Şimdi Ara

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
8.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

SWD-03-NB-1 bu ürünüde ekleseniz listeye çok mutlu edersiniz bizi =)

https://www.adoremobilya.com/surgu-kapili-gardirop-noce-lake-beyaz?filter_name=SWD-03-NB-1

Sayın vwag,
    bahsetmiş olduğunuz renkteki ürün maalesef stoklarımızda yoktur.
    Teşekkürler
  • indirim kodundan istiyorum varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bu tarz ürünlerde fiyatlar çok farklılık gösteriyor paran varsa ayni ürünü teak ağacından alırsın sadece her sene yağlama bakımını yaparsın istersen dışarıda yağmur altında kullan ömür boyu işini görürsün tabi o parayla araba alırsın orası ayrı mesele ama buradaki ürün ile aynı işi görür. Eğer malzeme kötü ise değmez ama piyasası 300 luk bir ürün ise alınabilir .. Bu işten anlayan ve ürünü kullanan arkadaşların cevap vermesi lazim ... Kimisi 10 liralık hesap yapar kimisi almışken iyi alayım 150 lira olsun nasıl olsa çok uzun kullanacağım diyebilir . Telefonlara binlerce TL verirken kimse bu kadar düşünmüyor valla.
    Bu arada uygun ve sağlam VLT serisi bilgisayar sandalyelrini bekliyoruz hatta seçenek sunun uygun fiyat verin biz size kaç kişi çıkar diye forumca dönelim ..

Sayın isviçreli bilim adamı,
    Talepleriniz değerlendirilmektedir. Önerilerinizi bekleriz.
    İlginiz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Bence hiç cazip değil indirim falan yapıldığıda yok zira piyasa fiyatı bu..Koçtaş,İkea vs gibi yerlerde daha hoş modelleri var bu fiyata üstelik bu dolabın ray mekanizması eski mutfak dolaplarında kullanılan plastik tekerleğe sahip sürgülü mekanizmaya çok benziyor..Şimdi yeni nesil dolaplarda sürgülü modeller teleskopik mekanizmaya sahip ama sizinki öyle görünmüyor!Forumda birazda kullanıcı fikirlerine odaklansanız iyi edersiniz üstelik üyelerin ofis ve pc için istedikleri çalışma koltuklarında fiyatlarınız geçen senelere nazaran ikiye-üçe katladı tabi üyelerin fiyat indirimi istekleri gözardı ediliyor iki parçalık suntada indirim yapacağınıza işe yarar şeylerde indirim yaparsanız forum nezdinde pozitif etki uyandırırsınız..

Merhaba Teodor34,
    Öneri ve eleştirileriniz ilgili departmanlara iletilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

Kimseyi savunduğumuz falan yok ama satıcı yetkili arkadaşın yerinde olsam herhalde bu kadar sakin olamazdım;
    sana ne neden indirimli sattıkları, stoğu eritmek olabilir, satamamışlardır evvelinden, tutulmayan bir modeldir,keyfidir,
    ne dengesiz üyeler var forumda ya millet burda geze geze kendi çiftliği bellemiş burayı.

Adore'ye güvenmeyen başka firmaların dolap fırsatlarına baksın madem güven meselesi kesenin ağzını azcık açıvereceksin.
    yetkili arkadaş ; burda hem kampanya yapacaksınız hem millete tek tek cevap vereceksiniz bide hesap vereceksiniz
    üstüne de hakaretler yiyeceksiniz
    bırakın burda yapmayın şu kampanyaları ya.......
    ....................................................................zaten satıyorsunuz 5-10 fazla satayım derken azar işitmeyin diğer sitelerde
    vede kendi sitenizde yapın kampanyayı bu forumdaki çoğu üyeye layık değil bu indirimler.

Ben TEKZEN' den geçen yaz 149 tl ye almıştım ellerinde 1 tane idi internet sitesinden almıştım normalde 219 tl ye mi ne satıyorlardı.

diğer markalar-firmalar hem cinsi dolaplarda şu hinliğe kaçıyorlar diğer markalar

1. derinlik 60 cm değil 40-50 cm aralığında oluyor %33 ila %17 arasında mlz den kısmak demek
    2. adorelerde standart olan 182-183 cm diğer lerinde 160-180 cm aralığında oluyor burdanda %10 larda kısılmış oluyor
    3. diğerlerinindeki mlz kalitesini tam bilmiyorum ama kulplarda,menteşelerde,vidalarda muhakkak kalite farkı vardır

bu yazdıklarım 149 tlden daha ucuza bulacakalrı gardıroplarda olması muhtemel şeylerdir, bırakın bu zatlar alacaklarsa o ürünleri alsınlar

Sayın tamergungor2006,
    Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

• Ben aldım .. İhtiyaç var ve kaldığım yerde bundan daha ucuzu yok

• kaptım 1 tane. havale ile ödeme yaptım 141tlye geldi. daha önce adorenin kitaplığını almıştım 1 senedir kullanıyorum bir sıkıntı görmedim. inşallah gardropta da sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

ŞANSLI 110 bir stok bitirme kampanyasıdır!!!

BEKLEMEK YOK İNDİRİM KODUNUZU ALDIĞINIZ ANDA KULLANABİLİRSİNİZ!!!

Kod dağıtma işlemi ve satışlar 24 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 09:00 da başlayacaktır ve stoklar bitene kadar devam edecektir.

Stoklarımızda kalan son 110 adet Sürgülü İki Kapılı Gardırop SWD-02-WG-1 ve SWD-02-NC-1 fiyatını 300 TL den,

sadece DH forum üyelerine Özel,

Yarı fiyatına 149,90 TL ye indiriyoruz.

üstelik KARGO ve KDV DAHİL

Bu ürün 7 yıl garanti belgesiyle, adınıza faturalı olarak gönderilecektir.

Bu forumdan bize "indirim kodu istiyorum” konulu özel mesaj (pm) gönderin

Bu mesajınıza karşılık size hemen kullanabileceğiniz bir indirim kodu gönderilecektir.

Açıktan yapılan kod istekleri dikkate alınmayacaktır.

Kodlar size gönderildiği andan itibaren ürün stoğu bitene kadar geçerli olacaktır.

İndirimden yararlanmak için size verilen indirim kodunu sepetinizde kullanmanız gerekmektedir.

Fırsat ürününü incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    https://www.adoremobilya.com/index.php?route=product/search&filter_name=swd-02

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası

Kampanya koşulları

• Kampanyamız sadece DH forum üyeleri için geçerlidir.

• Verilen kodlar tek kullanımlıktır ve sadece belirtilen üründe geçerlidir.

• Her DH forum kullanıcısı 1 adet indirimli ürün alabilecektir.

• Kampanyamız 110 adet ürünle sınırlıdır. Stoklar bittiğinde kod gönderilme işlemi sona erecektir.

• Aynı posta adresine bir tek ürün gönderilecektir.

• Siparişler alışverişinizin ertesi günü MNG Kargoya teslim edilecektir. Teslimat süresi, teslimat adresinin merkeze uzaklığına göre değişim gösterebilmektedir. Kargoda olabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

• ben bu adoreye bayıldım hocam geçen gün de 89 liraya karyola almıştım yeğenime şimdi de aynı renk dolabını aldım. çalışma masası ve bilgisayar sandalyesine de kampanya yapsalar süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Adı üstünde donanımhaber yani burada teknoloji ile ilgili bilgisayar masası bilgisayar koltugu vs ürünlerin indirimleri çok tutar eger bu ürünlerde saglam indirim olursa fazlasıyla satış yapabilirsiniz.

Merhaba Engin.K,
    Forum donanım üyelerinin fikirlerini her zaman değerlendiriyoruz. Forum üyelerinden en çok gardırop üzerine talep geldiği için bu kampanyamız bu ürünlerde yapıldı.
    Sizin öneriniz de ilgili departmana iletilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

http://www.morhipo.com/adore-slide-compact-surgulu-kapakli-dolap/12380065/detay
    http://www.hepsiburada.com/liste/adore-surgu-kapili-gardirop-noce-beyaz-/productDetails.aspx?productId=mbadrswd03nb1&categoryId=18021423
    beyaz isteyen varsa

Sayın Lagari Hasan Çelebi,
    Linkini gönderdiğiniz iki ürün de, yine linkini gönderdiğiniz sitelerde fiilen bulunmamaktadır çünkü stokları bizim sitemiz de dahil hiçbir yerde yoktur. Görmenizin tek nedeni sitelerin ürün olmamasına rağmen stokları kapatmamalarıdır.

• quote:

quote:

https://www.adoremobilya.com/surgu-kapili-gardirop-noce-lake-beyaz?filter_name=SWD-03-NB-1

Sayın vwag,
    Teşekkürler

Stokta yok diyorsunuz fakat internet sitenizde stokta gözüküyor. Lütfen düzeltiniz.

Bu arada üründen aldım fakat alt rafı olmaması acayip canımı sıktı. =( keşke o alt rafıda yollasanız. Ben bir şekilde onu takardım.

• quote:

quote:

quote:

Sayın vwag,
    Teşekkürler

Stokta yok diyorsunuz fakat internet sitenizde stokta gözüküyor. Lütfen düzeltiniz.

Bu arada üründen aldım fakat alt rafı olmaması acayip canımı sıktı. =( keşke o alt rafıda yollasanız. Ben bir şekilde onu takardım.

Sayın vwag,
    Daha önce linkte göndermiş olduğunuz ürün SWD-03 olup, stoklarımızda mevcuttur fakat bu ürün kampanyamız dahilinde değildir.Size yanlış bilgilendirme yaptığımı şimdi fark ettim, bu hatalı bilgilendirme için üzgün olduğumu belirtirim.
    Anlayışınız için teşekkür ederim.

• selamm arkadaşımdan dolap kampanyası var diye duydum. Foruma sırf bu yüzden üye oldum.Ne yapcam.Yardım eder misiniz.
  • haski35 kullanıcısına yanıt
    adoremobilya nickli arkadaşa özel mesaj at kod istiyorum diye sonra ilk mesajdakli linkten adorenin sitesine gir üye ol ürünü al. havale ile ödeme yaparsan 141tlye geliyor. ben aldım sabah şuan kargo bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haski35

selamm arkadaşımdan dolap kampanyası var diye duydum. Foruma sırf bu yüzden üye oldum.Ne yapcam.Yardım eder misiniz.

Sayın haski35,
    İndirim kodu alabilmeniz için özel mesaj (pm) göndermeniz gerekmektedir.
  • sıcak değil
  • sıcak olmayan nedir anlayamadım? piyasada bu fiyata kapaklı markası modeli belli olmayan gardroplar satılıyor. adore gibi bilindik bir marka için bu fiyat gayet iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

adoremobilya nickli arkadaşa özel mesaj at kod istiyorum diye sonra ilk mesajdakli linkten adorenin sitesine gir üye ol ürünü al. havale ile ödeme yaparsan 141tlye geliyor. ben aldım sabah şuan kargo bekliyorum.

Sağol hocam ya Aldım dolabı valla mis gibi bir de yatak varmış indirimde 90tl, onu da aldım.harika oldu bunlar burda hep kampanya yapıyorlar mı? çalışma sandalyesine de ihtiyacı var

• Diğer gardroplarda geçerli ise kod alabilir miyim.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.