Şimdi Ara

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
8.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MNG kargoyla çok sorun yaşanıyor umarım yakın zaman da MNG dışında ki firmalarlada çalışırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adore mobilyanın telefonu nedir bilen var mı? dolaptaki eksik parçayı hala göndermediler. iletişime geçecek dediler 3 gün geçti arayan yok. gerçekten ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

adore mobilyanın telefonu nedir bilen var mı? dolaptaki eksik parçayı hala göndermediler. iletişime geçecek dediler 3 gün geçti arayan yok. gerçekten ayıp.

Merhaba leonidas26,
    Eksik parça bu gün kargoya verilecektir.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

MNG kargoyla çok sorun yaşanıyor umarım yakın zaman da MNG dışında ki firmalarlada çalışırsınız.

Merhaba fds14,
    Eleştirileriniz dikkate alınmakta ve gerekli değerlendirilmeler firmamız tarafından yapılmaktadır.
    İlginiz için teşekkür ederiz.
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    mng kargo gerçekten sıkıntılı ya. ben bu gün başika bir firmadan zigon sehpa aldım almaz olaydım. geldiğinde kırık çıktı şimdi geri götürecez diye uğraşıyorum.
  • quote:

mng kargo gerçekten sıkıntılı ya. ben bu gün başika bir firmadan zigon sehpa aldım almaz olaydım. geldiğinde kırık çıktı şimdi geri götürecez diye uğraşıyorum.

Dünyanın en kötü kargo firması olarak seçilmiş şirket. Bu konuda üstün başarılılar, umarım sorununuz çözülür kısa zaman da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksik parça için pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

adore mobilyanın telefonu nedir bilen var mı? dolaptaki eksik parçayı hala göndermediler. iletişime geçecek dediler 3 gün geçti arayan yok. gerçekten ayıp.

Merhaba leonidas26,
    Teşekkürler.

kardeşim ve ben 2 tane ürün aldık fakat forumda da yer forumdaşların söylediği gibi dolap kapağının çarpmasını engellemek için olan aparatlar dan ikisinden de çıkmadı tüm ürünlerin koymayı unutuyorsunuz

dolabın birisinde arka kısım diğerinde ise yan tarafta defo tarzı (defolu ürün satmadığınızı belirttiğinizi mesajlarda okudum) hasar mevcut

mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arrtezyen

quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Merhaba leonidas26,
    Teşekkürler.

kardeşim ve ben 2 tane ürün aldık fakat forumda da yer forumdaşların söylediği gibi dolap kapağının çarpmasını engellemek için olan aparatlar dan ikisinden de çıkmadı tüm ürünlerin koymayı unutuyorsunuz

dolabın birisinde arka kısım diğerinde ise yan tarafta defo tarzı (defolu ürün satmadığınızı belirttiğinizi mesajlarda okudum) hasar mevcut

mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Merhaba arrtezyen,
    İletişim bilgilerinizi özel mesaj yolu ile verebilirseniz, bayram bitiminde müşteri hizmetleri departmanımız sizinle bağlantıya geçecektir. Sorununuz çözülecektir, lütfen endişeniz olmasın.Başvuruda bulunan bütün değerli üyelerin sıkıntıları giderilmektedir.
    İyi bayramlar dileriz.

• @adoremobilya
    Siteninzden sipariş geçdim"Sipariş no 619840" karyola aldık, online bankacılıkdan eft gönderdim..
    Siparişi yaptık abi, arayan soran yok, mail atıyorum kontrol edin onaylayıp, kargoya teslim edin diye cevap yok, ararız açan yok.
    Bu nasıl iş
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    normal bence bayram yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

@adoremobilya
    Siteninzden sipariş geçdim"Sipariş no 619840" karyola aldık, online bankacılıkdan eft gönderdim..
    Siparişi yaptık abi, arayan soran yok, mail atıyorum kontrol edin onaylayıp, kargoya teslim edin diye cevap yok, ararız açan yok.
    Bu nasıl iş

Merhaba Ch4ylak,
    Bayram nedeni ile size daha önce cevap verilememiştir. Siparişiniz kontrol edildi, bu gün kargoya teslim edilecek.
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    eksik parçası gelen var mı?
  • quote:

Merhaba leonidas26,
    Eksik parça gönderi işlemleriniz yapıldı fakat bayram nedeni ile gecikme olmuş olabilir.
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    hangi kargo şirketiyle ve gönderi numarası nedir? takibini yapayım
  • Dün aldım, bügün kargoda ama takip edemiyorum. Garanti bonus ile tek çekimde 143.9 TL ye alabiliyorsunuz.
  • quote:

hangi kargo şirketiyle ve gönderi numarası nedir? takibini yapayım

Müşteri hizmetleri departmanımız size konu hakkında telefon ile bilgi verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slyvestris

Dün aldım, bügün kargoda ama takip edemiyorum. Garanti bonus ile tek çekimde 143.9 TL ye alabiliyorsunuz.

Sipariş numaranızla aşağıda verdiğimiz linkten takibinizi yapabilirsiniz.
    İyi günler

https://www.adoremobilya.com/kargonuzu-nasil-takip-edersiniz
  • quote:

benim eksik parçalarda gelmedi
  • Değerli Forum Üyeleri,
    Sistemden kaynaklı bir hata nedeni ile özel mesajlarınıza şu an için cevap verilememektedir. Sistem düzeldiğinde sorularınız cevaplanacaktır.
    Eksik parça gönderimleri yapılmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.