Şimdi Ara

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
8.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyacım var da çekmeceli değilmiş,çekmeceli modellerin de fiyatı beni aşıyor hayırlı satışlar.
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    300 tl mi .. Yuhh biz burada 300 tlye 4 kapılı olanını satıyoruz
  • Adore VLT-270-DR-1 Manager Elite Yönetici Koltuğu için kampanya yok mu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 26 Eylül 2014; 17:22:34 >
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    dolap bugün elime ulaştı. ancak bu dolabı alanları kötü bir süpriz bekliyor mng kargo rezaleti. mng kargo personeli apartman kapısına geldi ben bunu yukarı çıkartmam hamal değilim dedi. zaten 1.kat. 20basamak çıkılacak. yalvar yakar bir ucundan ben tutarak eve çıkarttım. çok ağır bir dolap. taşıyabilecek biri değilseniz bir daha düşünün alırken. daha önce ups kargodan bundan daha ağır ürünleri evimin kapısına kadar getirdiğini biliyorum. buradan adoremobilyanın yetkilisine sesleniyorum çalıştığınız kargo şirketini uyarın müşterinin evine kadar getirsinler sonuçta bunun için para alıyorlar. yada kargo şirketini değiştirin.
  • evet çok ağırdır, tek başınıza kaldırmayın belinizi incitirsiniz,
    2 kez bu yükü çektim bilirim, birini arkadaşa almıştım kargo kapıya kadar getirdi ama ben onu içeriye kadar güç bela taşıdım
    zorlamadan, az kımıldata kımıldata duvara dayaya dayaya işte yanlızlığın getirdiği dezavantajlar.

kargo görevlisinin o paketi merdivenden çıkarması imkansız gibi bir şey anca 2 kişi çıkarabilir onu
    kargo şubesinin böyle ağır yüklerde dağıtıma 2 kişi çıkarması gerek.
  • 2 kişi geldi kargo görevlisi olarak ama biri ben hamal değilim deyip işin içinden çıktı. belim ağrıdı eve sokana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

dolap bugün elime ulaştı. ancak bu dolabı alanları kötü bir süpriz bekliyor mng kargo rezaleti. mng kargo personeli apartman kapısına geldi ben bunu yukarı çıkartmam hamal değilim dedi. zaten 1.kat. 20basamak çıkılacak. yalvar yakar bir ucundan ben tutarak eve çıkarttım. çok ağır bir dolap. taşıyabilecek biri değilseniz bir daha düşünün alırken. daha önce ups kargodan bundan daha ağır ürünleri evimin kapısına kadar getirdiğini biliyorum. buradan adoremobilyanın yetkilisine sesleniyorum çalıştığınız kargo şirketini uyarın müşterinin evine kadar getirsinler sonuçta bunun için para alıyorlar. yada kargo şirketini değiştirin.

Merhaba leonidas26,
    Kargo firması ile anlaşmamız kesinlikle kapıya teslim şeklindedir fakat maalesef zaman zaman bu tip sorunlar yaşanmaktadır. Bu tarz sorunların olmaması için çözüm geliştirmeye çalışılmaktadır.Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür eder, gardırobunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Adore VLT-270-DR-1 Manager Elite Yönetici Koltuğu için kampanya yok mu?...

Merhaba WanDoGa,
    Talepleriniz değerlendirilmektedir.
    Teşekkür ederiz.
  • Selam iki tane için kod alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ben evde yokken gelmiş ürün. Kargo görevlisi 2 kişi 4. kattaki dairemin kapısına kadar problemsiz çıkarmış. Yanlız eşime bunun içinde ne var çok ağır diye veryansın etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faik111

Selam iki tane için kod alabilir miyim

Merhaba faik111,
    İndirim kodu için özel mesaj göndermeniz gerekmektedir.
    Her üye ancak tek bir indirim kodu alabilmektedir.
    İlginiz için teşekkür ederiz.
  • Zahmet olmazsa bir ricam olacak. Kurulumu tamamlayan arkadaşlar birkaç fotoğrafla konuyu destekleyebilir mi?
  • MissedCall M kullanıcısına yanıt
    aynen ben de daha kuramadım ancak kullanım klavuzundan 25 numaralı parça bende eksik. sizde de eksik mi acaba gerekli birşey mi yardımcı olursanız sevinirim
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi sipariş ediyorum. Parçalar hakkında bir bilgim yok. Ortaya çıkan ürünün odada nasıl durduğunu merak etmiştim sadece. Kurulumu tamamladığınızda bir fotoğraf atarsanız sevinirim.
  • quote:

aynen ben de daha kuramadım ancak kullanım klavuzundan 25 numaralı parça bende eksik. sizde de eksik mi acaba gerekli birşey mi yardımcı olursanız sevinirim

Size konu ile ilgili özel mesaj gönderilmiştir.
  • MissedCall M kullanıcısına yanıt
    tamam hocam dolabı şimdi kurdum. birazdan resim koyarım.
  • bende onveden beyaz olani almistim guzek urun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Selamlar ilgili parça bende de eksik çıktı ilgilenebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @adoremobilya'ya sesleniyorum: Ürünleriniz arasında cam kapaklı kitaplık modellerini görmek istiyoruz.
    Aşağıda fotoğraftaki gibi ürünler satmanızı istiyoruz. İki tane alıp yan yana koymak istiyorum.
    Kitapları fazla olanlar için uygun bir ürün olur. Şu an sattığınız ürünler hem geniş değil, hem derin değil, hem de cam kapaklı değil.

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronica -- 27 Eylül 2014; 23:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesty nazgul

quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Selamlar ilgili parça bende de eksik çıktı ilgilenebilir misiniz

o eksik parçanın işlevini çözdüm arkadaşlar. kayar kapakların dolabın yan yüzeyine pat diye çarpmasını önleyecek yumuşak plastik yapışkan parça olması gerekiyor. yoksa şimdi aç kapa yaparken yan yüzeye çarpınca pat diye ses yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.