Şimdi Ara

ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
23.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

öylede comiser, bana çok zorluk yaşattılar o açıdan veryansın ediyorum...bence almayın diyorum...sadece bir tavsiye...

valla bu online alışveriş sitelerinin genel sıkıntısı elemanların bilgisizliği falan filan,
    senin sıkıntında emin ol işgüzar bir eleman yüzünden olmştr, ankarada maviye de kötü derler,
    ama ben maviden yana da sıkıntı yaşamadım, hakkını hakkıyla arayınca sıkıntı olmuyor kanımca
    ama bazı durumlarda ipler koptumu bir daha düzelmiyor,

ne hb dacıyım ne mavici ama kimse kimse ile sıkıntı yaşasın istememi
    gerçi millet giga ya iyi der ben de giga dan illet ettim, kapısının önünden geçmek nasip olmasın bi daha

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR
    hatta burdan aldğm 2.el bir kablosuz modemin faturası dahi olmamasına rağmen ilgilenip sıfır ile değiştirdiler,
    gelen modemi begenmedim bir üst modelini yolladılar,

Bu nasıl bir şey?
    Sıfır ile değiştirilen eski 2. el kablosuz modem nereye , kime gitti onu anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR
    hatta burdan aldğm 2.el bir kablosuz modemin faturası dahi olmamasına rağmen ilgilenip sıfır ile değiştirdiler,
    gelen modemi begenmedim bir üst modelini yolladılar,

Bu nasıl bir şey?
    Sıfır ile değiştirilen eski 2. el kablosuz modem nereye , kime gitti onu anlamadım?

bzm forumun 2.elinden modem aldım fatura vs yoktu sadece hb dan alındığını biliyordum,
    aradım yardımcı oldular,
    bana garantiden gelen modem diğerinden performanssız old için geri yolladım
    kime gitti kimin oldu yalan mı oldu bilemem ama açtık taktık denedik geri koyduk
    vebali hd danın boyuna

• quote:

bzm forumun 2.elinden modem aldım fatura vs yoktu sadece hb dan alındığını biliyordum,

HB'den alınmış. Anladım.
    Yoksa dedim nasıl bir kurummuş ki faturası bile olmayan bir ürünün garantisinde yardımcı oluyorlar.
    Az daha HB fanatiği olacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 1 Ocak 2008; 20:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

HB'den alınmış. Anladım.
    Yoksa dedim nasıl bir kurummuş ki faturası bile olmayan bir ürünün garantisinde yardımcı oluyorlar.
    Az daha HB fanatiği olacaktım.

ya ama fatura matura olmadan hatta alan kişi ben olmadan durumu izah edince yardımcı oldular
    tabii değişim ürünü asıl ürün sahibini teyit etmesi ile bana geldi, ona da şaşırdım doğrusu

• quote:

öylede comiser, bana çok zorluk yaşattılar o açıdan veryansın ediyorum...bence almayın diyorum...sadece bir tavsiye...

arkadaşım senin sorun sanırım kargoyla ilgili.koltukla değil.
    koltukla ilgili yorum yapanlar olursa daha faydalı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

quote:

arkadaşım senin sorun sanırım kargoyla ilgili.koltukla değil.
    koltukla ilgili yorum yapanlar olursa daha faydalı olur.

koltuktan yanada memnun olmayan arkadaşlar bayağı vardır bence...çünkü ürün bir defa gerçek deri değil ve hakkatende öyle...ürün açıklamalarındada o belirtilmiş zaten...yani o kadar paraya bu ürün değmez...

• dj sen yanılıyosun bence tartışma yeri değil ama o fiyata bana bi koltuk gösterirmisin daha iyi kaliteli,adorenin sitesine girdinmi hiç?Bence o fiyata alabileceğin en kaliteli koltuklardan biri o.
  • fazla tarafsız yoruma rastlayamamıştım bu üründe.o yüzden yazayım dedim.

ürünü aldım.izlenimlerim söyle.
    paketleme daha iyi olmalı.kolinin ucu açılmış.neyseki içinden birşey düşmemiş.
    kolide viera koltuk yazıyor.barkoduna göre Türk malı gözüküyor ancak hiçbiryerinde made in ... ibaresi göremedim.
    kurulumu basit.
    önyüzü deriymiş.ama şahsen önyüzle arka yüzde bir fark göremedim.üstelik içinden çıkan kağıtta tamamen deri gibi bir ifade var.gerçek deri mi anlayamadım.
    bel desteği kesinlikle yok.ortopedik bel yastığı aldım bu yüzden.
    arka kısmı kolçakla alt kısma bağlı olduğundan geriye yatmıyor.sadece beşik hareketi yapabiliyor.ayrıca yükseklik ayarı da var.sünger malzemesi sert.yani yumuşak bir koltuk değil.arkada fermuar kısmı var.belki açılıp içine başka dolgu malzemesi konabilir.
    boyu 180-185 ten uzun olanlara tavsiye etmiyorum.genel olarak malzeme kalitesi iyi diyebilirim.

kısaca çok rahatlık arayanlar ve uzun boylular için tavsiye etmiyorum.ama pc başında çok uzun süre oturmayanlar ve şık bir koltuk arayanlar için tavsiye edebilirim.

• gördünmü kardeşim...yani alanlar herzamanki olduğu gibi tam anlamıyla memnun değiller...o kadar para veriyorsun, bel ortopedisi yok, ee ben neyleyin öle sarayı,kulübede yaşayacksm???
    İyikide almayıp geri göndermişim yahu, çektiğim çilenin karşılığıda bana cdlik oldu hiç olmazsa...
  • valla çok geç ben 15gün önce verdim yarın geliyo bakalım boyum 1.87 ama dediğim gibi ben geçen ay arkadaşta denedim ve hoşuma gitti öle sipariş verdim ama sizin bildiginiz daha kaliteli varsa böle bi ürün bakalım.
  • Hayırlısı olsun kardeş,napalım...Memnun olan var olmayan var sonuçta...Madem sende memnunsun arkadaşınınkinden, hayırlısı demekten başka ve yorumlarını beklemekten başka alternatif yok
  • sagol.koltuk geldi bugün montajda zorlandım valla .şu vidaların üstünü kötü gözükmesin diye kapatılan plastik şeylerin hiçbirini takamadım tam komedi evde çekiç yok ama baya da zor takmak neyse öle duruyo.önceden de dedim boyum 1.87.şöle yayılarak oturma tabiri vardır ya öle oturunca bel destegi lazım bi ortopedik minder almak lazım ama genelde güzel hoşuma gitti.
  • Hayırlı olsun kardeş nediyelim...Alan memnun satan memnun, ortopedik yastık satıcılarıda Adore'ye dua ederler heralde...
  • Bende bugün topkapı dan aynısının siyahını 75 ytl ye aldım gayette cillop gibi...
    quote:

Orjinalden alıntı: SAHNE

valla ben dün gidip kadıköyden 100 liraya şahane koltuk aldım

resimleri

ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)

• yaw ben bu adoreden alacaktım hepsiburadadan amma kargo çok tutuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: surgeon84

yaw ben bu adoreden alacaktım hepsiburadadan amma kargo çok tutuyor

farklı kartlarda kargo bedava oluyor mesela bonusa
  • 4 tane kart var 4ünde de bedava yok
  • Bonusa 50 lira üzerine 4 ve 100 lira üzerine 8 taksitte kargo bedava.
  • İstanbul da topkapı ya yakın olanlar davutpaşa büro mobilyaları satan mağazalarda envai çeşit çok ucuza müdür koltukları var.Hiç gerek yok kargoydu yok montajdı bence hem de görerek almış olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.