Bildirim
Adreno 225 kotü mü ? (Lumia 920 Grafik)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
herşeyi açar rahat ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 10 Ocak 2013; 17:48:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: curufperlit
herşeyi açar rahat ol
Tesekkur ederim kardes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korkma ya android kullanmıyoruz :)hiç sıkıntı olmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
Korkma ya android kullanmıyoruz :)hiç sıkıntı olmaz :)
Grafik son derece basarili ama hicbir anlam ifade etmiyor , grafige ihtiyac duyulabilcek hic oyun yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
Grafik son derece basarili ama hicbir anlam ifade etmiyor , grafige ihtiyac duyulabilcek hic oyun yok.
Kardes bu normal. Cunki yeni isletim sistemi.
mağzaya tekrar bakmanı öneririm -
Genel olarak yeni uygulamalar falan gelmiş galiba
quote:
Orijinalden alıntı: ios_apple
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
Grafik son derece basarili ama hicbir anlam ifade etmiyor , grafige ihtiyac duyulabilcek hic oyun yok.
Kardes bu normal. Cunki yeni isletim sistemi.
Bu yoruma pek katılmıyorum satış stratejisi değiştirilmiş bir platform windows phone daha önceden windows mobile adı altında satışa sunuluyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: deleredo
quote:
Orijinalden alıntı: parberk9999
mağzaya tekrar bakmanı öneririm
Ne var mağzada
batman , spiderman , real football, asphalt 7 ve daha fazlası. Sürekli yeni şeyler geliyor tüm oyunların uygulamaların bi anda çıkması beklenemezdi zaten , gayet hızlı bi şekilde çıkarmaya çalışıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Vasto Lorde
quote:
quote:
Ne var mağzada
batman , spiderman , real football, asphalt 7 ve daha fazlası. Sürekli yeni şeyler geliyor tüm oyunların uygulamaların bi anda çıkması beklenemezdi zaten , gayet hızlı bi şekilde çıkarmaya çalışıyorlar
Valla magazayi bi begenen sizi gordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: srknpower
quote:
quote:
quote:
Ne var mağzada
batman , spiderman , real football, asphalt 7 ve daha fazlası. Sürekli yeni şeyler geliyor tüm oyunların uygulamaların bi anda çıkması beklenemezdi zaten , gayet hızlı bi şekilde çıkarmaya çalışıyorlar
çok uygulama kullanan veya çok oyun oynayan biri dğeilim ama mağazadakiler şuan için yeterli. appstore kadar geniş ve kapsamlı olması beklenemez. zaten gelişmekte olan bir platform. ilk aldığım zamankine göre mağaza baya gelişti. gelecekte de devam eder umarım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: srknpower
quote:
quote:
quote:
Ne var mağzada
çok uygulama kullanan veya çok oyun oynayan biri dğeilim ama mağazadakiler şuan için yeterli. appstore kadar geniş ve kapsamlı olması beklenemez. zaten gelişmekte olan bir platform. ilk aldığım zamankine göre mağaza baya gelişti. gelecekte de devam eder umarım.
Oyunu sevmeyen biri icin sorun olmaz katiliyorum ama magaza hizli gelismiyor bence
-
Arkadaşlar bence benim görüşüm yapımcılar Windows market üstünde daha çok yönelicekler çünkü Windows telefonlarda warez olmadığından yaptıklarının karşılığını alabiliyorlar bu Android veya ios da böyle değil androidde bir oyun çıkıyor direk warezi düşüyor adamın bir kazancı olmuyo o yüzden Windows market dahada hızlı gelişmeye başlayabilir -
Kötü değilde o grafik işlemciden yeteri kadar faydalanabilecek oyun yok nerdeyse.
Temple run bile kasıla kasıla oynanıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: harun_tr
Kötü değilde o grafik işlemciden yeteri kadar faydalanabilecek oyun yok nerdeyse.
Temple run bile kasıla kasıla oynanıyor.
Temple run kasıla kasıla mı oynanıyor yapmayın bu tur yorumlar sabah akşam oynuyorum temple run'ı kasma adına bir şey yok
quote:
Bugün 1 Nisandı demi:) bugün yapılan en iyi şaka buydu tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: MR. H
quote:
Temple run kasıla kasıla mı oynanıyor yapmayın bu tur yorumlar sabah akşam oynuyorum temple run'ı kasma adına bir şey yok
Hocam yapma allahaşkına
iPhone ve Android sürümüne göre FPS epey düşük, ayrıca dönmelerde algılamıyor bazen. Güncellemeye ihtiyac var. Yeni çıkmış, büyük ihtimalle 1-2 haftaya düzeltirler ama şu anki haline iyi demek imkansız.
Ha eğer 1308 firmware'ini yükledim onda düzgün diyorsanız bilemem, flash atmak istemediğim için şu an OTA'ya göre en güncel olan 12xx li bir sürümdeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 1 Nisan 2013; 21:56:15 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MR. H
quote:
Hocam yapma allahaşkına
iPhone ve Android sürümüne göre FPS epey düşük, ayrıca dönmelerde algılamıyor bazen. Güncellemeye ihtiyac var. Yeni çıkmış, büyük ihtimalle 1-2 haftaya düzeltirler ama şu anki haline iyi demek imkansız.
Ha eğer 1308 firmware'ini yükledim onda düzgün diyorsanız bilemem, flash atmak istemediğim için şu an OTA'ya göre en güncel olan 12xx li bir sürümdeyim.
Androidin hangi cihazından bahsediyorsun ? Android kullanıpta temple run (1-2) , subway surfers kasıyor diye isyan eden arkadaşlarımı biliyorumda
bu arada hala ilk gelen güncelleme yüklü 1308 değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 1 Nisan 2013; 22:01:00 >
Benzer içerikler
- memu güvenilir mi
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- evde telefon ekranı yapıştırma
- bağlı cihaz usb"den şarj oluyor nasıl kapatılır
- lenovo erazer s130
- en iyi tablet
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X