Şimdi Ara

Adsl 16 mbps ile 4K izlenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 4K televizyon aldık youtube da 4k videoları şuanki 12 mbps hızımla donarak izliyorum 16 ya geçersem rahat bir şekilde izleyebilirmiyim vdsl port ları dolduğu için en fazla 16 mbps adsl alabiliyorum maalesef hat değerlerilerini ekledim bu değerleri ile 16 hızı alabilirmiyim şuanki aldığım hızın speed testinide ekledim. Şimdiden teşekkürler.

Çok soru sordum özür dilerim ama bu online işlemelerde yazan tarifelere geçebiliyorum dimi ceza olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 24 ay tahahütlü 95TL mü Hemde 16Mbit.. Başka firmaya geçmeniz menfatinize olacaktır. Bence acele etmeyin.

VDSL tarife yokmu sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 17 Haziran 2020; 15:34:17 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam taahhüt sürem aynı kalıcak sadece hız ve fiyat artıcak ben çünkü yeni taahhüt vermiyorum sadece paketimin hızını arttırıcam

Boş vdsl portu olmadığı için vdsl tarifeler çıkmıyor
    Vede bölgemizde en iyi hizmeti veren türk telekom olduğu için onu kullanıyoruz

• 16 mbps hız ile istediğiniz kalitede video izleyebilirsiniz.Ama wifiye sadece siz bağlanacaksınız o şartla.İkinci bir kişinin bağlanması durumunda donma yapar.

• online işlemlerden değil telekomu arayarak bilgi alın. taahhüt yenilemeyin boşuna.
  • Gooerge2 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam kablolu kullanıyorum zaten bir yerden duyduğuma göre 24 mbps gerekiyormuş 4k için 16 ile de izleyebilirim dimi ? Eminsiniz

• loiloyse kullanıcısına yanıt
    Aradığımda da aynı tarifeyi söylüyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki 24Mbps ile de daha rahat izliyebilirsiniz ama 16Mbps ile de sorun olacağını sanmıyorum.Yinede araştırın.

• Alt yapin gayet iyi ama neden 12mbps hiza sabitlenmiş onu cözemedim.?? Sen ara küfür et hakaret et 16 mbps sabitleyin diyin geveledikleri al bas küfürü...Türktelekomun alt yapisini kullanan firmalar var ara bilgi al o fiyata 100mbps kullaniyolar birakin şu lanet turk neti turktelekomu

• 1080p → 8 Mbit (30 fps) — 12 Mbit (60 fps)
    2k → 16 Mbit (30 fps) — 24 Mbit (60 fps)
    4k → 35-45 Mbit (30 fps) — 53-68 Mbit (60 fps)

Kaynak: YouTube Yardım sayfası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gooerge2 G kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler hocam

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam paketim 12 olduğu için 12 ye sabitlenmiş 16 ya geçmedim çünkü vdsl port dolduğu için 16 dan fazlasını şuan alamıyorum

• LittleEinstein L kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan 10 mbps hızla 2k 60p donmadan izleyebiliyorum ama 4k izleyemiyorum.
    bitrate e göre değişiyor sanırım

• Değmez bence. Vdsl almaya bakın.
  • Doğrudur, sayfada önerilen video bit hızları diye belirtilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Bölgemizdeki vdsl için boş port olana kadar internet fiyatı 170 tl ye çıkar

• Aksiyon filmleri gibi hareketli görüntüler çoksa izleyemezsiniz, açık oturum gibi veya video ders anlatımı gibi çok hareket içermeyen görüntüleri izleyebilirsiniz. Bölgede Kablonet varsa Kablonet, Superonline, Vodafone'un kablo internet hizmetlerini düşünebilirsiniz.
  • İzlenmez. İzlenir diyenler neye göre diyor anlamadım. 16 mbit var Youtube'da 4K donuyor.
  • 16mbit ile izlenir ama yuksek sikistirmali videolar oda ucu ucuna. Adsl kayıp onarı eklenince 13 mbit olacak. Netflix 4k icin 15 mbit kullanıyor. Netflix çok yüksek bir sıkıştırma tekniği uyguluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.