Şimdi Ara

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sama Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
8.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adoremobilya

ŞANSLI 110 bir stok bitirme kampanyasıdır!!!

BEKLEMEK YOK İNDİRİM KODUNUZU ALDIĞINIZ ANDA KULLANABİLİRSİNİZ!!!

Kod dağıtma işlemi ve satışlar 24 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 09:00 da başlayacaktır ve stoklar bitene kadar devam edecektir.

Stoklarımızda kalan son 110 adet Sürgülü İki Kapılı Gardırop SWD-02-WG-1 ve SWD-02-NC-1 fiyatını 300 TL den,

sadece DH forum üyelerine Özel,

Yarı fiyatına 149,90 TL ye indiriyoruz.

üstelik KARGO ve KDV DAHİL

Bu ürün 7 yıl garanti belgesiyle, adınıza faturalı olarak gönderilecektir.

Bu forumdan bize "indirim kodu istiyorum” konulu özel mesaj (pm) gönderin

Bu mesajınıza karşılık size hemen kullanabileceğiniz bir indirim kodu gönderilecektir.

Açıktan yapılan kod istekleri dikkate alınmayacaktır.

Kodlar size gönderildiği andan itibaren ürün stoğu bitene kadar geçerli olacaktır.

İndirimden yararlanmak için size verilen indirim kodunu sepetinizde kullanmanız gerekmektedir.

Fırsat ürününü incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    https://www.adoremobilya.com/index.php?route=product/search&filter_name=swd-02

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası

Kampanya koşulları

• Kampanyamız sadece DH forum üyeleri için geçerlidir.

• Verilen kodlar tek kullanımlıktır ve sadece belirtilen üründe geçerlidir.

• Her DH forum kullanıcısı 1 adet indirimli ürün alabilecektir.

• Kampanyamız 110 adet ürünle sınırlıdır. Stoklar bittiğinde kod gönderilme işlemi sona erecektir.

• Aynı posta adresine bir tek ürün gönderilecektir.

• Siparişler alışverişinizin ertesi günü MNG Kargoya teslim edilecektir. Teslimat süresi, teslimat adresinin merkeze uzaklığına göre değişim gösterebilmektedir. Kargoda olabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

• Değerli Forum Üyeleri,

Kod dağıtma işlemi yarın sabah 09:00 itibarı ile devam edecektir.Bu süre zarfında özel mesajdan kod talebinde bulunmaya devam edebilirsiniz. Yarın sabah 09:00' dan itibaren gönderim sırasına göre kodlarınız verilecektir.

İlginiz için teşekkür ederi
    z.

• quote:

quote:

ŞANSLI 110 bir stok bitirme kampanyasıdır!!!

BEKLEMEK YOK İNDİRİM KODUNUZU ALDIĞINIZ ANDA KULLANABİLİRSİNİZ!!!

Kod dağıtma işlemi ve satışlar 24 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 09:00 da başlayacaktır ve stoklar bitene kadar devam edecektir.

Stoklarımızda kalan son 110 adet Sürgülü İki Kapılı Gardırop SWD-02-WG-1 ve SWD-02-NC-1 fiyatını 300 TL den,

sadece DH forum üyelerine Özel,

Yarı fiyatına 149,90 TL ye indiriyoruz.

üstelik KARGO ve KDV DAHİL

Bu ürün 7 yıl garanti belgesiyle, adınıza faturalı olarak gönderilecektir.

Bu forumdan bize "indirim kodu istiyorum” konulu özel mesaj (pm) gönderin

Bu mesajınıza karşılık size hemen kullanabileceğiniz bir indirim kodu gönderilecektir.

Açıktan yapılan kod istekleri dikkate alınmayacaktır.

Kodlar size gönderildiği andan itibaren ürün stoğu bitene kadar geçerli olacaktır.

İndirimden yararlanmak için size verilen indirim kodunu sepetinizde kullanmanız gerekmektedir.

Fırsat ürününü incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    https://www.adoremobilya.com/index.php?route=product/search&filter_name=swd-02

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası

Kampanya koşulları

• Kampanyamız sadece DH forum üyeleri için geçerlidir.

• Verilen kodlar tek kullanımlıktır ve sadece belirtilen üründe geçerlidir.

• Her DH forum kullanıcısı 1 adet indirimli ürün alabilecektir.

• Kampanyamız 110 adet ürünle sınırlıdır. Stoklar bittiğinde kod gönderilme işlemi sona erecektir.

• Aynı posta adresine bir tek ürün gönderilecektir.

• Siparişler alışverişinizin ertesi günü MNG Kargoya teslim edilecektir. Teslimat süresi, teslimat adresinin merkeze uzaklığına göre değişim gösterebilmektedir. Kargoda olabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

• Değerli Forum Üyeleri,

Kod dağıtma işlemi yarın sabah 09:00 itibarı ile devam edecektir.Bu süre zarfında özel mesajdan kod talebinde bulunmaya devam edebilirsiniz. Yarın sabah 09:00' dan itibaren gönderim sırasına göre kodlarınız verilecektir.

İlginiz için teşekkür ederi
    z.

Allah size kolaylik versin. Belirtilen iki renk seçeneğinde indirim yapıyoruz denmesine ragmen koltuk isteyeni mi ararsin, fatkli model isteyemi mi, tüm gardroplarda indirim var mi diye sorani mi...
    Okul donemi olan bugünlerde marketlere bayilere urun yetistiremiyorken bir de bu sorulara cevap vermeyin bence. Ilk mesajınız gayet anlaşılır halbuki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haski35 kullanıcısına yanıt
    vallahi ben ilk defa gördüm. ama daha önce de kampanya yapmışlar ben görmemişim. takip etmek lazım. yakında başka kampanyalar da yapabilirler.
  • öğrencilere 10 numara oluyor böyle kampanyalar
  • 149 cok sanki... 110 tl olsaydi bari
  • tek çekim aldım 143,90 tl oldu :D çok iyi
  • Bunun biraz daha genişi lazım hocam ilerki kampanyalarda daha geniş modeller de bekliyoruz.
  • Ben aldım bir adet dolap Gecen hafta kitaplik da almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

vallahi ben ilk defa gördüm. ama daha önce de kampanya yapmışlar ben görmemişim. takip etmek lazım. yakında başka kampanyalar da yapabilirler.

eyvallah
  • siz hiç 150 tl ye bilmem ne wood demonte mobilya almadınız heralde. kurmak için 1 mobilyacı 1 marangoz. aynı üründende 3 tane gerekiyor. demontede adore çok başkadır.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    aynen haklısın adore kitaplık aldım. 20dk da tek başıma kurdum adorenin parçaları da kolay kuruluyor içinden gerekli tüm alet edevat çıkıyor. kurma klavuzu da gayet açık.
  • hocam stoklar bitmediyse ve kaçırmadıysam bir kod da ben alabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xander1977

hocam stoklar bitmediyse ve kaçırmadıysam bir kod da ben alabilir miyim acaba?

Merhaba xander1977,
    İndirim kodu için özel mesaj (pm) göndermeniz gerekmektedir.
    İlginize teşekkür ederiz.
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    Okkkkk

gönderttim pm den de.
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    hocam aldım ürünü,

tişikkürler adore mobilya
  • Ben çarşamba günü sipariş vermiştim.hala gelmedi.nasıl bilgi alabilirim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haski35

Ben çarşamba günü sipariş vermiştim.hala gelmedi.nasıl bilgi alabilirim acaba.

Merhaba haski35,
    Aşağıda gönderdiğim linke tıklayıp, sipariş numaranızı girerek kargo takibinizi yapabilirsiniz.
    İyi günlerde kullanın.

https://www.adoremobilya.com/kargonuzu-nasil-takip-edersiniz
  • quote:

Sağol hocam ya Aldım dolabı valla mis gibi bir de yatak varmış indirimde 90tl, onu da aldım.harika oldu bunlar burda hep kampanya yapıyorlar mı? çalışma sandalyesine de ihtiyacı var

hangi yatağı aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

quote:

Sağol hocam ya Aldım dolabı valla mis gibi bir de yatak varmış indirimde 90tl, onu da aldım.harika oldu bunlar burda hep kampanya yapıyorlar mı? çalışma sandalyesine de ihtiyacı var

hangi yatağı aldın

hocam yatak değil de yanlış yazmışım,karyola vardı onu aldım.fiyatı 12 ekime kadar geçerliymiş bi bak istersen.misafir odasına lazımdı aldım walla.

• quote:

hocam yatak değil de yanlış yazmışım,karyola vardı onu aldım.fiyatı 12 ekime kadar geçerliymiş bi bak istersen.misafir odasına lazımdı aldım walla.

Şimdi oldu, karyolayı bende gördüm yatak deyince heyecan yaptım birden delikanlıya lazımdıda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.