Şimdi Ara

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
8.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.adoremobilya.com/advantage-tek-kisilik-karyola-wenge

Merhabalar, ürünüm ulaştı. 10/15 dakikada şarjlıyla kurdum, 70 kiloyum sarsıntı yok ama güven hisside yok.
    Destek amaçlı; Demir profillerine alttan baza ayağı takmayı düşünüyorum, ne dersiniz
    Ayrıca profillere çelik denilmiş açıklamada, ama alakası yok, 2cm kare demir profil, nasıl esnediğine inanamasınız...

Aynı boyutta askeri demir malzeme kutularım var, onları koydum profillerin altınada güvenim arttı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 10 Ekim 2014; 18:55:01 >

• Bizim de eksik ürünler gelmedi, ürünün birisi defo tarzı hatalı çıktı bilgileri PM ile bayramdan önce verdik ama hala geri dönüş yok
    Adore dolandırıp kaçtı mı yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrtezyen -- 10 Ekim 2014; 23:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arrtezyen A kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında özel mesaj gönderilmiştir.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

ŞANSLI 110 bir stok bitirme kampanyasıdır!!!

BEKLEMEK YOK İNDİRİM KODUNUZU ALDIĞINIZ ANDA KULLANABİLİRSİNİZ!!!

Kod dağıtma işlemi ve satışlar 24 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 09:00 da başlayacaktır ve stoklar bitene kadar devam edecektir.

Stoklarımızda kalan son 110 adet Sürgülü İki Kapılı Gardırop SWD-02-WG-1 ve SWD-02-NC-1 fiyatını 300 TL den,

sadece DH forum üyelerine Özel,

Yarı fiyatına 149,90 TL ye indiriyoruz.

üstelik KARGO ve KDV DAHİL

Bu ürün 7 yıl garanti belgesiyle, adınıza faturalı olarak gönderilecektir.

Bu forumdan bize "indirim kodu istiyorum” konulu özel mesaj (pm) gönderin

Bu mesajınıza karşılık size hemen kullanabileceğiniz bir indirim kodu gönderilecektir.

Açıktan yapılan kod istekleri dikkate alınmayacaktır.

Kodlar size gönderildiği andan itibaren ürün stoğu bitene kadar geçerli olacaktır.

İndirimden yararlanmak için size verilen indirim kodunu sepetinizde kullanmanız gerekmektedir.

Fırsat ürününü incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    https://www.adoremobilya.com/index.php?route=product/search&filter_name=swd-02

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası

Kampanya koşulları

• Kampanyamız sadece DH forum üyeleri için geçerlidir.

• Verilen kodlar tek kullanımlıktır ve sadece belirtilen üründe geçerlidir.

• Her DH forum kullanıcısı 1 adet indirimli ürün alabilecektir.

• Kampanyamız 110 adet ürünle sınırlıdır. Stoklar bittiğinde kod gönderilme işlemi sona erecektir.

• Aynı posta adresine bir tek ürün gönderilecektir.

• Siparişler alışverişinizin ertesi günü MNG Kargoya teslim edilecektir. Teslimat süresi, teslimat adresinin merkeze uzaklığına göre değişim gösterebilmektedir. Kargoda olabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

• Değerli Forum Üyeleri,

Kampanyamızda satışta olan SWD-02-NC-1 kodlu NOCE renkli gardırobun stoğu tükenmiştir.

SWD-02-WG-1 kodlu WENGE rengi gardırobun satışı devam etmektedir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• kampanya daha bitmedi neden konumunu değiştirdininiz konunun!!
    Bu arada ürünüm bu gün geldi, kesinlikle 1 kişinin yapacağı iş değil.
    İdare eder konumunda, yapılması zor geldi bana (hazıra alışmışız demekki)
    Paket olarak çok ağır, kargocu tek başına getirmiş. Az daha apartmanın girişine bırakacakmış.
    Sürgü kapakları tam kapanmıyor, arka ve yan kısımları zor yaptık.
    Alınan alınmıştır, çokta uygun aldığımı düşünmesemde havale ile 141 TL ye mal oldu...
    Alt kısımda 1 tane raf daha olması gerekirdi bence.
    örnek: http://www.hizlial.com/adore-swd-03-lt-1-surgu-kapili-gardirop-latte/10348364

şu üründe raflı isteyenlere

http://www.hizlial.com/modern-trend-3-kapili-gardirop-beyaz/10194676?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10194676

ölçü olarak çok fark yok ama daha fazla detay var, rafları fazla....

• quote:

Orijinalden alıntı: altayliyim

kampanya daha bitmedi neden konumunu değiştirdininiz konunun!!
    Bu arada ürünüm bu gün geldi, kesinlikle 1 kişinin yapacağı iş değil.
    İdare eder konumunda, yapılması zor geldi bana (hazıra alışmışız demekki)
    Paket olarak çok ağır, kargocu tek başına getirmiş. Az daha apartmanın girişine bırakacakmış.
    Sürgü kapakları tam kapanmıyor, arka ve yan kısımları zor yaptık.
    Alınan alınmıştır, çokta uygun aldığımı düşünmesemde havale ile 141 TL ye mal oldu...
    Alt kısımda 1 tane raf daha olması gerekirdi bence.
    örnek: http://www.hizlial.com/adore-swd-03-lt-1-surgu-kapili-gardirop-latte/10348364

şu üründe raflı isteyenlere

http://www.hizlial.com/modern-trend-3-kapili-gardirop-beyaz/10194676?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10194676

ölçü olarak çok fark yok ama daha fazla detay var, rafları fazla....

Merhaba altayliyim,

Öncelikle konunun konumu ile ilgili tarafımızdan herhangi bir değişikliklik yapılmadığını belirtmek isteriz.

Sürgü kapakların tam kapanmaması genellikle montajdan kaynaklı bir durum olmaktadır. Montaj kılavuzunu inceleyerek yaptığınız montajı lütfen tekrar gözden geçirin. Fakat buna rağmen sıkıntı devam ediyorsa lütfen bize başvurunuz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• adoremobilya kullanıcısına yanıt
    Biten sıcak fırsatlara alınmış konu, bunuda size değil sayfa yöneticisine söyledim.

Benim için büyük bir sorun değil, belki zemin kaynaklı olabilir. Bütün birleşen parçaların birbirine yapıştığını gördüm.
  • altayliyim kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederiz.
  • eksik parça gönderildi tarafıma ulaştı teşekkür ederim adore mobilya.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Biz teşekkür ederiz, iyi günlerde kullanın.
  • Bu sabah 1 adet siparişte bulundum çok uygun fiyat 7yıl garanti ve adore müşteri memnuniyetini düşünürsek kaçırılmaması gereken fırsat diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceriksizim, ürün montajını yapamadım. Tavanına(üst parça), yan parçalardan birinin vidalama yuvasına zarar verdim ve plastik vidaların ikisi içinde kırıldı. Arkalığını da yaraladım. Hatta kendimi bile.Ayrıca alt taban paramparça oldu. Kurulum için Çankaya'ya servis gönderebiliyor musunuz? Bu saydığım parçaların ve montajın ücreti ne kadardır? Hangi saatlerde servis verilebiliyor? Acil kurdurtmam gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Beceriksizim, ürün montajını yapamadım. Tavanına(üst parça), yan parçalardan birinin vidalama yuvasına zarar verdim ve plastik vidaların ikisi içinde kırıldı. Arkalığını da yaraladım. Hatta kendimi bile.Ayrıca alt taban paramparça oldu. Kurulum için Çankaya'ya servis gönderebiliyor musunuz? Bu saydığım parçaların ve montajın ücreti ne kadardır? Hangi saatlerde servis verilebiliyor? Acil kurdurtmam gerekli.

Merhaba hurshit,
    Geçmiş olsun. Sitemizdeki canlı destek hattına yazarsanız size yardımcı olacaklardır.
  • BU DOLABI ALDIĞIMA ALACAĞIMA PİŞMAN OLDUM. O KADAR DAYANIKSIZ Kİ. İLK TAŞINDIĞIMDA KIRILDI BİLE. HEM ALTTAN PARÇA KIRILDI ALTI TUTMUYOR. HEMDE ARKASINDAKİ İNCE MUKAVVA ÇIKTI. YAZIK GÜNAH OLDU 150 TL PARA VERDİK. 10 YILLIK TEPE MOBİLYADAN ALDIĞIM DOLAP KİTAPLIK 5 KERE TAŞINMASINA RAĞMEN HALA SAPA SAĞLAM. SİZ SİZ OLUN BU FİRMADAN BİRŞEY ALMAYIN. ÇOK DAYANIKSIZ. PARANIZA YAZIK.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba leonidas26,
    Sitemizdeki online yedek parça talep formunu doldurursanız, müşteri hizmetleri departmanımız size yardımcı olmaya çalışacaklardır. Veya iletişim bilgilerinizi özel mesaj yolu ile gönderebilirseniz konu ile ilgili sizi arayacaklardır.
    Teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.