Şimdi Ara

ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
23.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uzun zamandan beri bir aralar forumda koltuk sevdasıdır gidiyordu, konu çokta matrak yerlere gelmişti ama fiyat konusunda ve ürün kalitesi bakımından herkes birşey söylüyor herkes bir indirim bekliyordu( en azından ben )

Zaman içerisinde çok araştırdım, çok gezdim, çok dolaştım...Ankara'da itfaiye pazarı denilen mobilyacılar çarşısı var en uygun oralarda rastgeldim bu patron-müdür koltukları denilen tarza ve oradaki amcalar en dandik modeller için 70 YTL'den fiyatı başlatıp modeline göre 500-600 YTL'lere kadar çıktılar ama ürünlerin kalitesi konusunda tartışılır.

Ben öğrenci adamım ama şu standart sekreter koltuğu yada çalışma koltuğu adında geçen koltukları bir zamanlar kullandığım ve hoşnut olmadığım için gidipte onlara 60-70 YTL vereceğime geçen gün hepsiburada'nın yaptığı kampanya ile karşılaşınca ve de hepsiburadada ufak miktarda da çekim olunca kullanayım ürünü alayım dedim.Ayrıca araştırdımda piyasada ADORE baya ünlü ve güzel bir firma imiş. Yorumlarıda fena değil, gerçi herkes bel kısmından muvaffak değil ama orayıda yastıkla felan idare ederiz diye düşünüyoruz. Bu ADORE firmasının asıl merkezide Ankara'daymış üşenmeden gittim adamlarla konuştum ürünü gördüm ettim, ürün güzel ama mağazasında bile bu ürün 135 YTL dediler. Hepsiburada da ürün 128 YTL yanında CD towerın yanı sıra kartınıza görede kargoyu ücretsiz hale getirebiliyorsunuz.

~~~~~~~~Hepsiburada Satış Linki~~~~~~~~~~~~
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=273672&productid=ofisvlt200d

~~~~~~~~ADORE'nin sitesinden~~~~~~~~~~~~
     ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)

http://www.adoresistema.com.tr/home/tr/product_computer_details.asp?id=33

Ben siparişimi verdim aslında ama genede DH'cilere bir danışayım dedim, acaba sıcak fırsat niteliği taşıyormu diye?

• valla bende düşünüyorum ama bu çin malları çok dayanıksız

geçen sene bu tarz biey aldım

ayakları plastik olduğundan 1 sene sonunda kırıldı

arkalık ve oturma kısmını ağlayan yerde plastik oda kırıldı

o yüzden ayağı ve oturma yer bağlantısı metal olan bişeyler arıyorum
  • JackDaniels arkadaşım sanırım bu ürünler Türkiye'de hatta ve hatta Ankara'daki fabrikalarında üretiliyor diye biliyorum, ayriyetten her ne kadarda bana sorun çıkarsada ADOREStore bana yakın, en ufak bir memnuniyetsizliğimde hem onların hemde hepsiburadanın başını ağrıtabilirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bussinesstr

JackDaniels arkadaşım sanırım bu ürünler Türkiye'de hatta ve hatta Ankara'daki fabrikalarında üretiliyor diye biliyorum, ayriyetten her ne kadarda bana sorun çıkarsada ADOREStore bana yakın, en ufak bir memnuniyetsizliğimde hem onların hemde hepsiburadanın başını ağrıtabilirim diye düşünüyorum.

valla bence çin malı

çünkü bendeki sigma ile aynı parçalar nerdeyse

sadece kendi marksını vuruyor

kırılmaya bi garanti vereceklerini sanmıyorum

bi ara kadıköydeki koltukçuşara uğramam lazım
  • çin malları sağlığınızı tehtid ediyor benden söylemesi ucuz mal alıyorum diye sağlığınızdan olmayın .
  • wallahi bilmiyorum ki arkadaşlar ürün gelince bir bakalım, şayet hoşnut olmadığım bir durum söz konusu olursa bu konu altından devam ederim ne olacağına dair olacakları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

çin malları sağlığınızı tehtid ediyor benden söylemesi ucuz mal alıyorum diye sağlığınızdan olmayın .

Var mı bilgi, belge?

Yazmış olmak için yazmayalım lüyfen.
  • Adore tamamen turk malıdır. fabrıkaları da ankarada. adore marka mobilyaları kendınız kuracaksanız en ucuz ulstaki itfaiye meydanından, yok "eve teslim kurulmuş olsun" derseniz de sitelerde karacakaya caddesindeki showroomdan alın. adore urunlerı nette bircok magazada, praktiker, tekzen, koctas vb yerlerde satılıyor ama oralarda cok pahalı.

yalnız konuyu acan arkadasın yerınde olsam evıme cok yakın adorestoredan kurulmus halde 135e alırdım. kurmak ıcın kendimi kasmazdım...
  • Adorenin çalışma koltuğunu ve masasını kullanıyorum.

Kurulum inanın çok basit yönergeler çok açıklayıcı çalışma koltuğunu kurmak 15 dakikanızı anca alacaktır.

Masasını oldukça kaliteli buldum. Koltuk verdiğiniz paraya göre iyi, belki biraz daha kaliteli olabilirdi

Benim kullandığım çalışma koltuğu aşağıdaki

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=271848&productid=ofisvlt0241

• gayet güzel bir ürün sanırım bugün ben de spariş vericem..
  • 2 yıl önce adore koltuk almıştım, 2. gün yıldız ayaklığın biri kırılmıştı, firma ile iletişime geçmiştim ve yenisini (kargo kendilerine ait olmak üzere) 3 günde ulaştırmışlardı. 2 yıldırda sorunsuz kullanıyorum. Bence düşünmeden alın.
  • taksoyy kardeş aklımdanda geçmedi değil ama işte orasıda taksitle alışverişte kıllık çıkardı bende kızdım dedimki sizin ürününüz hepsiburada.com hem daha uyguna satıyor hem taksiktli hemde hediyeli dedim, yapabileceğimiz birşey yok dediler...Dedim walla kendiniz bilirsiniz...Aldım gitti işte hepsiburadadan...Sağlık olsun...

Dirtect kardeş saygılar, kaliteyi onayladığın için, hele hele sen onaylayınca içime bir su serpildi sanki

deitel kardeş yorumları görüyorsun ben aldım, sende kaçırma bu fırsatı, sende al sende görüşlerini paylaş, paylaşalım...

bu arada emir hattab arkadaşa da ayrıca teşekkürler, adore firması hakkında yorumlarını ve yaşadıklarını paylaştığı için bizimle...

Ne güzel ya işte böyle bilinçli tüketicilik olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussinesstr -- 9 Ekim 2007; 12:28:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

2 yıl önce adore koltuk almıştım, 2. gün yıldız ayaklığın biri kırılmıştı, firma ile iletişime geçmiştim ve yenisini (kargo kendilerine ait olmak üzere) 3 günde ulaştırmışlardı. 2 yıldırda sorunsuz kullanıyorum. Bence düşünmeden alın.

işte benim derdim o

biraz kilolu olduğumdan plastik ayak kırılabiliyo

eskisi 1 sene sonunda kırılmıştı

şimdi metal olanlardan alıcam
  • beyler istanbul /şişlideyim kargo kaç para tutar acaba hepsiburada dan sipariş versek

yada kendim mi alsam mağazadan araba var...
  • bonus la 4 taksitte yada 8 taksitte alırsan kargo ücreti yok

diğer kartlara 15 lira civarı kargo ücreti var
  • yahu herşeye Ok'de bu kargo nerede güyaa hızlıgönderi haa...alla alla hayret edilecek bir durum...Pazar ödeme yaptım...Halen ortalarda yok???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bussinesstr

yahu herşeye Ok'de bu kargo nerede güyaa hızlıgönderi haa...alla alla hayret edilecek bir durum...Pazar ödeme yaptım...Halen ortalarda yok???

hepsiburada stoksuz çalışır... ne zaman temin ederlerse o zaman gönderirler hepsiburada böyle...

bu arada bu koltuğun çok benzerini carrefourda gördüm... 115 YTL etiketi vardı... denedim, oturup baktım çok rahattı ama 115 YTL çok yav...

öğrenci iken sanırım GOLDSİT marka bir koltuk almıştım.suni deri kaplama... müthiş sağlamdı şöyle ki yan kolları sadece alttan koltuğa bağlı olmasına rağmen üzerine bir tahta koyup (iki kolun üzerine düz bir tahta) o tahtanın üzerine çıkıp ampülleri değiştirebiliyordum

daha başka şeyler de oldu sağlamlığını test ettiğim ama şimdi burada anlattırmayın

bulsam aynısından hemen alacam..

not: 1 sene önce 75 YTL vermiştim...

• bende de bu tarz bir koltuk var geçen sene 130 milyona Tekzen'den almıştım.Hafiften dökülmeye başladı kenarları,derisi felan ama hala bir tarafları kırılmadı şaşıyorum120kilocuğum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

bende de bu tarz bir koltuk var geçen sene 130 milyona Tekzen'den almıştım.Hafiften dökülmeye başladı kenarları,derisi felan ama hala bir tarafları kırılmadı şaşıyorum120kilocuğum da

bendeki sigma kırıldı

ayağı ve arka tarafı tutan kol plastiği ortasından kırıldı

o yüzdenmetal arıyorum ama bakalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.