Şimdi Ara

ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
23.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw şu adore koltuk hakkında biri tarafısız bi yorum yapsın dişimi kırıcam.
    biri anya derken biri konya diyor ne iştir anlamadım?

ama eğer gerçektren çin malıysa hiç uğraşılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

yaw şu adore koltuk hakkında biri tarafısız bi yorum yapsın dişimi kırıcam.
    biri anya derken biri konya diyor ne iştir anlamadım?

ama eğer gerçektren çin malıysa hiç uğraşılmaz.

fabrikası anya(ankara) ile konya arasında olduğundan dolayı olmasın...hani havasından suyundan etkilenenler hesabı
  • hepsiburda da stoğa girme tarihi sürekli erteleniyor.1 aydan fazladır.
    ankarada fabrikada üretiliyorsa 1 ay uzun değil mi?
    fabrika mı yandı.
    yoksa Nasa dan parça mı bekliyorlar?

yoksa koltuklar gemiye yüklendi de çin den gelmesi mi bekleniyor???
    şimdi bir arkadaş ta çin malı deyince iyice uyuz oldum duruma valla....
  • Arkadaşlar sonuçta ben ürünü aldım ama bir sürü sebepten dolayı siparişimi iptal ettirip, paramı geri kurtarmayı bildim...Kargo berbat, ürüne denecek iki çift laf bile yok, nanay yani, hepsiburada isminede birşey demek istemiyorum, bu iş onlarla adorenin yaptığı dandik anlaşma sonucu kaynaklanan bir olay...o yüzden bu ürünü ve adore kategorisindeki ürünleri es geçin derim...SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bussinesstr

Arkadaşlar sonuçta ben ürünü aldım ama bir sürü sebepten dolayı siparişimi iptal ettirip, paramı geri kurtarmayı bildim...Kargo berbat, ürüne denecek iki çift laf bile yok, nanay yani, hepsiburada isminede birşey demek istemiyorum, bu iş onlarla adorenin yaptığı dandik anlaşma sonucu kaynaklanan bir olay...o yüzden bu ürünü ve adore kategorisindeki ürünleri es geçin derim...SAYGILAR...

1

2 Üzerin de çinde mi üretildi tr de mi üretildi hiç bişey yazmıyor kutuyu da bulamadım belki kutu üzerinde birşey yazıyordum ama türk malı olsa bile ürün dandik 4-5 ayda oturduğum kısmın süngeri dümdüz oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

bel destegi için şöyle bir ürün işinizi görebilir.
    http://www.onlineevtekstil.com/pinfo.asp?pid=3617
    casella koltuk iyi görünüyor.en azından ayakları metal.

Qantas, bir önceki mesajımda yanlış bağlantı vermişim (bahsettiğim koltuk da plastik ayaklı), onu düzelttim. Adore ve Casella marka iki koltuğun resimlerini bu mesajın altına ekliyorum.

Bahsettiğim Casella marka koltuğun asıl satış fiyatı 275 YTL. Ancak pazarlık sonucu 175'e iniyor. (Belli ki mağazaya geliş fiyatı çok daha düşük.) İnternette epey bir arama yaptım ama herhangi bir yerde satıldığını göremedim. Kendi sitesinde de ithal ürün şeklinde tanıtılıyor.

Bu seviyedeki fiyatlara şu an alabileceğim sadece bu iki koltuk var gibi görünüyor ve kafam iyice karışmış durumda. Aslen yorumlara göre Adore markaya hiç yaklaşmamam lazım ancak Casella'nın da kalitesini tam olarak kestiremediğim için kararsız kalıyorum.

Muhtemelen Adore marka koltuğun gelmesini bekleyip, inceleyip konforunu test ettikten ve arkadaşımın Casella marka koltuğuyla karşılaştırdıktan sonra karar vermem daha doğru olacak. Eğer Adore marka koltuğu beğenmezsem HepsiBurada'ya geri gönderip para iadesi isterim. Acaba bu durumda HepsiBurada kıllık çıkartır mı? Tecrübesi olan var mı?

Adore
     ADORE MANAGER PLUS YÖNETİCİ KOLTUĞU (SİYAH)
    Casella

• vahsikartal bu yeni resimdeki casella aynen metroda satılan sigma (89 ytl) ve kipada satılan tecso (indirimli 79 idi enson) koltuklara benziyor.
    kalitesini bilmiyorum ama arada nereyse 100 ytl fark var.yani bence indirimli fiyatı bile yüksek.ama tabi görmeden kalitesi için birşey denemez.ben sadece görünüş için söylüyorum.

ben de tüm şüphelerime ragmen adoreyi sipariş ettim.spotçulardakiler çok dandik,magazadakiler çok pahalı...bakalım kargo getirdiğinde eğer kutusunda made in P.R.C. ibaresi görürsem aynen teslim almadan kargocuya geri vereceğim.
    allahtan bu çinliler sanki matah şeyler üretiyormuş gibi her mallarına made in prc damgasını basıyorlar da anlıyoruz ne mal olduğunu.
  • Arkadaşlar daha öncede tartışmıştık.
    Bazı arkadaşlar sırt kısmıyla oturduğunuz kısmı birbirine bağlayan yan destek kollarının, yine ayakları plastik olan koltukların ayaklarının kırılabildiğini söylemişti. Doğrudur.

Kipa'larda Tesco marka adı altında satılan ayakları demir, yan kolları sadece oturduğunuz kısma montajlı çok güzel yönetici koltuğu var.
    2 seneye yakındır kullanılmasına rağmen hiçbir şey olmadı diyebilirim.

Malzeme kalitesi filanda çok güzel.
    Ankara'da Kipa açıldığında gidip bakmıştım, fiyatı 160 YTL filandı.
    Her dönem bir koltukta indirim yaparlar, işte o dönemde bu modeli denk getirirseniz 120 YTL civarında kaliteli bir koltuğunuz olur.
  • Ben Kipa,Carrefour,Metro felan hikaye diyorum arkadaşlarım...Walla Ankara'da olanlar bilirler Itfaiye(Saman) Pazarını...Walla ÜROSAN'ın çıkma bir koltuğunu aldımki hem rahat hem ergonomik hemde ekonomik hemide lüküs ...Arkadaşlarım evime gelince hayranlıkla konuşuyorlar koltuk hakkında...ulen patronmusun sen lan diyip geçip oturduktan sonra susuyorlar
  • Bu Casella koltuğu arkadaş kutusuz olarak mağazadan arabasına atıp getirmiş. Koltuğun sağına soluna da baktım, hiç bir yerinde "Made In" türünden bir yazı göremedim. Sadece koltuğun markasıyla TSE ve TSEK ibareleri vardı.

Görünüş açısından Sigma'nın koltuğuyla biraz benzese de yine de bir seviye daha kaliteli gibi duruyor. Sigma'nın derisi fotoğrafta daha çok naylonvari bir izlenim bırakıyor.

Ama sadece görünüşlerden yola çıktığımızda Adore hepsinden daha intizamlı ve estetiğe sahip gibi duruyor. Resimde tek rahatsız eden, bel bölümünün çökük gibi durması. Resimlerden ancak bu kadar yorum yapabiliyoruz. Artık koltuk geldiğinde Qantas'ın da belirttiği gibi sağını solunu iyice kurcalayıp nihai kararı vereceğiz. Ama inşallah teslimat çok fazla gecikmez. 31 Aralık olan son indirim gününü de 15 Ocak'a ötelemişler.

Yalnız benim sipariş sayfamda hediye olan CD rafı görünmüyor Qantas. Sende de öyle mi?

Ayrıca bilgi olsun diye aktarayım. 2 yıl önce hiç araştırma yapmadan, körlemesine sıradan bir mobilyacıdan 120 YTL gibi bir rakama aşağıdaki resimdeki koltuğu almıştım. Koltuk dayanım olarak canavar gibi. Bunu da işyerimde kullanıyorum. Üstüne çıkıp lamba değiştiğim, ya da ayaklarımı dinlendirmek için bağdaş kurup oturduğum bile oluyor zaman zaman. Halen daha tık yok koltukta. Sadece 3 kere tekerlek değiştim. (Tekerlekleri oluşturan yanlardaki daire şeklindeki plastikler dayanamayarak göbeği aşındı ve tekerleğin milinden ayrıldı.) Bir tekerleğin tanesini de 1-1,5 YTL'ye hırdavatçılardan rahatça temin edebiliyorum. Ama konfor olarak sıfıra sıfır; elde var sıfır. Adamı öldürüyor resmen. İnşallah yeni koltuk konfor ihtiyacımı karşılar...

• vahsikartal koltuğu sepete ekleyince raf eklenmiyor.bu sitenin hatası.ayrıca eklemek gerekiyor.müşt.hizm msg atıp rafı da siparişinize ekletin.
    40 ytl etmeyecek bir ürün aslında ama olsun.bedavaya alınır
  • raf olayı hepsiburadadamı?
  • Arkadaşlar bence hiç mi hiç hepsiburadadan bu tarz bir ürün almaya değmez...benden tekrarlanarak tavsiye...
  • quote:

Arkadaşlar bence hiç mi hiç hepsiburadadan bu tarz bir ürün almaya değmez...benden tekrarlanarak tavsiye...

sebep ne acaba arkadaşım aldı ben de denedim gayet güzel ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

quote:

Arkadaşlar bence hiç mi hiç hepsiburadadan bu tarz bir ürün almaya değmez...benden tekrarlanarak tavsiye...

sebep ne acaba arkadaşım aldı ben de denedim gayet güzel ?

ben de merak ettim neden hb dan bu tarz bir ürün alınmazmış?

eğer hb tekzen gibi adore satan yerlerden ucuza veriyorsa gidilir tekzen gibi yerlerden bakılır beğenilir alınır,
    cd lik de hediyeymiş zaten, keyifle de oturulur

• Walla bu konuyu ben açtım ve yaşadığım sorunları teker teker yazdım, beni nelere mahkum ettiler hepsini tektek yazdım...Okuyabilene...Anlamayıbilene...
  • okuduk hocam ben de tarafsız yorum yapıyorum siz ups kargodan şikayet etmişsiniz genelde neyse benimki yurtiçi kargoyla gelicek bakalım inş. sorun cıkmaz.
  • hb dan defalarca ürün aldım şükür bir sıkıntu yaşamadım,
    hatta burdan aldğm 2.el bir kablosuz modemin faturası dahi olmamasına rağmen ilgilenip sıfır ile değiştirdiler,
    gelen modemi begenmedim bir üst modelini yolladılar,

vx nano aldım 40 liraya 1 ay içinde geldi,
    verbatim dvd ler 1ytl iken 30 kuruşa aldım 2 hafta içinde yolladılar
    biraz iletişim kurma becerisi yeterli, yanlış fiyat da girseler yolluyorlar yani
  • öylede comiser, bana çok zorluk yaşattılar o açıdan veryansın ediyorum...bence almayın diyorum...sadece bir tavsiye...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.