • Kesinlikle önermiyorum ben sandalye aldım adore comford plus bu kadar dandik sandalye görmedim 3 kere arkası kırıldı değiştiler şimde de durduk yere kolu kırıldı malları dandik ama Adore Mobilya Müşterileriyle iyi ilgileniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: taksoyy

Adore tamamen turk malıdır. fabrıkaları da ankarada. adore marka mobilyaları kendınız kuracaksanız en ucuz ulstaki itfaiye meydanından, yok "eve teslim kurulmuş olsun" derseniz de sitelerde karacakaya caddesindeki showroomdan alın. adore urunlerı nette bircok magazada, praktiker, tekzen, koctas vb yerlerde satılıyor ama oralarda cok pahalı.

yalnız konuyu acan arkadasın yerınde olsam evıme cok yakın adorestoredan kurulmus halde 135e alırdım. kurmak ıcın kendimi kasmazdım...

Ankarada fabrikaları var fakat o fabrikada sadece hezır mobilya yapıyorlar sandalya aksesuar felan direk çinden geliyoror nerden bildiğime gelince aldıgım ürünün üzerinde yazıyordu inanmayan var sa foto yollayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.