Şimdi Ara

ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
23.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PIETRA 4033 KOLLU ÇALIŞMA KOLTUĞU (SİYAH/SÜDESİT KUMAŞ)

Arkadaşlar bu koltuk nasıl hepsiburadaya sipariş verecemde......
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=280388&productid=ofispie4033

ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)

• Bence bu paraya değecek bir ürün değil hocam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Bence bu paraya değecek bir ürün değil hocam...

hangi ürün hocam
  • linkini verdiğiniz ürün üstad???
  •  ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)

Bu koltuk istanbul Tim2 de 75 tl. Almayanı dövüyorlar.
  • dünya para vermeye değmez arkadaşlar ben burdan aldım gayette güzel ve çok ucuz

http://forum.donanimhaber.com/m_20698393/mpage_1/key_//tm.htm#20698393

• bencede buna dünya para verilmez yanlız konu kötü hortlamış sayenizde.artık bunun üstüne kim tüner bilmem

quote:

Orjinalden alıntı: kedimi kestim

4 yıldır bürositin yukardaki koltuğunu kullanıyorum. 160 ytlye almıştım. sağlamlık açısından üstüne yok !
    ancak size şunu kesinlikle ifade edeyim, eğer deri koltuk alacaksanız altına mutlaka birşeyler koymanız gerekiyor. aksi halde sürekli terliyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: revolution_evolution

evet bu gerçektende güzel bir ürüne benziyor...hatta bussinesstr arkadaşımızın bahsettiği ürünün aynısı gibi...tam olarak nerede acaba kardeş biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen memnun oluruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orjinalden alıntı: revolution_evolution

evet bu gerçektende güzel bir ürüne benziyor...hatta bussinesstr arkadaşımızın bahsettiği ürünün aynısı gibi...tam olarak nerede acaba kardeş biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen memnun oluruz...

Topkapıda, Tim1 ve Tim2 blokları var. Matbaacılar sitesinin orda. yeni ve 2.ci el lokantacılık malzemeleri de satıyorlar. Üst katta bir yerde. Çok daha ucuza da bulabilirsiniz benzerlerini. Tam bi spot pazarı orası.

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

2 yıl önce adore koltuk almıştım, 2. gün yıldız ayaklığın biri kırılmıştı, firma ile iletişime geçmiştim ve yenisini (kargo kendilerine ait olmak üzere) 3 günde ulaştırmışlardı. 2 yıldırda sorunsuz kullanıyorum. Bence düşünmeden alın.

işte benim derdim o

biraz kilolu olduğumdan plastik ayak kırılabiliyo

eskisi 1 sene sonunda kırılmıştı

şimdi metal olanlardan alıcam

Metal ayak sizin sorununuzu çözmez. 10 yıl önce aldığım koltuğumda hala oturuyorum en ufak bir laçkalaşma kumaşında bir pot dahi vermedi. Kilom 160 ve günde ortalama 5 saat oturuyorum. Koltuk Bürositin kolçaklı çalışma koltuğu heralde şimdiye kadar aldığım parasını hakeden ender ürünlerden. o zaman 12 milyona almıçtım. İlk maaşım 40 milyondu :)

• cyanikoz abi, sanada maşallah demek geliyor içimden vallahi yanlış anlamazsan...160kiloyu nası yaptın abi sen öyle allah aşkına...kendine zarar veriyorsun be abi, aman diyeyim, hayatında istenmeyen sonuçlara yol açabilir, yapma gözünü seveyim, bir an önce bence o kiloların icabına bakıver...bu arada gerçektende yanlış anlaşılmasın ama o kiloya valla iyi dayanmış koltuk(sözüm meclisten dışarı)
  • Bu koltuğu bugün Acıbadem Tepe Natilius mağazasında inceleme fırsatını yakaladım!

Koltuk rahat deri rahatsız etmiyor kullanışlı ama teşhir ürününde dikkatimi çeken bir şey oldu; ürünün kolçakları plastik ve arkanıza yaslandığınızda arkaya uyguladığınız tüm kuvvet bu 2 plastik kolçağa biniyor, dolayısıyla normalden fazla zorlanma oluyor ne kadar dayanıklı gözüksede benim oturduğum teşhir ürününde kolçakların teki kırılmış idi! Alırken bunu göz önünde bulundurun.

Bu arada üründe 3 yıl garanti var kırılma durumunda firma ilgileniyor yani ancak getir götür en azından kargo vs zahmetli gibi gözüküyor. Ben tercihimi metal kolcak üzerine deri kaplama yada bez kaplama tercih ederdim. Bu arada oradaki fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 120ytl idi ama yanılıyor olabilirim yani HB fiyatı pekte uygun gelmedi bana

• bi zamanlar uygundu işte sanki sansarsansar kardeş...yani yanında verilen hedayeden ötürü uygunda...bu arada konuda bir hortladı pir hortladı ha...devam...
  • arkadaşlar muhabbeinize yeni bir ürün katalım kıyaslama açısından

http://www.kocofis.com/www/default.asp?git=10&urun=771&ref=www.indirimara.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyanikoz

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

2 yıl önce adore koltuk almıştım, 2. gün yıldız ayaklığın biri kırılmıştı, firma ile iletişime geçmiştim ve yenisini (kargo kendilerine ait olmak üzere) 3 günde ulaştırmışlardı. 2 yıldırda sorunsuz kullanıyorum. Bence düşünmeden alın.

işte benim derdim o

biraz kilolu olduğumdan plastik ayak kırılabiliyo

eskisi 1 sene sonunda kırılmıştı

şimdi metal olanlardan alıcam

Metal ayak sizin sorununuzu çözmez. 10 yıl önce aldığım koltuğumda hala oturuyorum en ufak bir laçkalaşma kumaşında bir pot dahi vermedi. Kilom 160 ve günde ortalama 5 saat oturuyorum. Koltuk Bürositin kolçaklı çalışma koltuğu heralde şimdiye kadar aldığım parasını hakeden ender ürünlerden. o zaman 12 milyona almıçtım. İlk maaşım 40 milyondu :)

metal ayaklı aldım ve kullanıyorum şuan için bi sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 10 Mart 2008; 10:43:51 >

• konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ocakta aldığım adore müdür koltuğu temmuz ayında parçalanmış bulunmakta

kolçakları gerçekten çok inceymiş.kırılınca farkettim...

çaturt diye kırıldı valla....

aman diyim almayın bu koltuğu, uzak durun....
  • Ocakta bende Adore ile Pietra Madrid arasında kalmıştım. Adore'yi birkaç yerde görüp inceledim ve beğenmedim ve bende Pietra Madrid aldım (Pietra 10 lira fazlaydı). Allah nazardan korusun maşallahı var. Tavsiye ederim herkese. Tek sorun hepsiburada fiyatını yükseltmiş.
  • Baya bir hortlamış yahu bu konuda...allah esirgemesin...gerçektende dandik bir ürün olduğunu anlamış bulunmaktayız sonuç olarak...sorun yaşayan arkadaşlarımız için garanti kapsamında ürünün 1-1 değişimini yada para iadesinin olabileceğini hatırlatmak isterim...İyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.