Şimdi Ara

Adore Mobilya - 25/250 İndirim kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adoremobilya.com da 250 TL ve uzeri alisverislerinizde aninda 25 TL INDIRIM. Kupon kodu RAMAZAN25 i sepetinizde kullanin! Firsati kacirmayin, SON GUN 6 TEMMUZ!

Mesaj geldi telefona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı ürünleri hızlıalda daha uygun ve hızlıalın bkm ve avea indirimide uygulanabilir.
  • Şu Kampanyaları Mağazanız da da yapsanız ahh ayağınıza gelen müşterinin bi değeri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The North -- 1 Temmuz 2014; 3:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Şu Kampanyaları Mağazanız da da yapsanız ahh ayağınıza gelen müşterinin bi değeri yok

Sayın tt-cento,
    Her müşterimiz bizim için değerlidir, mağaza müşterisi, online müşterisi ve benzeri gibi bir ayrım yapmamız olası değildir.Mağazamızda dahil, farklı kanallarda, farklı zamanlarda ve farklı rakamlarla tanıtım amaçlı kampanyalarımız olmaktadır. Herkesin kampanyalarımızdan faydalanabilmesi için de bu kampanyaların mümkün olduğu kadar birbirleri ile kesişmemesine dikkat etmekteyiz.
    İlginize teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Şu Kampanyaları Mağazanız da da yapsanız ahh ayağınıza gelen müşterinin bi değeri yok

Sayın tt-cento,
    Her müşterimiz bizim için değerlidir, mağaza müşterisi, online müşterisi ve benzeri gibi bir ayrım yapmamız olası değildir.Mağazamızda dahil, farklı kanallarda, farklı zamanlarda ve farklı rakamlarla tanıtım amaçlı kampanyalarımız olmaktadır. Herkesin kampanyalarımızdan faydalanabilmesi için de bu kampanyaların mümkün olduğu kadar birbirleri ile kesişmemesine dikkat etmekteyiz.

Tüm ürünlerininiz ya internetlemagazanizla ya aynı ya daha pahali Balgat Mağazanız için daha iyi en azından burdaki Kampanyaları ordada bekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

Sayın tt-cento,

Tüm ürünlerininiz ya internetlemagazanizla ya aynı ya daha pahali Balgat Mağazanız için daha iyi en azından burdaki Kampanyaları ordada bekliyoruz

Sayın tt-cento,
    Talebiniz ilgili departmana iletilmiştir.
    Teşekkürler

• adoremobilya.com da üyelerimize özel 250 TL ve üzeri alisverislerinizde anında 25 TL İNDİRİM. Kupon kodu RAMAZAN25 i sepetinizde kullanın! Firsatı kaçırmayın, SON GÜN 6 TEMMUZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoremobilya -- 2 Temmuz 2014; 10:24:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCW %40 İndirim Kodu: 60TL
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adoremobilya.com da üyelerimize özel 250 TL ve üzeri alisverislerinizde anında 25 TL İNDİRİM. Kupon kodu RAMAZAN25 i sepetinizde kullanın! Firsatı kaçırmayın, SON GÜN 6 TEMMUZ!

@ranavalo
    @tamergungor2006
    @plt06
    @unermu
    @cvreshutt
    @vmrcdss
    @silverus
    @strahd_von_zorovich

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoremobilya -- 2 Temmuz 2014; 10:24:58 >
  • quote:

adoremobilya.com da üyelerimize özel 250 TL ve üzeri alisverislerinizde anında 25 TL İNDİRİM. Kupon kodu RAMAZAN25 i sepetinizde kullanın! Firsatı kaçırmayın, SON GÜN 6 TEMMUZ!

@ranavalo
    @tamergungor2006
    @plt06
    @unermu
    @cvreshutt
    @vmrcdss
    @silverus
    @strahd_von_zorovich

RAMAZAN25 yazdım ama kupon geçersiz diyor. lütfen bilgi verirmisiniz.
  • quote:

adoremobilya.com da üyelerimize özel 250 TL ve üzeri alisverislerinizde anında 25 TL İNDİRİM. Kupon kodu RAMAZAN25 i sepetinizde kullanın! Firsatı kaçırmayın, SON GÜN 6 TEMMUZ!

yakın zamanda dh'ye özel bir kampanya daha bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

quote:

@ranavalo
    @tamergungor2006
    @plt06
    @unermu
    @cvreshutt
    @vmrcdss
    @silverus
    @strahd_von_zorovich

RAMAZAN25 yazdım ama kupon geçersiz diyor. lütfen bilgi verirmisiniz.

adoremobilya.com sitemizde canlı desteğe başvurursanız kuponu kullanabilmeniz için yardımcı olurlar.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

Forum Donanıma özel kampanyalarımız devam edecektir fakat tarihini henüz bilmiyoruz.
  • dh ye özel bir kampanya bekliyorum bende. dönen sandalyelerden alcam ama çok pahalı :/
  • peşin para ile alacaksanız itfaiye meydanında adorenin spotçusu var 250 ye alacağını 200 e alırsın , bi ara mağaza fiyatının yarı fiyatına alıyorduk artık balgat mağazasıyla irtibatlılar sanırım o kadar indirim yapmıyorlar.(Ankara)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

Forum Donanıma özel kampanyalarımız devam edecektir fakat tarihini henüz bilmiyoruz.

Sürekli bilgisayar başında olduğumuz için şöyle kaliteli bel ve sırt ağrısı yapmayan kaliteli koltuk kampanyası bekliyoruz

• Konuyu daha yeni görüyorum ve bugün ofis koltuğu alıcaktım. Acaba başka indirim kodu olucak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegasAlexandros

Konuyu daha yeni görüyorum ve bugün ofis koltuğu alıcaktım. Acaba başka indirim kodu olucak mı ?

Sayın MegasAlexandros,
    Forumdonanım' a özel kampanyalarımız tekrar olacaktır fakat tarihi belli değildir. İsterseniz forumdonanımda düzenleyeceğimiz kampanyalardan sizi haberdar edebiliriz.
  • Beyaz yatak odası önerisi bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegasAlexandros

Konuyu daha yeni görüyorum ve bugün ofis koltuğu alıcaktım. Acaba başka indirim kodu olucak mı ?

Sayın MegasAlexandros,
    Forumdonanım' a özel kampanyalarımız tekrar olacaktır fakat tarihi belli değildir. İsterseniz forumdonanımda düzenleyeceğimiz kampanyalardan sizi haberdar edebiliriz.

Max Office Racing Yönetici Ve Çalışma Koltuğu neden hiç bir yerde stok yok lanet koltuğun ??????????????
  • quote:

Orijinalden alinti: WystRoupzt

quote:

Orijinalden alinti: adoremobilya

quote:

Orijinalden alinti: MegasAlexandros

Konuyu daha yeni görüyorum ve bugün ofis koltugu alicaktim. Acaba baska indirim kodu olucak mi ?

Sayin MegasAlexandros,
    Forumdonanim' a özel kampanyalarimiz tekrar olacaktir fakat tarihi belli degildir. Isterseniz forumdonanimda düzenleyecegimiz kampanyalardan sizi haberdar edebiliriz.
    Ilginize tesekkür ederiz.

Max Office Racing Yönetici Ve Çalisma Koltugu neden hiç bir yerde stok yok lanet koltugun ??????????????

Merhaba WystRoupzt,
    Max Office Racing Yönetici Ve Çalisma Koltugu ?u an adoremobilya.com stoklarynda mevcut de?ildir.Ttekrar olup olmayaca?y önümüzdeki hafta netle?ecektir. Bulundu?unuz ?ehirde Carrefour ma?azasy varsa oradan bakabilirsiniz ?u an Carrefourlarda saty?y devam etmektedir.
    Ylginiz için te?ekkür ederiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.