Şimdi Ara

ADSL+2 modemle fibernet kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce fibernet 24 mbps e kadar 75 GB akk li yakın internet üniversiteli tarifesi için başvuru yaptım. Dün ekipler gelip eve kurulum yaptılar.
    Fakat modemi TTnet den almadım. 150 mbps adsl+2 olan eski modemimi kullandım. İnternet ışığı yanmıyor şimdi.
    Sebebi ne olabilir? Kullandığım modemden kaynaklanıyor olabilir mi? Aradım çağrı merkezini arıza kaydı oluşturduk dediler. Pek ümidim yok açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Parfumanya_

Merhaba Dh ailesi
    1 hafta önce fibernet 24 mbps e kadar 75 GB akk li yakın internet üniversiteli tarifesi için başvuru yaptım. Dün ekipler gelip eve kurulum yaptılar.
    Fakat modemi TTnet den almadım. 150 mbps adsl+2 olan eski modemimi kullandım. İnternet ışığı yanmıyor şimdi.
    Sebebi ne olabilir? Kullandığım modemden kaynaklanıyor olabilir mi? Aradım çağrı merkezini arıza kaydı oluşturduk dediler. Pek ümidim yok açıkçası

Hocam Vdsl2 Destekli modem gerekiyor onun için ayriyeten modem almanız gerekiyor çünkü elinizdeki modem ADSL2/+ özelliğini destekliyor sadece.
  • imate kullanıcısına yanıt
    TTnet de eski modemle devam edilebilir diye duymuştum. Eminmisiniz hocam

• Sinyal vdsl olarak tanımlandıysa adsl destekli eski modeminiz ile modem sinyal alamayacaktır.
  • Parfumanya_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 24 mbps 75 akk kullaniyorum fiber degil o vdsl genc kampanyasi ile aldik ucretsiz zxyel midir nedir oyle bir modem verdiler ucretsiz. Adinib fiber net olmasina bakmayin hiper nettir isterseniz acin sorun 35 mbps ve ustu fiber diye biliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parfumanya_

TTnet de eski modemle devam edilebilir diye duymuştum. Eminmisiniz hocam

O dediğiniz olay ADSL2/+Plusta santrale çok yakın olanlarda geçerli 24 mbit'e kadar alır ama arkadaş farkındaysanız Fiber İnternet paketi satın almış yani modemin değiştirilmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkIsLaM87

Hocam bende 24 mbps 75 akk kullaniyorum fiber degil o vdsl genc kampanyasi ile aldik ucretsiz zxyel midir nedir oyle bir modem verdiler ucretsiz. Adinib fiber net olmasina bakmayin hiper nettir isterseniz acin sorun 35 mbps ve ustu fiber diye biliyorum ben.

Hatalı biliyorsunuz FTTC hizmetler hipernet FTTB ve FTTH hizmetler fibernet oluyor ama eğer FTTC kabinine çok yakınsa pratikte pek de bir fark olmuyor.

Bu arada ADSL modemle VDSL2 sinyali kullanılamaz size modem temin edilmesi lazım dı isterseniz santrale uğrayın zira kullanıcıların modemleri oraya geliyor oradan ya siz alıyorsunuz ya da evinize getiriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet Modem Farkı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.