Şimdi Ara

adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
8.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmQceR

quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

quote:

quote:

Beyler stok bitirme diyor ya hep defolu ürünleri gönderiyolar n11 üzerinden çalışma masası aldım.kutuyu açar açmaz üst kısım ve sağ bacak kısmında hasar vardı.

ben aldıktan sonrada başkası yorum yaparak aynı yerde sorunlu olduğunu yorum olarak atmış.

ürün fotosuda bu şekilde.değişim talep etmeme rağmen ne arayan var ne soran.göndersem bile kabul etmeyeceklerdir kesin.üstüne yatacaklardır.

https://store.donanimhaber.com/cd/a3/47/cda34700c17060d8d136b833e43f087d.jpg
     adoremobilya.com dan Şanslı 110 stok bitirme kampanyası

Sayın EmQceR,

Stok bitirme kampanyası ya da değil, hiç bir şekilde defolu ürün satışımız zaten yoktur.
    Kimi zaman kargo ya da farklı nedenlerden dolayı ürünlerde hasar çıkabilmektedir. Fakat böyle bir durum oluşmuş olsa bile sıkıntı muhakkak tarafımızdan giderilmektedir. Eğer müşteri hizmetleri departmanımıza bilgi verdiyseniz size mail ya da telefon yolu ile dönüş yapılmış olmalıdır.

Dilerseniz özel mesaj yolu ile bilgilerinizi verebilirseniz konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapar size dönüş sağlarız.

Tekrar ediyoruz hiç bir şekilde defolu ürün satışımız yoktur.

Bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederiz.

Merhaba
    Özel mesaj yoluyla bilgilerimi geçeceğim.peki defolu ürün göndermiyorsanız.aynı üründe ama farklı kişilerde ve aynı yerlerde nasıl hasar olabiliyor ? eğer kargoda sorun olsaydı kutuyu açtığımda o parcacıklar dökülmüş olurdu.şikayetvar.com üzerindende bakabilirsiniz cogu kiside bu durum var.

Merhaba EmQceR,

Daha önce forumda düzenlediğimiz bir sehpa kampanyasında benzer bir durum yaşadık. Müşterilerimize giden ürünlerin paketlerinde bir sıkıntı olmadığı halde oldukça fazla sayıda ürünün hepsinin aynı yerinde kırıklar oluşmuştu. Kargo firması ile birlikte yaptığımız incelemeler sonucunda kargo dağıtım merkezinden çıkan bir grupta taşımadan kaynaklı hasar olduğunu tespit ettik.Bu hasarlı parçalar firmamız tarafından hemen değiştirildi.

Önceki mesajımızda da belirttiğimiz gibi Adore Mobilya' da müşterilerimize bilgi vererek ya da vermeyerek hiç bir koşulda defolu ürün satılmamaktadır. Müşterilerimize bilgi vermeden böyle bir şey yapmamız ise katiyetle söz konusu değildir ve firmamızın ticari ahlak değerlerine taban tabana zıt bir durumdur.

Özel mesajla gönderdiğiniz bilgileriniz müşteri hizmetleri departmanımıza yönlendirildi, size dönüş yapılacaktır.

Teşekkür ederiz.

Merhaba

bekliyorum bakalım, ne zaman dönüş yapılacak.

ayrıca daha öncede böyle bir sorun yaşandıysa gelen kargo kutuların içine Balonlu Ambalaj koyabilirsiniz ve böyle sorunlar yaşanmamış olur.Bu önerimi dikkate alabilirsiniz.

Sayın EmQceR,

Önerileriniz tabi ki dikkate alınmaktadır.
    Teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

adore mi uzak durun

neden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wenge renk dolap ve wenge karyola siparisi gecmek uzereyim ama karyolanin latasi varmi?
    Direk yatak koyulurmu?

Bayrama kadar gelirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Wenge renk dolap ve wenge karyola siparisi gecmek uzereyim ama karyolanin latasi varmi?
    Direk yatak koyulurmu?

Bayrama kadar gelirmi?

Merhaba Ch4ylak,
    Karyolada yatağın konulması için ham sunta ve ham suntayı destekleyen demir profiller bulunmaktadır.
    Bugün sipariş vermeniz ve ödeme yapmanız durumunda ürünleriniz yarın kargoya teslim edilecektir. Teslimat adresinin merkezlere olan uzaklığı teslimat süresinde değişikliklere neden olabilmektedir.
    İlginiz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrtezyen

quote:

adore mi uzak durun

neden ?

Özet olarak dandik

• quote:

Merhaba, yakın zamanda pc-yönetici kampanyanız olacakmı, sabırsızlıkla bekliyorum. İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahindertli

quote:

Merhaba, yakın zamanda pc-yönetici kampanyanız olacakmı, sabırsızlıkla bekliyorum. İyi çalışmalar.

Merhaba sahindertli,
    Kampanya talepleriniz ilgili departmana iletilmektedir.Şu an için bize yeni bir kampanya bilgisi gelmemiştir.
    İlginiz için teşekkür ederiz.
  • NOCE renginden bir adet sipariş geçmiş bulunuyorum

• Banyo dolabı ya da makina üstü dolap lazım

• Hocam güzel bir kitaplık kampanyası yapın da alak be

• quote:

quote:

quote:

adore mi uzak durun

neden ?

Özet olarak dandik

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

quote:

adore mi uzak durun

neden ?

Özet olarak dandik

4 farklı raf, 3'lü çekmece, komidin, 3 farklı bilgisayar masası, gardrop aldık, hata ettik. Kullanan birisi olarak konuşuyorum hiç öyle şekiller yapma

• Gardrop bugün geldi. Kurdum ancak yamuk duruyor. Kapaklar tam kapanmiyor. Sol ustte ve sag allta bariz 1cm kadar aciklik kaliyor. Çok uğraştım ama olmuyor. Duzeltemedim. Komple sokup tekrar kurmayı düşünüyorum. Çok sinir bozucu. Hatta üretim hatası olduğunu bile düşünmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 30 Eylül 2014; 1:06:45 >
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    MNG kargo dışında çalıştığınız kargo şirketi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Gardrop bugün geldi. Kurdum ancak yamuk duruyor. Kapaklar tam kapanmiyor. Sol ustte ve sag allta bariz 1cm kadar aciklik kaliyor. Çok uğraştım ama olmuyor. Duzeltemedim. Komple sokup tekrar kurmayı düşünüyorum. Çok sinir bozucu. Hatta üretim hatası olduğunu bile düşünmeye başladım

aynı şey bizdeki gardroplardada var vidayı tam sıkmamışımdır diye kafaya takmadım ama şimdi sizdede var gardroplarda genel bir sorunmu var acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

quote:

adore mi uzak durun

neden ?

Özet olarak dandik

4 farklı raf, 3'lü çekmece, komidin, 3 farklı bilgisayar masası, gardrop aldık, hata ettik. Kullanan birisi olarak konuşuyorum hiç öyle şekiller yapma

tek kişilik evde kalıyorsun, 3 farklı bilgisayar masasını ne yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: N7K

quote:

Gardrop bugün geldi. Kurdum ancak yamuk duruyor. Kapaklar tam kapanmiyor. Sol ustte ve sag allta bariz 1cm kadar aciklik kaliyor. Çok uğraştım ama olmuyor. Duzeltemedim. Komple sokup tekrar kurmayı düşünüyorum. Çok sinir bozucu. Hatta üretim hatası olduğunu bile düşünmeye başladım

aynı şey bizdeki gardroplardada var vidayı tam sıkmamışımdır diye kafaya takmadım ama şimdi sizdede var gardroplarda genel bir sorunmu var acaba?

Merhaba,
    Ürünlerde her hangi bir sorun yoktur. Lütfen montaj kılavuzunu tekrar inceleyerek tekrar deneyiniz.
    İyi günler

• quote:

Merhaba,
    Ürünlerde her hangi bir sorun yoktur. Lütfen montaj kılavuzunu tekrar inceleyerek tekrar deneyiniz.
    İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

MNG kargo dışında çalıştığınız kargo şirketi var mı?

Merhaba fds14,
    Sadece MNG kargo ile çalışmaktayız.
    İyi günler
  • S0NADAM kullanıcısına yanıt
    arkadaki suntalemi tam oturtamadıysanız ondan olabilir dolabın iki yan suntasının arasına tam girmesi lazım biraz vura vura yapabilirsiniz. ben öyle yaptım tam oturdu.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.